? Who Watches Futurama Here
P P0P New member 23/6/03 #2 יצא לי להוריד אחד כזה לפני כמה זמן לא זוכר אותו מדובר אולי באנימציה מצחיקה שקשורה למדע בדיוני ?
S Sefy New member 23/6/03 #3 You Could Summ it Up Like That Last Episode of Season 4 had the Entire Cast (minus Bones/Scotty) and they made the Entire episode laugh at the Original Star Trek
You Could Summ it Up Like That Last Episode of Season 4 had the Entire Cast (minus Bones/Scotty) and they made the Entire episode laugh at the Original Star Trek
L Lu Tze New member 23/6/03 #6 לא רק, רק הפרק שספי דיבר עליו מוקדש כולו לטרק, אבל יש הרבה בדיחות טרק שפזורות לאורך הסידרה (וכמו בסימסונ'ז, הם יכולים להיות ממש לא מורגשים), ולנארד נימוי הוא די דמות קבועה שם (לפחות הראש שלו).
לא רק, רק הפרק שספי דיבר עליו מוקדש כולו לטרק, אבל יש הרבה בדיחות טרק שפזורות לאורך הסידרה (וכמו בסימסונ'ז, הם יכולים להיות ממש לא מורגשים), ולנארד נימוי הוא די דמות קבועה שם (לפחות הראש שלו).
L Lu Tze New member 23/6/03 #5 ראיתי את זה. ענק... הקפטן: ביפ אחד זה כן, שני ביפים זה לא. האם אתה מודה באשמה? פריי: ביפ ביפ. הקפטן: אהה! הודאה כפולה!
ראיתי את זה. ענק... הקפטן: ביפ אחד זה כן, שני ביפים זה לא. האם אתה מודה באשמה? פריי: ביפ ביפ. הקפטן: אהה! הודאה כפולה!
S Sefy New member 23/6/03 #9 זה היה קטע גדול! ../images/Emo6.gif והקטע שהם עוזבים את כדור הארף ושאטנר מציע לנימוי להצטרף, אז נימוי אומר "חתמתי 6 חודשים על הדירה שלי, זו התחייבות שאני לא יכול לסגת ממנה"
זה היה קטע גדול! ../images/Emo6.gif והקטע שהם עוזבים את כדור הארף ושאטנר מציע לנימוי להצטרף, אז נימוי אומר "חתמתי 6 חודשים על הדירה שלי, זו התחייבות שאני לא יכול לסגת ממנה"
S sysiphus New member 23/6/03 #7 where no fan has gone before פרק מפורסם, הוקרן ב"אי-קון" כמובן... שימו תמיד עין על הרצועה הקומית - תמיד יש שם דברים שחשוב לא להחמיץ...
where no fan has gone before פרק מפורסם, הוקרן ב"אי-קון" כמובן... שימו תמיד עין על הרצועה הקומית - תמיד יש שם דברים שחשוב לא להחמיץ...
E Eyal ST New member 24/6/03 #12 ==>תודה! אגב: אני חייב לומר כי התמונות שלך ממש...משאירות טעם של עוד.