wi fi ל מיו 180

תמי 2080

New member
wi fi ל מיו 180

קיבלתי מיו 180 מתנה. האם אפשר להוסיף לו כרטיס wi fi על מנת שאוכל לקרא מייל בנקודות חמות בארץ ובחול . מהי העלות של הכרטיס והיכן אפשר לרכוש אותו בזול ולקבל הדרכה. אגב האם זה מסובך או שההדרכה והחיבור בחול קלים גם לגילי ? סתם רציתי לקרא מייל כשאני בחו"ל בשדה התעופה או מקומות אחרים . מה תגידו שווה לרכוש או לרדת מזה ?

libal

New member
אין שום בעייה להתקין

כרטיס WIFI SD במחשב הכף יד - אבל בא במקום הרחבת הזכרון SD . תאורתית פשוט - רק להתקין את הדרייבר מדיסק התקנה וזהו - אבל יש התפתעות בחיים... השימוש הטוב ביותר לדעתי בחו"ל הוא SKYPE - טלפון דרך האינטרנט, אבל כמובן שימושים אחרים באינטרנט (דואר - גלישה וכו') .בכל מקרה אם ההפרש לא גדול כדאי לדעתי לרכוש מסוג G אם כי סוג B יכול לספק בהחלט. ראי כאן מחיר (בזאפ) .

libal

New member
איזה הפתעה לראות ששיבשתי את

המילה "הפתעות" ...

אז ככה...

אין בעיה להתקין כרטיס SD WiFi אלא שאז, כמובן, אין לך כרטיס הרחבת זכרון. לגבי בדיקת דואר וכולי ממש אין בעיה, לגבי SKYPE - ניסיתי להתקין על כמה מכשירי Mio-180, זה עובד בקושי ומאד מקרטע. כנראה שכרטיס ה SD WiFi כבר לוקח לו חלק מהמשאבים ולכן קשה לו להריץ גם SKYPE, ולגבי הגיל שלך - אם הגיל המופיע בכרטיסך האישי נכון אז הגאדג'טים היחידים שאת צריכה הם כסא גלגלים טוב, קטטר ואולי פיליפינית
לגבי הקנייה - זה תלוי, אם נראה לך שבאיזה שהוא שלב קרוב תחליפי את המכשיר אז כמובן שלא שווה לך להשקיע בו, כי אם וכאשר תקני מכשיר מתקדם יותר אין ספק שיהיה בו גם WiFi, אבל אם המכשיר הזה מספיק לכל צרכייך ורק חסרה לך אפשרות לבדוק דואר וגלישה פשוטה אז אולי באמת שווה לך לקנות את הכרטיס. יום נפלא

תמי 2080

New member
מצויידת אני

אני מצויידת היטב בפיליפיני תמיר ושרירי, קלנועית ואחרי ניתוחי הרמת חזה, קמטים ובעתיד הקרוב גם שומנים למיניהם. עד שאפגש עם בוראי אני מטיילת לי בעולם ונהנית ממה שאתם הצעירים "מתכלבים" ולי יש בשפע. יום טוב לך, תודה על המחמאות ובעיקר על ההסבר.

libal

New member
בקשר לSKYPE

האם ניסית עם הגירסה של SKYPE למכשירים איטיים?

Haim2307

New member
לי יש SD כזה בתקן B&G...

חדש לגמרי באריזה מוכן למסור אותו תמורת סכום הוגן ולא יקר אין לי בו שימוש כלל.

Haim2307

New member
הסוג....

sectec wlan 802.11 b/g לגבי המחיר אני לא יודע כמה אולי יגידו חברי הפורום שיהיה הוגן אני לא מחפש להרויח מיזה פשוט לי אין שימוש בו ואם זה יכול לעזור למשהו אשמח לעזור אני מוכן לתת אותו גם לניסיון שיראה אם מתאים לו בכלל

למעלה