whimsical me מה איתך?

גם אני

ואם היא תמשיך ככה, אני אאלץ להתקשר

whimsical me

New member
../images/Emo88.gifאל תאיימי!

קודם, כל, הרגע הוציאו לי את הסיכות ה%$#%^ מבית השחי. הללויה! חוצמזה, היום נחשפתי לנפלאות המרכז הטרטולוגי (ואני לא צוחקת, מה זה זה?! מאיפה צץ המקום המופלא והאכפתי הזה?), והטענה היא שלדעתם אין שום תוסת סיכון להריון. אני, כמובן, מסרבת לשמוח וזה נשמע לי מופרך לגמרי. אבל אולי אני פשוט לא מעכלת. אז מה שנשאר לי זה לעשות עוד US ביום א' ולראות מה ואם. די ברור לי שזה לא הולך להתפתח, אבל מי יודע, בקטעים האלה אתן יודעות ששום דבר כבר לא מפתיע, נכון? אה, ובמרפאנ המליצו לי לעשות מחרתיים עוד בטא, יש טעם? היא לא יכולה להמשיך לעלות גם אם שומדבר לא בסדר?

happy

New member
איזה בשורות טובות

רק חייבת להגיד לגבי הבטא בדיקת דם מיותרת
אצלי באחד ההריונות שהופסקו הבטא עלתה מצויין. ממש הכפילה את עצמה אבל הדופק משום מה לא הגיע
בסוף אחרי איזה שלושה שבועות של דקירות עברתי גרידא ומאז אין אצלי בדיקות בטא. ומאז ההריונות מוצלחים
.

whimsical me

New member
כלכבוד לך ../images/Emo106.gif

שהצלחת לקרוא בין כל השגיעים. אני לא מרגישה שום טוב בבשורות האלה. השתלטה על אדישות מוחלטת. תיארתי לעצמי שהבטא זה סתם מפגר, אבל שיהיה. אה, והצלחתי לקבוע תור לדר' שולמן. הידד!

זה רגשי האשם שלי מדברים

כבר כל כך הרבה זמן רוצה להתקשר. חברתי סססססס (אמק. תמי) תעיד שהיום (היא התקשרה, כן?) אמרתי לה שהפכתי חברה נוראה. לכולן. אפילו תכננתי לנזוף בעצמי קבל פורום ובלוג בעניין זה. יותר חשוב, ל
העניין: המכון הטרטולוגי (בירושלים? יש כמה) אכן מופלא. אני חושבת שמה שהם אומרים אינו מופרך ולכן איחלתי לך שמה שיהיה, שיהיה לטובה. (זה נחשב בהריון שלב של "הכל או לא כלום"). אם ההריון לא מתפתח, הבטא לא תעלה. מה שכן, היא כבר לא אמורה להכפיל עצמה כל יומיים. לטעמי, אפשר לעשות, אבל פשוט יותר יהיה למצוא מתמר אולטרה סאונד ולקבל תשובה חד משמעית.

whimsical me

New member
טוב, נו, מתמר יהיה ביום א'

(הייתי בטוחה שהשיעור שלי בסבלנות מוצה בהריון הקודם. מתברר שNOT)

נייטי

New member
נשבעת לך שעוד רגע אני באה אישית

לעוטף עזה ותוקעת לך גראד בת@ת. הרגת אותי! אני כבר מבולבלת לגמרי מכל מה שקורה כאן. טוב, אין מנוס, נחכה בסבלנות ליום א'. אהההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההה זה עוד המון זמן! טוב, רק שתדעי שזאת הודעת תמיכה ואם נשמע באיזה שהיא צורה מההודעה הזאת שאני מרוכזת בעצמי אז את בטוח צודקת. מחזיקה אצבעות שיהיה טוב.

whimsical me

New member
את מבולבלת?

תארי לך מה איתי! (אפשר גם?): אההההההההההההההההההההההההההההההההה!

תמי ס

New member
טוב אז גם אני אצטרף..

אההההההההההההההההההההההההההההה. וימסי יקירתי, אני יודעת שזה מטריף את השכל, ליבי איתך.

אמאדובה

New member
אכן שום דבר כבר לא מפתיע

"רק" עוד עלייה או ירידה ברכבת ההרים הרגשית... חוץ מזה תקראי את החתימה שלך - את כנראה בשלב המשבר החולף, אז מה הבעייה? (מתכופפת לפני שהעגבניות יפגעו בי
) וברצינות - מחזיקה לך אצבעות שמה שיהיה, יהיה לטובה.

whimsical me

New member
חייבת! חייבת להחליף חתימה!

בחיי שאני לא יודעת מה עבר לי בראש עם החתימה הזו. היא פשוט נוראית. נוראית! **דרושה חתימה מעצימת אישיות ומשנת מציאות (לטובה,כן?)**

מה עם לנסות ולהקדים את התור ל-US?

נראה לי סוג של עינוי לתת לך לחכות כ"כ עד תחילת שבוע הבא בשביל בדיקה פשוטה... את בכללית? נראה לי שאם תדברי בטלפון עם הרופא שלי הוא יסכים לקבל אותך לפני יום ראשון (עובד באשקלון ובב"ש). ואין לי חתימה מעצימת אישיות, סורי. אבל מחזיקה אצבעות, ועוקבת אחרי הסיפור מתחילתו ומקווה שעד סופו השמח.

whimsical me

New member
לא בטוחה שזה כזה משנה

בכל מקרה לא מאמינה שמשהו עוד יזוז השבוע. אני כ"כ בטוחה שלא יראו כלום בUS הבא.

שלומית76

New member
אני איתך. מעדיפה אופטימיות

ווימסי יקרה, בריאות בריאות והרבה בריאות!! חושבת עליך ומחכה איתך לעדכון ביום ראשון.

ה ו ר י ת

New member
אני לא יכולה לספק לך מתמר

את הרומן שלי איתם סיימתי כנראה לתמיד לפני 3 שנים...... אבל אצבעות, לרוב.......... שיהיה טוב אמן אמן ואמן שתתאכזבי לטובה

דיא

New member
אפשר סיכום העלילה?

אני ממש כבר לא עוקבת. "אבודים" (אליהם התמכרתי לאחרונה בצורה קשה, גמילה נחוצה ביותר) ממש בנאליים לעומת הסאגה שלך. נשמע שאת כבר במקום התמודדות טוב יותר, ולאט לאט דברים מתבהרים. זה לא יהיה קלישאה לומר "יהיה טוב
"

למעלה