Who would you rather?

MrJacKasS

New member
Who would you rather? ../images/Emo104.gif

או בעברית - "את מי אתם מעדיפים?". 1. שאול או אודי? 2. שירן או יעל? 3. ליה או ריקי? 4. ירון או ארז? 5. נירה או מישל? 6. סוניה או אפי? 7. קובי או תומר? 8. אלפסי או גנגנה? 9. כצנלסון או שחר עדן?
10. רותם או... בתיה?
הבחירות שלי: 1. אודי 2. שירן 3. ריקי 4. ארז 5. מישל 6. אפי 7. קובי 8. גנגנה 9. כצנלסון 10. רותם

DAN1EL

New member
../images/Emo118.gifתשובות

1. שאול, אבל הוא כזה סיסי אז אודי. חחח למי אכפת 2. שירן 3. ריקי!! כאילו שזאת שאלה בכלל....ריקי המלכה! 4. ארז. אני שונא את ירון כל כך! 5. נירה 6. אפי! 7. קובי 8. גנגנה! 9. כצנלסון, הוא מגניב עם כל השיטות שלו לגרום לאנשים להודות. 10. חחח רותם...

אני../images/Emo70.gifעונה...

1.שאול..חולה עליו הוא שחקן מדהים הוא מצחיק לאללה טרללה
2.שירן-ליעל בא לי לתת
ושירן
היא
מהלכת! 3.ליה-היא כזאת מתוקה..אני אוהבת אותה
4.ארז-ירון אדיש,ארז יש בו משהו..
5.לא יודעת!-יהיה קשה בלי המזימות של נירה...אבל מישל...מסכנה כזאת אוהבת את שתיהן!!! 6.אפי-
הוא מתוק בונבון..כל כך מתוחכם אפילו שהוא משחק אותה טיפש 7.קובי-אני אוהבת/מתעבת את החיוך הצדדי שלו שאז הוא תוקע קיסם בשיניים זה משהו שאני אף פעם לא אשכח בקובי
8.גנגנה-אותו לא הכרתי כל כך טוב..אבל ראיתי אותו ויש לו עיניים פשוט מכרה זהב... 9.שחר עדן!!!!-יווו איזו השוואה...ברור שהוא
10.רותם-עוד השוואה די טפשית

metl

New member
אני....

1. שאול 2. שירן 3. ריקי 4. ארז 5. מישל 6. אפי 7. קובי 8. גנגנה 9. שחר עדן 10. בתיה... סתאאאאם ברור שרותם

התשובות

1. שאול או אודי? שאול. אודי הוא סתם אפס מניאק 2. שירן או יעל? שירן...הקטע של הלסביות ניראה לי סבבה 3. ליה או ריקי? ליה 4. ירון או ארז? ירון 5. נירה או מישל? מישל 6. סוניה או אפי? אפי. הוא ממש חמוד.. 7. קובי או תומר? אני אוהבת את קובי.... 8. אלפסי או גנגנה? גנגנה 9. כצנלסון או שחר עדן? שחר עדן 10. רותם או... בתיה? בתיה ברור

אחלה סקר!

1. שאול או אודי? שאול 2. שירן או יעל? שירן 3. ליה או ריקי? ריקי בגדול! 4. ירון או ארז? ארז 5. נירה או מישל? מישל 6. סוניה או אפי? אפי 7. קובי או תומר? קובי 8. אלפסי או גנגנה? גנגנה 9. כצנלסון או שחר עדן? עדן 10. רותם או... בתיה? בתיה

עו מר 5

New member
מה אני עז?

1. שאול 2. שירן 3. ריקי 4. ירון 5. מישל 6. אפי 7. קובי 8. אלפסי 9. כצנלסון 10. רותם אחלה רעיון

HaDaRoSh

New member
התשובות שלי

1. שאול או אודי?אף אחד,שניהם מעצבנים 2. שירן או יעל? שירן 3. ליה או ריקי? ריקי ברורררררררר 4. ירון או ארז? ארז 5. נירה או מישל? מישל 6. סוניה או אפי? אפי 7. קובי או תומר? קובייי 8. אלפסי או גנגנה? שניהם תותחים 9. כצנלסון או שחר עדן? כצלנסון 10. רותם או... בתיה
? רותם

