Who says I can't enjoy Madonna?

• פותח הנושא ro99
  • פורסם בתאריך

ro99

New member
Who says I can't enjoy Madonna?

Here's a bunch of people with twice the talent (except for the one for making money...). Brilliant! Friends of yours, Ciccio?​

odedee

New member
מבריק!

לא נראה לי שהם חברים של צ'יצ'ו - הם מספרד. והם מעולים. כמה צחקתי! הכוכבת עושה פרצופים שנורא מזכירים לי את ג'ניפר סונדרס. וכמובן, המוזיקה של אבבא... אהבתי גם את הביצוע עם פו הדוב
כמה נחמד שאפשר להוריד גרסה ל-PSP או IPOD - סוף סוף יש מה לראות! תביאי עוד כאלה!!!

odedee

New member
ומענין לענין באותו ענין...

מצאתי את אלה... גם הביצוע שלהם די יפה
ומי שחושב שהם סטרייטים, שיצביע!

TrigATUSA

New member
wow, that's a find

4 clean cut bottoms who dress blandly and can't dance? I thought they all hang out at Badlands in the Castro, a shocker how they got all the way to Sacramento (after all, it is 2 hours drive)​

odedee

New member
אל תלכלך. הם חמודים!

במיוחד האסייתי הבהיר. וגם השרירי עם השפם מותק. שעתיים נסיעה, נכון... בוא נראה מתי יש לנו כמה שעות פנויות

TrigATUSA

New member
הה..... התמימות...

1. הם כולם אסייתים (1 וייטנמי, 2 פיליפינים, 1 תאילנדי). אתה יכול לבדוק את האתר שלהם. נראה שהם אכן מנסים להתפרסם כ Boy Band, עד כמה שזה נשמע מופרך 2. I'm too jaded...חמודים - כן. אבל לראות בגדים של יש לי פשוט רפלקס הקאה מכל חולצות ה Gap/Abercrombie/Americna Eagle שאגב נראות כולן אותו הדבר

odedee

New member
האתר? זה לחובבים מתקדמים...

אני רק מתחיל. אני יודע שכולם אסייתים, לכן כתבתי "הבהיר". התכוונתי לאדוארד. ושכחת לציין את אולד נייבי. מצד שני, בלי חולצות הם נראו מאד נחמד.

ro99

New member
אכן ספרד! ../images/Emo9.gif

החבר האנגלי ששלח לי את זה מנוי על Popbitch ושם זה מתואר כ: Italian housewife version of Madonna's Hung Up. היה לי כזה כאב ראש אתמול שלא שמתי את הרמקולים יותר מדי חזק, כך שרק היום בשידור חוזר שמעתי שזה בעצם ספרדית. אז זה נכון מה שאומרים על אנגלים ועל שפות זרות!

ro99

New member
ורק רצוי שאוסיף

שהביטוי Italian housewife לא צריך תמיד להלקח מילולית, ויכול גם לתאר משהו חובבני. מקור הביטוי הוא במופעי הסטריפטיז המאולתרים שכיום מסמלים את הרמה האיכותית של הטלוויזיה האיטלקית ברחבי העולם... ביטוי אנגלי בעל משמעות דומה הוא readers' wives שמקורו בעתוני פורנו אנגלים. בעמודים האחורים נהוג שקוראים שולחים תמונות פורנוגרפיות חובבניות של הנשים/חברות שלהם. אין ברצוני לגרום לטראומות מיותרות פה, כך שאמנע מלהכנס לפרטים.

odedee

New member
Interessante!

יש גם ז'ורנלים שבהם הבנות שולחות תמונות של הבנים?

eig

New member
בעניין Video Google

פעם ששיעמם לי חרשתי קצת על הוידאו גוגל הזה ומצאתי לא מעט דברים מעניינים. עממה, שמתם לב שלא משנה מה מחפשים במנוע החיפוש תמיד בסוף הרשימה יהיו ראיונות מאיזו ישיבת מועצת עיר או תחקיר פוליטי אחר. וכולם נראים תמיד מאותו מקום.

ciccio

New member
../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif

אהההההההההההההההההההההה גדולללללל מצוין מדהים מבריק זה נראה כמו פפי לוסי בום...

למעלה