WHO KILLED TUPAC?

745 i L

New member
WHO KILLED TUPAC?

אתמול הייתה תוכנית באם טי וי בייס ושם הוצגו התפתחויות חדשות ברצח טופאק לטענת כתב האל איי טיימס יש לו ראיות הקושרות את ביגי ישירות לרצח. אבל לא ממש הבנתי הכל בתוכנית הוצגו שם עוד תאוריות... אני מבקש ממי שראה והבין או בלי קשר לתוכנית מבין בכלל ברצח טופאק שיציג כאן את העובדות........תודה לפי מה שהבנתי ממידע באינטרנט הבנתי גם שלא מצאו את הגופה של טופאק האם זה נכון? כי בתוכנית ניראה לי שכן מצאו.. אז אני ישמח לקבל מידע גם לגבי זה.. ועוד משהו למי שמבין עניין כל הזמן מדברים על רצח טופאק ומה עם ביגי אותו יודעים מי רצח? אני ישמח לקבל פה תשובות... תודה

EmGee

New member
היה כאן שרשור ענק על כל התיאוריות

והעדויות על הרצח של שניהם לפני כמה חודשים. כל הניסיונות למצוא את השרשור הזה עלו בתהו. אם מישהו מצליח למצוא שיודיע לי

Psycho BuZZ

New member
גם אני ראיתי...

ראיתי כל הערב אתמול והיו תכניות טובות אגב
והיה על זה דיון לפני מלא זמן... אם למישהו יש אז שיעלה...

tupac west side

New member
רציתי

להישאר לראות אבל אני וחברים הזמנו חשפנית... אומרים שמי שרצח את ביגי זה היה סתם מישהו שלא היה קשור בכלל לאיסט וווסט וגם אומרים שהנופיה של טופאק רצחה את ביגי ועוד אומרים ששוג נייט רצח את טופאק בגלל שטופאק רצה לעזוב את death row records ולפתוח חברת הקלטות משלו makaveli records גם אומרים שמוב דיפ רצח אותו כי היה לו ביפ עם טופאק ובאותו זמן הוא היה הלאס ואגאס... וזה לא זלא מצאו את הגופה פשוט לא צלמו אותה כמו בפעם הראשונה שהוא נורה, בד"כ עושים autospy לכל חולה אנוש שמגיע לבית חולים ולטופאק לא עשו את זה, שרפו את הגופה שלו ב 14.9.1996 יום אחרי שהוא מת וההלויה שהייתה אמורה להיות בים (לפזר את העפר) התבטלה מסיבות לא מובנות... אז בקיצר הוא "מת"

Psycho BuZZ

New member
חחחחחח ../images/Emo13.gif

ציטוט: "...גם אומרים שמוב דיפ רצח אותו כי היה לו ביף עם טופאק ובאותו זמן הוא היה בלאס ואגאס" מוב דיפ זה לא ראפר אחד... זה צמד... והם בכלל לא קשורים לרצח שלו...

Blood

New member
ואם כבר מוב דיפ..

כמה המלצות: g.o.d. part III getaway killaz theme it's mine burn

Psycho BuZZ

New member
אפילו שהם היו שם...

זה לא אומר שהם רצחו אותו... בכלל אין מצב שהם רצחו אותו... היה בקושי ביף!

tupac west side

New member
מי יודע?

אולי הם התעצבנו מה hit em up או when we ride on our enemies זה רק תאורייה

Psycho BuZZ

New member
לפי התאורייה

כל הראפרים שהיו בכסאח (ליריקלי אגב, מה שלא היה בכסאח טופאק - באד בויז, לפחות לא היה מצד הבאד בויז) צריכים להרוג אחד את השני... זה לא היה כזה ביף רציני והיה כמו כל ביף אחר... רק שזה היה קשור למותו ובגלל זה עושים מזה ביג דיל!

tupac west side

New member
מי יודע?

אולי הם התעצבנו מה hit em up או when we ride on our enemies זה רק תאורייה

745 i L

New member
חברה למי שיוכל לנסות למצוא את

השירשור שהיה אז זה יהיה טוב... אני עושה את כל המאמצים למצוא את זה אז עם מישהו מוצא שיעלה תודה

tupac west side

New member
ומה עם זה?

תורידו את השיר שהיה באלבום makaveli - the 7th day theory קוראים לשיר holla ya head אפשר לשמוע שם את זה: man #1: "can you see him?" man #2:"i see him" tupac:"im alive קבלו עוד משהו: makaveli ma kaveli am alive תנסו לשחק עם זה וסכלו מה יוצא

745 i L

New member
למה שרפו את הגופה שלו?

אני יודע שזה מקובל אם המת רוצה זאת אבל אני לא מאמין שהוא רשם צוואה הייתה לו בכלל אי פעם הלוויה? ואם מישהו יודע למה שוג נייט נכנס אח"כ לכלא שיכתוב ועוד משהו מצאו את הרוצחים של ביגי? יודעים מי הם ומה הניע אותם? למרות זלנו זה ברור כווסט סייד זה הוכח?

745 i L

New member
מצטער,אני פשוט לא מפסיק לשאול את עצ

עצמי מה קרה לשוג נייט באותו ערב כאשר הוא ישב באותה BMW יחד עם טופאק ומה הוא סיפר?

tupac west side

New member
עעעע

מה זה למה שרפו?? כי שרפו! שוג נייט נכנס לכלא בגלל חשד לרצח וגם הקרב שנערך בין הכנופיה של טופאק לבין אחד מכנופיה של לוס אנגלס והוא השתחרר ב2001 ונכנס עוד פעם ב2002 בגלל שהוא נראה עם כנופיה (עושה עסקים) ולא יודעים מי רצח את ביגי וזה לא הוכח אם זה ווסט טו סתם

D gitaL

New member
לא שרפו

נערכה הלוויה אבל לא הירשו לעיתונאים להיכנס

tupac west side

New member
???

מאיפה אתה יודע? לפי הספר והסרט על החיים שלו ולפי כל אתר שמראה תיאוריות אומרים שהייתה אמורה להיות לו הלוויה בים, אתה יכול לשמוע את shock g אומר את זה בסרט אבל היא בסוף היא התבטלה!!!

למעלה