עונה- בליין הקרציה
N Nati17S New member 7/6/12 #43 הבהרה חשובה בנוגע למשחק המשחק נשאר פתוח עד מחר בצהריים, ומי שזוכה\זוכים הוא לא זה שענה הכי מהר- הוא זה שענה על הכי הרבה תשובות נכונות. ככה שזה לא משנה אם עניתם היום או מחר לפני התוצאות, וליותר משתמשים יש צ'אנס.
הבהרה חשובה בנוגע למשחק המשחק נשאר פתוח עד מחר בצהריים, ומי שזוכה\זוכים הוא לא זה שענה הכי מהר- הוא זה שענה על הכי הרבה תשובות נכונות. ככה שזה לא משנה אם עניתם היום או מחר לפני התוצאות, וליותר משתמשים יש צ'אנס.
N Nati17S New member 7/6/12 #79 |עפרו| תוצאות! קודם כל תודה לכל מי שהשתתף, הצלחתם לא רע בכלל ובשבוע הבא (שכנראה המשחק יהיה ביום שני) אני אביא ציטוטים יותר קשים. מוהאהא התשובות הם: 1)רייצ'ל ברי 2)קורט האמל 3)נוח "פאק" פאקרמן 4)שוגר מוטה 5)ברט (המלך) האמל 6)נוח "פאק" פאקרמן 7)קורט האמל 8)קווין פאבריי 9)מייק צ'אנג 10)בליין אנדרסון אז אלו שהיו להם 10 תשובות נכונות והם הזוכים הגדולים הם |דראמרולפין|: gayhighfive,A TotalGleek, בלונדי221. ברכות! נ.ב תסלחו לי אם שחכתי מישהו, אני וחישובים לא הולך ביחד. מקווה שנהניתם, נתראה
|עפרו| תוצאות! קודם כל תודה לכל מי שהשתתף, הצלחתם לא רע בכלל ובשבוע הבא (שכנראה המשחק יהיה ביום שני) אני אביא ציטוטים יותר קשים. מוהאהא התשובות הם: 1)רייצ'ל ברי 2)קורט האמל 3)נוח "פאק" פאקרמן 4)שוגר מוטה 5)ברט (המלך) האמל 6)נוח "פאק" פאקרמן 7)קורט האמל 8)קווין פאבריי 9)מייק צ'אנג 10)בליין אנדרסון אז אלו שהיו להם 10 תשובות נכונות והם הזוכים הגדולים הם |דראמרולפין|: gayhighfive,A TotalGleek, בלונדי221. ברכות! נ.ב תסלחו לי אם שחכתי מישהו, אני וחישובים לא הולך ביחד. מקווה שנהניתם, נתראה