Who Would You Kill On Seinfeld?

hospital_food

New member
Who Would You Kill On Seinfeld?

שאלה די קשה איזו דמות(הדמויות הקבעות) הכי הייתם רוצים להרוג בסיינפלד? כנסו ללינק המצורף

S.tal

New member
לא!!

ההורים של ג´ורג´ כ"כ אדירים! אם כבר הייתי הורגת את ההורים של ג´רי..., בעצם רק את אמא שלו!!! היא ממש מעצבנת!, או את ליאו..., הוא מעצבן..., למרות שהוא צריך להיות כזה...

V.W

New member
אאמממ

ג´רי... אבל רק אם היתי חייב להרוג מישהו.. סך הכל הוא הכי לא מצחיק בסידרה... אגב לאלא מבינכם שמורידים פרקים בקאזה, שמתם לב שאין את הקטעים של הסטאנד אפ?

איצקיס

New member
השתגעת ??

ג´רי הוא הסדרה !! הוא הדבק שמחבר בין שאר הדמויות, הרגת אותו - הרגת את הסדרה ...

V.W

New member
ידוע לי

אבל אם הייתי חייב להרוג מישהו... זה הוא הוא הכי לא מצחיק

צאלונת

New member
ג´רי גדול!

דוקא בגלל שג´רי הכי "לא שחקן" שם זה הכי מצחיק. הוא פשוט גדול! יש הרבה קטעים שהוא כמעט מתפקע מצחוק וזה הופך אותו לכל כך חיוני ושונה בסידרה. אני ממש לא מסכימה איתך, הוא גדול!

bryant

New member
כן. שמתי לב

גם לי אין ברוב הפרקים סתנד-אפ(חוץ מבהתחלה). ועוד משהוא הורדתי 29 מגה(!) של הפרק the beard וזה היה רק שתי דקות ראשונות, תיראה בעצמך, תחפש the beard ותיראה את הקובץ הלא מובן הזה, איך לעזזל 2 דקות לוקחות כמעט כמו פרק שלם(30-40 מגה)? מאוד מוזר...

גרעאפס

New member
פעם אחת ניסיתי להוריד את

הסרט אמריקן פאי 2. מצאתי קובץ של 100 מגה אז הורדתי ובסוף גיליתי שזה רק 10 הדקות הראשונות. האיכות היתה מאד גבוהה, אז אני מניח שבגלל זה זה לקח כל כך הרבה...

shy-1

New member
איני יודע מה גודל הפיזי של מסך הסרט

שאתם מורידים בקאזה, אבל כשאני הופך את סרטוני סיינפלד ל-MPG ,אז פרק שלם כולל הסטנדאפ לוקח 77 מגה בגודל של 240 כפול 180 פיקסל.באיכות לא רעה כלל.

shy-1

New member
עם כרטיס טלויזיה מעביר לסיומת AVI

ועם תוכנה מיוחדת מעביר מ-AVI ל- MPEG. מה גודל הסרטים שאתם מורידים בקאזה?

progger

New member
DIVX

בקידוד DIVX אפשר להכניס פרק שלם בפורמט MPEG ב 40 מגה באיכות טובה

shy-1

New member
זה כבר כתבו פה כמה פעמים,מה שלא

כתבו זה באיזה גודל התמונה, מה הרזולוציה?

למעלה