Who is who

Feanor75

New member
מסכים איתך

רק שאני לא קורא לאמונה בשם 'דת'

אם כבר ציינת את כיפת ברזל, כמו גם פרוייקט החץ, לדעתי זה מייצג את כל התפישה המוטעית של ישראל בעשורים האחרונים. תפישה של מיגון, התקפלות וכניעה, של חוסר יוזמה. זה בגלל שישראל מזה כמה עשורים נשלטת בידי רוח נשית. אז אפשר להתפלל שהמערכת תיירט, אבל כל עוד לא יטפלו בבעיה מהשורש הדברים בגדול לא ישתנו. אם יש אלוהים אני מניח שזה מה שהוא היה רוצה

beatman

Member
למה נשית ?

יש דווקא נשים מאוד לוחמניות

רוח השמאל הכנוע היא השלטת בישראל, יחד עם היהודונות הגלותית שמשרישה מנטליות של פודל.

מבחינה טכנית מערכות היירוט הן הגנה מזדמנת מצויינת וחשובה, אך בודאי שאינן הפתרון האמיתי.
שכפ"ץ הוא ציוד מאוד חשוב ומציל חיים בקרב, כמובן שאת הקרב יש לסיים בהכנעת היריב.

Feanor75

New member
כבר ענית בעצמך בהודעה

"רוח השמאל הכנוע היא השלטת בישראל, יחד עם היהודונות הגלותית שמשרישה מנטליות של פודל."
בדיוק כך, ולא חשוב מי בממשלה, הכוח נמצא אצל האליטות השמאל-פמיניסיות ששמו עצמן מעל לחוק. מה שלא מפריע להם לצווח כל הזמן בתקשורת (התקשורת היא בעצמה אחת מהן) טענות בשם הדמוקרטיה.

אני מאמין שהיה אפשר להפסיק את הטרור אפילו רק בפסיכולוגיה, אם היו מסבירים לטרוריסטים שהם לא מזיזים לנו. בפועל עושים בדיוק ההיפך- מראים לאויב את הרכרוכיות שלנו ומתבכיינים כל הזמן ונותנים פרסים על הטרור, מזה בדיוק הוא ניזון, זה נותן להם את המוטיבציה להמשיך ולהגביר את ההתקפות. העם עצמו כבר הרבה יותר בריא מהתמונה שיש בתקשורת, אבל כמו שאמרנו, הכוח לא אצל העם אלא אצל הדיקטטורה השמאלנית.

Feanor75

New member
ומה עם מי שאינו דובר רוסית?

לא שאני שש להציג את עצמי, רק מנסה להבין את המדיניות

beatman

Member
המנהל הראשון של הפורום קבע שמדברים

עברית בשביל שגם דוברי העברית יבינו. (זה היה לפני 8 שנים
)

הוא הציע שכל אחד יציג את עצמו: שם, גיל, מקום לידה ומקום מגורים, עיסוק.

Feanor75

New member
כך ראוי לדעתי

אני בן 37 בעוד כמה ימים, יליד הארץ, גר בגליל

Koketka11

New member
חדשה, הצצתי והגבתי אז אציג את עצמי

מקייב במקור
עכשיו מתגוררת בפרובינציה הקרובה של תל אביב
נשואה לצבר דור שלישי בארץ, מנסה ללמד את הילדות רוסית אבל ללא הצלחה יתרה
נעים להכיר

למעלה