why dont you & I

why dont you & I

הרגע שמעתי אותו בגירסא של אלכס!!! וואי ממש יפה יצא!!!! נחמדיישן....
*מתה לראות את הקליפ* הנה קישור למי שבא לו לשמוע (זה מהלופט...): www.justthatgood.org תחפשו שם! מאאאגניף

aYaLoLy

New member
אררררררררר../images/Emo46.gif

בלאטטטטטטטטטטט רק הרמקולים של יולי לא עופדימפ.. קקי.. זה לא היומפ שיילי......

רק הרמקולים שלך?!

שלי לא פועלים איזה.... חודשים שלמים!!! אז אני מורידה, צורבת, ושומעת אחרי זה בסטריאו.. בחיים שלי לא נכנסתי ללופט.. טוב רק פעם אחת.. ולא התמצאתי שם.. אוהבת -

Drorrrrrr

New member
יהההההההה שמעתי עכשיו

איזה ענקקקקקק
|אייקון של דרור מנענע את התלתלים לקצב מוסיקת הנגינה של סנטנה| (לא, אין לי תלתלים
)

juliajk

New member
איזה ענק../images/Emo6.gif../images/Emo9.gif../images/Emo13.gif../images/Emo24.gif

crazy4tc

New member
שמעתי

וואי ממש יפהההההההההההההה אבל בהתחלה בקושי זיהיתי את אלכס... מוזר... אבל בסך הכל אהבתי, אני ממש מחכה לקליפ!!!!!!!! אתם חושבים שהקליפ יצליח? או שאולי לא?

taltal girl

New member
איזה יפפה../images/Emo9.gif ../images/Emo25.gif

גמאני בהתחלה לא זיהיתי את אלכס. אממ, יש מצב שלמישו יש ת'מילים
אווף, בלע, אח שלי לקח לי ת'דיסק של דה קולינג לטיול השנתיי
אניי צריכה סטיגמטייזד! טוף, אני אוריד

Drorrrrrr

New member
וכמובן הקישור לא נכון

נתתי קישור לאתר פורנו |אייקון של כולכם רצים לקישור
| פה

that girl

New member
חבר'ה,

אני מאוהבת
... השיר החדש של אלכס עם סנטנה... מושלם! מקסים! בדיוק מספיק גיטרות, בדיוק מספיק אלכס, בדיוק מספיק סנטנה... אהבתי... מאוד... אני מכורה!

לוקיתה

New member
כן הוא באמת מדהים, אין ספק

ודרך אגב מישהו יכול להגיד לי מה פירוש המשפט זה מהשיר: I get tongue-tied ???????????? טנקס

IL17

New member
I get tongue-tied

I get tongue-tied = הלשון שלי "קשורה", יעני לא יכול לדבר או משהו.....לא יודע...... נראה לי....אם אני לא טועה מאוד מאוד....

love alex

New member
תמונוווווות!!!!!!!

חדשות טובות וחדשות רעות!! החדשו הטובות הן שמצאתי שלוש תמונות מהצילום של הקליפ עם סנטנה... והחדשות הרעות הן... שאלכס שוב הסתפררררררר!!!!!!!!!!! טוב, בקיצור... הנה התמונות!!

דווקא התספורת נחמדה!!

לדעתי לא יפה לו ארוך כל כך.. אלא כמו שהיה לו באדריאן ובווראבר יו וויל גו.... והוא יפה מאוד בתספורת הנוכחית שלו.. חן------------------כנסי לאייסי! אוהבת -

taltal girl

New member
עכשיו ראיתי ש.. ../images/Emo25.gif

יש לי תמונה שלו עם השיער לפני התספורת. וכשהשיער שלו יותר קצר הוא ותר יפה.

taltal girl

New member
מז'תומרת הסתפר../images/Emo35.gif ../images/Emo25.gif

אבל השיער שלו נראה אותו דבר בתמונות. O-: הסברף בבקשה

love alex

New member
בעעעעעע...............

תראי את ההבדל בין השיער שלו פה לבין השיער שלו בקליפ פור יו... בטח שהוא הסתפר!!!!

למעלה