white stripes...

white stripes...

הם נחשבים גראנג´ נכון?.. אני יודע שככה פעם אמר ´קוואמי´(אייל פרידמן) כשהוא עשה להם בכורה בעסק שחור.. זה מין סמאטוחה של סוגים אבל..ממ.. לאן זה משתייך(?) זה אחד.. ושתיים: הם בעל ואישה, אח ואחות, או שהכל סתם קטע מסחרי? (אגב- truth dosen´t make a noise שיר איכותי למדי!) תודה מראש..

בלוז?!

גמני לא חושבת שזה גראנג´ זה באמת די סמטוכה.. וכן הם אח ואחות, והם קליטים ונחמדים.. ולא יודעת
(מה עובר עלי עם הסמיילים האלה...?)

חולוני

New member
לא קוראים לזה גראנג´, אלא גאראג´.

Garage. והם לא אח ואחות, הם פעם היו נשואים, אבל עכשיו הם התגרשו..(או שלא..לא יודע). בכל מקרה, יש לי את האלבום האחרון שלהם, White Blood Cells, והוא אחלה. השנה אמור לצאת הם אלבום חדש אם אתה מתעניין..

תודה!!

חחח ידעתי שיש שמה קשר למוסך אבל חשבתי שאני מדמיין.. הייתה כתבה עליהם ברולינ סטונז מאגאזין שהשגתי מ2001... חח תודה על המידע... עוד אין לי את הדיסק אני אקנה אותו בטח ביומשלישי.. כאמור, אף אחד לא ממש יודע מה קורה איתם יש איזה חמשעשרה גרסאות.. בכל מקרה... יומטוב! Pixies-Where Is My Mind

חולוני

New member
יש לי את גליון הרולינג סטון..

מחודש אוגוסט עם ברוס ספרינגסטין בשער, ויש כתבה עליהם באותו עליהם שהם מדברים על הפחד שלהם מהתהילה, ושהם בסה"כ עוד להקת אינדי מדטרויט. הנה מצאתי, הנה אותה כתבה מגליון אוגוסט (שהתפרסמה אגב, בדיוק ביומהולדת שלי).

אני דיברתי על משהו יותר ישן..

עם תמונה של שאקירה בשער.. ומה שהיה עליהם זה היה משהו ממש ממש קטן.. הייתה שם באותו זמן כתבה על הסטרוקס, ואת החמישים דיסקים "הכי שווים" לא יודע לא זוכר... עדיין יש לי את זה בכל מקרה..

למעלה