?Who puts flowers on flowers grave

fun maker

New member
?Who puts flowers on flowers grave

Lay your head where My heart used to be Hold the earth above me Remember when you loved me היי מתוק, התגעגעתי אליך. זה בטח החורף והרוחות הם שהביאו את הריחות האלה מהים. הריח הזה של גופך שעדיין נמצא בתוכי. את זעת אפך אוכל כלחם. הנה אני מעבירה את ידי בשערך . מלטפת את הראש, מביטה בעינים וכאילו לא יודעת איפה להתחיל. אני רוצה אותך כפי שאף פעם לא רציתי איש. רוצה שנתכרבל כאן בין הסדינים ונעשן עצמנו עד כלות. עד הפילטר. עד שישרוף באצבעות. ובאצבעותיך הצרובות תלטף את פני. תכבה את עיני. שפתיך על עפעפי. הלשון מרפרפת על שפתי. סיבוב מהיר ודי. כאילו אומרת "תזדייני בסבלנות". "לאן כולם ממהרים? רצים לקראת השד יודע מה". אתה מוריד ממני את החולצה וכל השדים שהיו כלואים בי, כאילו יצאו לחופשי. נראה לי לפעמים שהשטן והשדים יצרו את העולם הזה כשאלוהים ישן. ידיך מועכות את גבי, בעוד שפתיך יונקות את פיטמתי, והשניה משתובבת בידיך. וזהו, כל כולי נתונה לחסדיך. עשה בי את אשר חפץ ליבך. אני מורידה ממך את החולצה ועוטפת אותך בנשיקות קטנות על החזה. והנה, כהרף משק כנפי הפרפר , אני על ברכי אל מול תפארתך. מולי במלוא הדרו, ככרוב המתדפק על שערי שמים. כבחוק כלים שלובים, נמלא פי וכולי, כאומר "בוא מתוק, בוא וארבה את זרעך". שפתי עליך וידיך על ראשי, כאילו מברכות אותי על פועלי. וגופך כולו תפילה, זועק אלי, מהפה שלך לאלוהים.... נהרות של יורשים מחליקים במורדות גרוני, ואני יונקת לודא שישארו בגופי. בכנפיך אתה מעלה אותי אליך ונושק לצוארי, וגופי נדרך אליך, לקראתך. "יש סקס אחר" , פתאום אתה אומר, "הבאתיהו לכאן, שנדעהו?". אני נופלת על המיטה ואתה מפשיט ממני את שארית השימלה. ןהפעם זו לשונך שמתדפקת על שערי גן העדן, שלי, שלך. אגלי דמעות שקופות נוטפות בין ירכי, שקוף של מלאכים. ולשונך ברוך מלאכי, נותר לה רק לנגב לי את הדמעות. דמעות של תשוקה בוערת וגדלה. בין השפתיים ושער הערווה. לשון זריזה חודרת ומטריפה. ידיך על ישבני, והאגן בשמים. והנה..... הנה.... זה בא.......... בתוך פיך אני נימוכה. חכה נא עוד רגע, אולי רק אחד. והנה אתה עליי ללא חת. כולך בתוכי, גופך על שלי, ולשון נופל על לשון. שנינו כשני שחייני פרפר מצטיינים, באותה התנועה, לאור הנר מזדיינים. עכשיו מתבהר לי אפקט הפרפר. עוד רגע, עוד קט, הנה.... זה נגמר...... הנה כך, על מיטה, הנה מוטלות גופותינו. אתה איתי, כל רגע. מתגעגעת בטרוף. שתיתי היום, כוס יין אדום, לזכרך . אוהבת אותך. שנה למותך. God took the stars and he Tossed’em can’t tell The birds from the blossoms You’ll never be free of me He’ll make a tree from me Don’t say good bye to me Describe the sky to me And if the sky falls mark My words-we’ll catch mocking birds Lay your head where My heart used to be

למעלה