white light white chef - 13 Dreams

white light white chef - 13 Dreams

עפתי ואני לא יודע איך לנחות. הקשבתי לכל המיקסטייפ. את רוב התקליטים שם יש לי ובכל זאת השירים הפתיעו. תמיד הקשבתי לכל אלבום בשלמות ופתאום שיר של ואן דייק פארקס שאל התקליט שלו אני לא כל כך מתחבר נשמע קסום. כל השירים ללא יוצא מן הכלל משובחים. היהלום שבכתר: רוי ווד. כה לחי.

White Chef

New member
איזה יופי!

עשית לי את היום! אין כמו התחושה לדעת שנגעת במישהו באמצעות מוזיקה, או שהצלחת להאיר באור חדש שירים מוכרים, וזאת בדיוק היתה המטרה.
זה באמת מרגש ואמיתי וזאת הסיבה שכולנו כאן.
עכשיו רק נותר לי להחזיר את החוב - יצאתי להאזין, מקווה שאמצא את דרכי חזרה לכדור הארץ לספר על כך

arieltr

New member
אדוני השף, האסקפיזם שלך מאוד לטעמי

נהניתי מאוד מרצף השירים שבנית, מבחינתי מיקס משובח אין מה לומר.
החצי הראשון בולט בשפיציותו, על ההתחלה נוגעים בפיסגה עם קרימסון בשיר הכי טוב מצד השירים של האלבום הזה ומשם זה אשכרה רק נהיה יותר ויותר טוב כי ככה זה שיש לך את החולה נפש ההוא וגם את קווין איירס בשיר בנזונה ומעלה ומה שהכי מדהים ברצף הזה, זה שאפילו הקלאסיקה הזו של קווין מספיקה לו אך ורק למקום השני, כי מה לעשות ששמת שם גם את לאב ואצל ארתור לי כל שיר זה השיר הכי יפה ביקום. ובייחוד אם, נניח, זה השיר השלישי מאלבומם השלישי. אז כן, איפה הייתי? אהה ואז לא הבנתי למה תקעת שם שיר בעברית. מה זה העב"מ הזה כהנא? מאוד מאוד מצא חן בעיני. אז הלכתי לקרוא מה כתבת ועכשיו אני סקרן אפילו יותר! החלק השני של המיקס מרגיש לי קצת יותר laid back אבל בהחלט יש מצב שזה רק אני ובין ווד והיתר מאוד שמחתי לקבל את פרלמוטר (מסכים שהיא ענקית ומאוד חבל איך שזה נגמר, וואו כמה זמן עבר מאז) במקום דאוס בסוף המיקס

וסתם במחשבה זריזה נראה לי דויד אלן וגונג המוקדמים היו משתלבים מצויין בבחירות הנפלאות שלך. נהניתי מאוד, תודה.

למעלה