Whistle down the wind

E1982

New member
Whistle down the wind

לפני הרבה זמן מישהו פירסם בפורום שהמחזמר הזה חוזר להציג. חיפשתי בארכיון ולא מצאתי את ההודעה. אם מישהו יכול לתת עוד פרטים על זה ואת האתר שהופיע בהודעה זה ממש יעזור לי. ואולי מישהו ידוע איפה אפשר לקנות את הדיסק של המחזמר או חוברת תווים? -ערן-

tommy walker

New member
ויסל

לי יש דיסק של ויסל דאון דה וינד והזמנתי אותו באינטרנט באחד מהאתרים שיש באינטרנט שאפשר לקנות בהם מוצרי מחזות זמר (לינקים בסוף) ויש לי גם דיסק שהוא אוסף שירים מ"ויסל" שמבוצעים ע"י אמנים מוכרים ואת זה נדמה לי שקניתי בטאוור רקורדס במגדל האופרה בת"א. אבל את שני הדיסקים קניתי מזמן ככה שאני לא זוכר בדיוק... לגבי תווים,אז יש ברמת גן חנות שנקראת "מרום" שמוכרת הרבה ספרי תווים אבל גם יש את האתרי אינטרנט האלה שציינתי קודם שגם בהם אפשר להזמין.

E1982

New member
תודה רבה

אבל לא נראה לי שבחנות מרום יש תווים של זה. -ערן-

E1982

New member
הייתי שם

והיו חוברות תווים רק של "עלובי החיים", "מיס סייגון", "סטריילט אקספרס" ועוד כמה חוברות של אנדרו לויד וובר ! -ערן-

Hippie Jeannie

New member
../images/Emo2.gif אתה בטוח?

בפעם האחרונה שהיה שם, לפני בערך חודשיים, היה לו שם מדף שלם עם המון חוברות של מחזות זמר מכל מין וסוג, אפילו כל מיני מחזות זמר נידחים שאיש לא שמע עליהם מעולם. ומכיוון שסביר להניח שלא קנו את כל החוברות האלו בחודשיים, אני מציעה לך לבדוק שוב ולהיעזר במי שמנהל את הספרייה, הוא עשוי מאוד לעזור לך. בהצלחה.

E1982

New member
כן,

התקשרתי לשם אתמול ואמרו לי שאין חוברת של זה... אז אולי מישהו יודע איפה אני יכול לקנות את הדיסק, אבל לא מהאינטרנט? -ערן-

למעלה