Whose House?
T TuLiP wants PeAcE New member 2/8/02 #3 מיכללללללללללללללללללללל!../images/Emo24.gif אני מאוכזבת, מאוהבת בדרמה אישית נוראית. המפ... עד כאן ציטוטים מהצגות. כי זה יכול להתדרדר. להתדרדר מאוד. אר... תני לי להנות מהספק שעוד לא דיברנו באייסיקיו טוב? איך היה?!
מיכללללללללללללללללללללל!../images/Emo24.gif אני מאוכזבת, מאוהבת בדרמה אישית נוראית. המפ... עד כאן ציטוטים מהצגות. כי זה יכול להתדרדר. להתדרדר מאוד. אר... תני לי להנות מהספק שעוד לא דיברנו באייסיקיו טוב? איך היה?!
נ נועה הפ33ה New member 2/8/02 #4 אנשים לאיפה השירשור נעלם? היה שירשור משפחה!!!!!! והוא היה כל כך מקסים!!! לאיפה הוא נעלם? מי מחק? מי בטעות מחק? מה קרה?
אנשים לאיפה השירשור נעלם? היה שירשור משפחה!!!!!! והוא היה כל כך מקסים!!! לאיפה הוא נעלם? מי מחק? מי בטעות מחק? מה קרה?
M Mooa-Numi New member 2/8/02 #5 ../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif מעולה, מדהים, שוסי בטירוף. אני עדיין עם חיוך ^^ עוד מעט-אני אכתוב סיכום-לא עכשיו
../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif מעולה, מדהים, שוסי בטירוף. אני עדיין עם חיוך ^^ עוד מעט-אני אכתוב סיכום-לא עכשיו
B BliNky New member 2/8/02 #9 חזרנו../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo13.gif היינו בטיול מים למי ששואל, אני מיכל המנהלת והילה... היה ממש ממש כיף!!!! בכולופן, פחדתי להכנס היום לפורום אבל אזרתי אומץ ונכנסתי וקסט- מה קורה? לא סיימת עדיין לכתוב?
חזרנו../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo13.gif היינו בטיול מים למי ששואל, אני מיכל המנהלת והילה... היה ממש ממש כיף!!!! בכולופן, פחדתי להכנס היום לפורום אבל אזרתי אומץ ונכנסתי וקסט- מה קורה? לא סיימת עדיין לכתוב?
I I love m y s e l f New member 3/8/02 #10 היי! אני צריכה בייסים .. אם למישהי יש אני אשמח שתשרשרו תודה מראש, ריטה