Why girls?

Multik

New member
1. I mean real money 2. I never met

Men living on some ones (women) money. But i have a friend that didnt worked a day now she is 25 and she doesnt plan to find a job but she had more men than hair on my head!
 

niva99

New member
לגבי זה שאינך מכיר מקרים הפוכים

של גברים החיים על חשבון נשים. מרב שהתופעה נפוצה וידועה אפילו ברוסיה יש כינוי לגברים כאלו קוראים- א-ל-פ-ו-נ-ס.
 

Multik

New member
Remember what doer mean

The word "blyat" and sure u will agree with me that i russia every men has more then 1000$ a month has at least one or two in a week! Usually this girls doesnt develop more them they are max that they can get is to marry! But men using that money as a tramplin on this own future!
 

Vdrums

New member
TOTO we are not in Russia anymore..

אתה לא מובן בכלל...
 

Multik

New member
"BLAT" ברוסיה זה מעמד

של נשים משקילות בעלו דעה והשפעה ש אינן עובדות אף לא יום אחד בשנה. וגבר ממעמד ברוסיה חייב שיהיה לו גם אם הוא נשוי זה לגיטימי.
 

Multik

New member
ביוון העתיקה

רק לזונות היה מותר לדעת קרוא וכתוב כול שאר הנשים היו אנאלפבטיות!
 

niva99

New member
ממש התאמצתי להבין את מה שכתבת

ולא הצלחתי.בכוונה הבאתי את הדוגמא של אלפונס כי אתה תמיד מביא דוגמאות מאמא russia . אבל ממה שלי ידוע-כל הכללה גורפת עושה עוול. כי תמיד ובכל חברה יהיו כאלה ויהיו כאלה .אבל להכליל?
 

Multik

New member
OK תודה על כול ההודעות

ול VDRUMS על הלינק. קראתי את כול הרשומות ואני באמת צריך לעשות חושבים על דעה שלי זו, כניראה אני הושפעתי יותר מידי מכמה דמרים שקרו לי ובסביבתי בזמן האחרון. עיצבן אותי מקרה שקרה לחבר שלי ובכעס כתבתי את ההודעה. ידידה די רחוקה שלי התחתנה אם חבר טוב שלי הוא לא מיליונר אבל עו שנה שנתיים בקצב כזה הוא יהיה היא לא אוהבת אותו אבל היא שלמה אם ההחלטה שלה. והוא עדיין חושב שיש בינהם משהוא חוצ מ קונדום.
 
למעלה