Why?

freakdangel

New member
Why?

למה לא שמי בMTV כלום על סטייסי אורייקו או נורה ג'ונס ??? אבל , כל הכבוד על התעניינות של MTV בכריסטינה אגילרה (זמרת מעולה)...

ועיR

New member
ולמה לא שמים כלום על טליה?

שאניה טווין? לין מארלין? ועוד רבים וטובים הרבה יותר מכל הכריסטינות הבריטני או הפיפטי סנטים שיש שם??
תעלומה...

ערן1987

New member
יש הסבר

קודם כל,נורה ג'ונס היא בכלל לא זמרת של MTV,בקושי VH1 הסיכויים שתראו אותה בערוצים האלה,גם בתקופת השיא שלה,קלושים מאוד בקשר לסטייסי,שאניה והחברות שלהן.. פשוט לטעם האירופי הן לא הכי הולכות לין מארלין הופיעה הרבה בערוץ עם סינגל שלה לפני כמה שנים ואפילו זכתה ב-EMA.. שאניה עושה מוסיקת קאנטרי שכזו,זה סיבה מובילה לדעתי למה היא מצליחה בעיקר בארה"ב(Come On Over שלה מכר בעולם 32 מיליון,כנראה שבו היה משהו מיוחד)וסטייסי,אממ.. לא יודע מה איתה מקווה שהצלחתי לענות

ועיR

New member
הסבר ממש לא מספק

לין מארלין יוצרת מוזיקה דומה לזו של שאקירה או אלאניס מוריסט, אז מה הקשר?? שאניה טווין משחררת בלדות כמו Forever And For Always כנ"ל כריסטינה או ביונסה... וטליה שחררה שירים שמתלבשים על הערוץ MTV! הסינגל הראשון I Want You עם פאט ג'ו - שיר היפ הופ שכמוהו היו הרבה ב-MTV למשל של ג'ניפר לופז או של אשאנטי. הסינגל השני Baby I'm In Love אלקטרו-פופ-אר אנד בי, קליט, יפה, קצבי - שיר MTV אמיתי!! אז למה לא? MTV זה חרא של ערוץ! הם מפלים ומתייחסים רק למי שמתפשט או עושה בלאגן סביבו. זה פשוט עצוב לאן הערוץ הגיע שרוב הקליפים שהוא משדר שייכים לזונות פוטנציאליות או לגנגסטרים פושעים.

ערן1987

New member
טוב,תהרגי אותי וזהו

סליחה באמת שניסיתי לעזור.. יש לך תלונות תשלחי מייל אליהם ואני מכיר את טאליה אני לא טמבל

ועיR

New member
אני בן../images/Emo13.gif

ולא תקפתי אותך או משהו כזה, רק ניסיתי ליצור דיון ועניתי את התשובה שלי. ואתה לא יודע כמה אימיילים שלחתי ל-MTV, שיילכו לה*דיין.

freakdangel

New member
Please

כריסטינה אגילרה זמרת נהדרת , והיא שווה את כל מה שMTV עושה עליה אבל השאר , באמת , למה לא ?

freakdangel

New member
מה זה ?

בגלל שנורה לא מתפשטת אז היא לא אישה של MTV ??? יש לה שירים 100ממים !!! חוץ מזה היא במקום השני במכירות הדיסק שלה !!! MTV לא מבינים במוזיקה !!!

ערן1987

New member
בגלל שסוג המוסיקה שלה

זה לא סוג המוסיקה שיש ב-MTV,פופ,רוק,ראפ וכדומה ג'אז-קאנטרי לא הולך שם

freakdangel

New member
כאילו ... ?

זה ערוץ המוזיקה ... זה צריך לכלול גם ג'אז וקאנטרי ...

ערן1987

New member
ג'אז וקאנטרי

זה לא מסוגי המוסיקה שהערוץ מפציץ איתם,בטח לא ג'אז אבל עובדה שהן מצליחות מאוד גם בלי הערוץ

SacredShadow

New member
MTV HITS

עכשיו משדרים את היט מי בייבי.. יאאאאאאא
איזה מתוקהההההההה

freakdangel

New member
אני מודה ...

אני מודה שכריסטינה אגילרה פרובקטיבית ... אבל תשמעו לקול שלה ולמילים של השירים ... הסעיף האחרון והכי חשוב חסר אצל בריטני ...

14מתן

New member
לדעתך אולי....

חחחחחחחחח ומה להקשיב למילים שלה ? דירטי פשוט שיר מרגש שכל פעם שאני שומע אותו אני אומר הממממממ האישה עברה הרבה....

freakdangel

New member
נכון...

DIRTY שיר מאוד פרובקטיבי ואין לו שום משעמות ... אבל יש שירים אחרים , תשמע את הדיסק שלה ותבין ...

למעלה