TomeRdeluz

New member
../images/Emo26.gif תשובות ../images/Emo36.gif

1. שאול או אודי? שאול 2. שירן או יעל? שירן 3. ליה או ריקי? ליה 4. ירון או ארז? ירון 5. נירה או מישל? מישל 6. סוניה או אפי? אפי 7. קובי או תומר? קובי 8. אלפסי או גנגנה? גנדנה 9. כצנלסון או שחר עדן? כצנלסון 10. רותם או... בתיה? רותם

התשובות שלי:

1. שאול או אודי?שאול 2. שירן או יעל?שירן 3. ליה או ריקי?ליה 4. ירון או ארז?ארז 5. נירה או מישל?מישל 6. סוניה או אפי?אפי 7. קובי או תומר?קובי 8. אלפסי או גנגנה?גנגנה 9. כצנלסון או שחר עדן?שחר עדן 10. רותם או... בתיה?כמובן שבתיה סתאאאאאם רותם בטוח....

Dafi the Mighty

New member
אז ככה...

1. שאול. 2. שירן. 3. ליה. 4. ארז. 5. מישל. 6. אפי!
7. קובי. 8. גנגנה. 9. כצנלסון. 10. רותם

aieeoh

New member
רעיון נחמד לסקר....

1. שאול 2. שירן 3. ליה 4. ירון 5. מישל 6. אפיייייייייייייייייייייייייייייי 7. קובי 8. גננה 9. שחר עדן 10. רותם

מיכל1082

New member
אחלה סקר... עכשיו אני

1. שאול - לא משנה כמה הוא תמים וטיפש, הוא עדיין עדיף מאודי... 2. יעל - שירן סתם ילדה מעצבנת 3. ליה - היא מהממת מדהימה אני מתה עליה!! ובדוגרי, מי מפה היתה סולחת לאחותה אם היא היתה גונבת לה את בעלה... 4. ירון - יש לו את העיניים הכי כובשות בעולם... 5. מישל - נירה מעוררת רחמים 6. אפי, הכי קורע... 7. קובי ברור!! הוא חמוד ומניאק באותו זמן 8. גנגנה 9. כצנלסון 10. רותם

את מי אני מעדיפה..../images/Emo29.gif|שיין|

1. שאול או אודי
-שאול 2. שירן או יעל
-שירן 3. ליה או ריקי
-ריקי 4. ירון או ארז
-ירון 5. נירה או מישל
-מישל 6. סוניה או אפי
-אפי 7. קובי או תומר
-קובי 8. אלפסי או גנגנה
-גנגנה 9. כצנלסון או שחר עדן
-כצנלסון 10. רותם או... בתיה
-רותם

y a ® d e n a

New member
התשובות שיילי../images/Emo9.gif../images/Emo34.gif../images/Emo47.gif

1. שאול או אודי? בלי שום ספק שאול מיי לאב
הדרטאניאן שלי
חחחחחח
- מאיוששש- שאול יו דה אג
2. שירן או יעל? שירניייי
חחחחח....
3. ליה או ריקי? ריקייי המלכה
אין עליההה
4. ירון או ארז? ארזיקווווווו
מאיוש- המארוך שולטטטטט
ארזיקו הוא אחד מהמוסקטרים שלי ושל מאי
5. נירה או מישל? מישלללללללללללללללל
"מישל את פ'צצה
"
6. סוניה או אפי? אפרים ליכטר
|דביל|
7. קובי או תומר? קוביייייייייי
קוביקו הוא אחד מהמוסקטרים גם שלי ושל מאייי
הוא כזה קורעעע
בעיקר בפרקים האחרונים
והנה אחד ממשפטי החוכמה שלו: "כדי למכור ארטיקים בים צריך רישיון, אבל בשביל לעשות ילד...
"
8. אלפסי או גנגנה? אני חולה על שניהםםםםם
8-(
9. כצנלסון או שחר עדן? כ--צ--נ--ל--ס--ו--ן.\מאוהב| חחחחח.... מי יבחר בתומר המכוער מן העבר... ((ושוב מאייי
)) 10. רותם או... בתיה? רותם פריד המקוללתתתת
לסיכום
שלושת המוסקטרים שלי ושל מאי- רון שחר
, ניר לוי
, גיא אריאלי
ודן תורן- דרטאניאן
כולם בשביל אחד, ואחד בשביל כולם

למעלה