Why too much EMO is bad for

sharzoe

New member
Why too much EMO is bad for

your health מסמך אנושי מזעזע... http://www.bluedamage.com/2005/02/07/hardcore-emo למרות שמדובר במקרה אמיתי וזה עצוב, זה גם משעשע (למי שמבין עניין). אז ככה, לכל אוהבי MCR שלא יכולים דקה בלי- קחו לתשומת ליבכם.

zoe80

New member
אכן, עצוב. אז אני צריכה להבין שהיות

ואחותי הקטנה שומעת Dashboard Confessional - צריכה להידלק אצלי נורית אדומה...? ועכשיו ברצינות, יש גם אימו טוב, בעיקר אימו של פעם כמו הלהקות Embrace Riots of sprind SDRE לפני שהתחילה תרבות האימו (הטרנד שנקרא אימו קידס) להיות ממוסחרת וזבלית וכ"כ בכיינית.... בכל מקרה, אימו לאו דווקא גרוע, אבל יותר מדי זה לא טוב. לדבר על רגשות זה טוב, אבל לבכות על כלום (יענו, לעשות פיל מזבוב) זה רע.

sharzoe

New member
כן, כל האימוקור של שנות השמונים

ותחילת התשעים. עד נקודת המפנה של SDRE שפתחו סגנון חדש לאימו- מיינסטרים אימו. SDRE היו טובים, אבל היום זה בעיקר screamemo ממוסחר.

zoe80

New member
הבהרה,,,,,

לא רק SDRE שינו ת'סגנון של אימוקור לפחות הארדקור (הכוונה לפחות הארדקור פאנק) ויותר מלודי ורגשני, היו גם Fugazi. שתי הלהקות היו חתומות בסאב פופ רקודרדס יחד עם נירוונה ז"ל, סאונדגרדן ורולינג סטונס. כלומר, "נפלו" לידיהם של כרישים בעסקי המוסיקה. זה מה שתרם לכניסת האימו אל המיינסטרים, בניגוד לאימוקור של שנות ה- 80, שפעל מחוץ למיינסטרים.

EnchantedS

New member
הממ MCR?..

MCR אומרים שהם לא אימו, אז זה לא ממש קשור:) חח וזה, הממ, המיקרה הכי מוזר ששמעתי עליו...

sharzoe

New member
כן, כי אף להקה לא רוצה שיקטלגו אותה

תחת הקטגוריה "אימו", אבל הם מזרם ה "new emo", תחת התת-קטגוריה screamemo.

EnchantedS

New member
את יכולה להסביר לי משו? (את בת כן?)

למה אף להקה לא רוצה שיקטלגו אותה אימו? האמת שלפני ששמעתי mcr בכלל לא שמעתי על דבר כזה שנקרא אימו, רק עכשיו כי מלא אומרים שזה אימו.... אז מה כל כך גרוע בזה?... ולמה הם אימו? אז בפורום פאנק אמרו שצריך להיות תסרוקות מוזרות וזה- יש להם תסרוקות לגמרי נורמליות... והמוזיקה צריכה להיות אימוציונלית: החברה שלי זרקה אותי, אני כל כך מסכן וכל זה. המוזיקה של mcr בכלל לא ככה... במיוחד בדיסק השני...

exterior

New member
אני אנסה לענות לך:

אימו נחשב לסגנון לא מוערך כיוון שמחצינים הכל החוצה וזה נראה יומרני ובכייני (ואני לא מדברת על המראה החיצוני). האימו של שנות ה 80 בא מסצנת הארדקור, והוא ממש לא היה מסחרי, הוא פעל בשוליים, והיווה אלטרנטיבה להארדקור פאנק, אנרכו-פאנק. ובשנות ה 90 זה הוא נחשב לאלטרנטיב מיוזיק/אינדי רוק. לעומת זאת, האימו של שנות האלפיים לא מחדש כלום, כולם מחקים את כולם, נשמעים ונראים אותו דבר, אך טוענים שהם שונים "אנחנו לא אימו, אנחנו אינדיבידואלים/שונים/משהו שונה". כולם מייבבים ובוכים על דברים בנאליים לחלוטין על מנת להראות רגישים, הכל פאקינג פוזה מוחצנת ומגעילה. מה גם שהמיינסטרים אימץ בחום את ה"דבר" הזה, שפונה אך ורק לבני נוער והופך אותם לחסרי עמוד שדרה. פלוס, המוסיקה לא מתרוממת מעבר לגיל 18.

exterior

New member
...............

לאור כל מה שכתבתי בהודעה הקודמת, אף להקה לא רוצה להיות מקוטלגת כאימו, כי זה אומר שהיא מאוד זמנית (טרנדים חולפים הרי) ופונה לפלח אוכלוסיה ספציפי. כמו כן, מבחינת ביקורות אמנותיות (שלא באות מאנשי אמ טי וי) יוכלו אותה חיה. אם להקה מקוטלגת כאימו זה אומר שיש עוד אלף כמוה, והיא לא מביאה משהו אחר.... אומנם לא ביקשת ממני ספציפית לענות לך, אבל מקווה שעזרתי לך...

EnchantedS

New member
אבל איזה עוד להקות אימו יש באמטיוי?

בחיים לא ראיתי עוד להקה כזו. ואין שום דבר בכייני בשירים של mcr... במיוחד לא בדיסק החדש. קראתי את כל המילים ולא ראיתי שום דבר בכייני

zoe80

New member
מבקרי מוזיקה על החדש של MCR

anger and bullet holes in black leather (I rest my case)

DOCTOR ROBERT

New member
מישהו יכול להסביר את המסמך האנושי

המזעזע? אני לא מי-יודע-מה באנגלית.

exterior

New member
אוקי, נער שהתחיל לשמוע דשבורד

קונפשנל (שנחשבת ל less emo, או ל- לייט אימו) הדרדר והתחיל לשמוע להקות אימוקור חדשות ועוצמתיות יותר, נסחף לטרנד האימו קידס ו"שיחק" את התפקיד לחלוטין (בגדים ואביזרים, שיער, התנהגות). התוצאה: האימו קיד הזה נפטר. המאמר הזה (או מה שזה לא יהיה) מציג ת'אימו כמחלה שסופה הוא מוות.

למעלה