Why Josh Why?
6

max2k

New member
Why Josh Why? ../images/Emo58.gif6

מה עשיתי לו? במה חטאתי שמגיע לי הפרק הזה? סוף סוף סדרה שאני מכור, אבל ממש אליה והוא נותן לי את הפרק הזה. normal again. הפרק היה כזה עצוב כשמבינים שכל העולם שכ"כ התאהבתי בו; וילוו טארה זאנדר אניה וסאנידיל כולם זיוף. תוצאה של המוח של באפי. והיא יושבת לה במוסד כלשהו ומצדיקה למה רק עכשיו יש לה אחות דימיונית. באפי, החלומית והאהובה היא בעצם בזבוז והיא משוגעת, ובסוף כשהיא כבר לא מוכנה להתעמת עם האמת, היא פותרת את הבעיה ע"י לקיחה של "סם" שמעגן אותה למציאות הדימיונית שלה. וג´ויס עומדת ובוכה במסדרון של בית חולים על הבת שלה... אחד מהפרקים הכי עצובים בבאפי.

../images/Emo58.gif 6X0.... משהו. ../images/Emo4.gif

כתבתי כבר איפושהו למה זה מגניב (למרות שאני ותמר פרצנו בצווחות של "לאאאאא")(זו הייתה הפעם הזאת...?)..... רק אכתוב שזה גם יכול להיות שזה לא באמת: יכול להיות שזה בגלל השד או whomever ש... עשה לה משהו (ראיתי את זה לפני די הרבה זמן, סורי
), והיא לא לקחה עדיין את הנוגדן כשראינו את הסוף........... כלומר, יכול להיות שזה קרה ויכול להיות שלא. בינתיים, אפשר לחיות באשליות (מי שרוצה).... או אולי ג´וס יתן פתרון מתישהו...?

לiלה

New member
לדעתי זה טוב שיש כאלו פרקים....

זה מראה שהסדרה היא לא סתם עוד סדרה, זאת סדרה מחושבת ומדהימה שמעוררת מחשבות עמוקות ומהורהרות.... הפרק הזה היה מדהים ואני ומיכל (GILMORE) כבר אמרנו שזה היה יפה גם אם ככה היו גומרים את הסדרה (חס וחלילה... לגמור את הסדרה)... זה היה משאיר אותנו במצב של תהייה תמידית כזאת.

max2k

New member
תאוריה...

אני ממש לא יודע מאיפה היא באה לי אז יכול להיות שכבר נתנו אותה והיא נשארה לי בתודע חח... בכל מקרה
6 פ ר פ ר י ם ב כ ל מ נ י צ ב ע י ם נ ח ת ו ע ל י ב י ו ם א ב י ב נ ע י ם כבר למדנו שבבאפיורס קימים יקומים מקביל, (דאבל וילוו, דופלנגר.) מה קורה אם איך שהוא התודעה התחלקה לשנים, כמו אם כשבאפי נכנסה לבית משוגעים היא ביקשה מאיזה שדת נקמה שיהיה עולם שבו היא הגיבורה. אבל השדה מפקששת והתודעה מתחלקת לשני מציאויות. ככה שכשהיא במן מצב טראנס בבית חולים, בעולם האחר היא הקוטלת. כשהיא בטראנס בעולם הקוטלת היא בתודעה בעולם המקורי שלה.

הזכירו אותי! הזכירו אותי!

מסורת ב
... ואויש, אפילו לא התחלתי לערוך את העיתון... וזה ליום שישי... ומחר תמר ושחר ומאיה באות אליי.... ואין לי כוח לקום... *לוקחת את עצמה בידיים**איך בעצם לוקחים את עצמך בידיים*

לiלה

New member
מיכל....

תקחי נשימה בין הנקודות (את מבזבזת כל כך הרבה מהן...).

למעלה