Why girls?

Multik

New member
Why girls?

Always runs after some one else money and never tries to makes thir own money?

niva99

New member
אולי כי זה קל יותר?

אבל אם להיות רציניים לרגע. בדרך כלל כסף הולך לכסף. אלה שזוכות בכסף הגדול בד'כ הביאו גם משהו מהבית... וכמובן יש את המיקרים ההפוכים:איך תסביר את מקרה עופר גלזר וחיים משה?

Multik

New member
I dont know about whom u r speak...

But in your words i can find pieces of truth. Money comes to money but women not so often come to be investors! And i never know about a women became rich and build her empire by her self!

אתה עושה חתך מאוד לא נכון

אז נתנו לך את הדוגמא של פנינה רוזנבלום. יש לך דוגמאות של ראשי ממשלה שהיו נשים, אני אתן לך אפילו דוגמא שאולי תשמע לך מוזרה - מרי קייט ואשלי מכיר? זוג שחקניות נערות בארה"ב שמסביבן יש תעשיה של מיליונים. מעבר לכך, אתה לא יכול לנתח בצורה כל כך פשוטה את המצב. אל תשכח שנשים קיבלו זכויות לפני כמה עשרות שנים בלבד, לפני מאה שנה (שזה לא הרבה בהיסטוריה) אפילו זכות הצבעה לא היתה להן, כמה נשים אתה כבר מצפה למצוא? לבנות אימפריה לוקח זמן...

Multik

New member
על ביל גייטס שמעת

אבל חוץ מזה העולם יפה ונחמד ויש בו הרבה דברים יפים פשות נפלטי לא במקום הנכון ולא בזמן הנכון

Vdrums

New member
איזה בולשיט, לא מזמן קראתי

כתבה על 10 הנשים המצליחות בתעשייה הישראלית. ואלה רק העשיריה הפותחת ורק בישראל. איפה השאר ואיפה כל שאר הנשים המצליחות בעולם? בשביל לסבר את אוזניך או יותר נכון את עינייך, כנס ללינק המצורף. לפחות תברר לפני שאתה זורק הצהרות.

../images/Emo45.gif משקיען המנהל שלנו ../images/Emo13.gif

מאיפה דגת את הכתבה הזו? כל הכבוד! בקיצור מולטיק, ביום שתגיע לרמה של אחת מהנשים הללו, דבר איתי..

Vdrums

New member
../images/Emo140.gifאני פה בשבילכן

(כמה הומואי מצידי...)

Savage Garden

New member
Well.. good news!!!

there are planty of woman that have created their empires, and are very succesful without any mans assistance... your inclusion is absolutely wrong!!

אז זה הפיתורן!

וואלה , עכשיו אני מבינה. מחר אני עוזבת את העבודה, עוזבת את החבר והולכת לחפש מישהו עם כסף. תגידי לי, מה זו השאלה הזאת?!?!?

קלטתי מותק

אני כרגע מנסה לחנך...

Vdrums

New member
היי, תעשה לי טובה, אחרי שאתה

שולח הודעה פשוט תתנתק וזה ימנע את כל ההכפלות שאתה יוצר כאן.

למעלה