which reflex 2 buy?

vizido

New member
which reflex 2 buy?

hello my friends, I'm in NY and I wanna buy a Reflex camera. I don't know anything about reflex cameras and want 2 buy something good for beginners. I heard about the Canon Rival2000 (EOS300 in Israel) or Rival2000TI, a new model. It cost here around 250$, and 300$ for the new one. Come with a lens of 28-80. what do u think? Is it a good model? or should I buy something else? do u konw a cheap place in NY? and how much cost the same one in Israel? thanks! Ido NY

zrubabel

New member
תשובה חלקית

מתוך המאמר ב photonotes קיבלתי את הרושם שההבדל המשמעותי (לדעתי) בין ה V לבין ה 300 הוא במהירות הפוקוס - כל השאר הם רק פיצ'רים - כמו מיקום נוח של מסך ההגדרות - גדול יותר ועם תאורה פנימית למשל או סימון נקודת הפוקוס בעינית - נראה לי שהם לא כל כך משנים לצילום טוב יותר אלא יותר לתפעול "חלק" יותר (שגם הוא כמובן חשוב) - לדעתי אם ההפרש הוא 50$ נראה לי שווה את ההפרש רק בגלל מהירות הפוקוס. הבדל חשוב נוסף הוא תושבת מתכתית לעדשה ולא פלסטית אבל אם אתה לא מחליף עדשות אני לא חושב שזה כל כך משנה לך. העדשה שבאה עם הקיט נחשבת לזבל אופטי. השאלה היא אם יש לך בכלל אופציה להחליף אותה בקניה (למשל ל 28-105 USM). לא ראיתי עד היום תמונות שנאמר לי מפורשות שצולמו עם עדשת קיט כלשהיא כך שאני לא יכול להגיד אם ההבדל הוא עד כדי כך משמעותי. לי יש עדשה שנחשבת לרמת ביניים וגם לא מתלהבים ממנה יותר מדי בביקורות (28-105 USM) אבל אני בינתיים מאוד מרוצה ממנה וכבר הוצאתי ממנה כמה תמונות חדות ויפות. כמובן שמה שטוב יותר עולה יותר. יכול להיות שמישהו בפורום כאן יוכל להפנות למאמר שמראה איך נראות התמונות מעדשות הקיט האלה ואז סוף סוף גם אני אדע להבחין. הסבר על איכויות עדשה הקיט לגבי רכישה - כולם תמיד ממליצים על http://www.adorama.com ועל http://www.bhphotovideo.com שתיהן בניו יורק עד כמה שהבנתי מקווה שעזרתי אופיר

vizido

New member
I got this offer, what do u think?

hey, I went 2day to www.adorama.com and got this offer Canon Rebel TI - 235$ -just the body Used Lens of Temron 28-200 asph - 140$ (need 2 add 8% tax for the prices( Do u konw this kind of lens? is it good company? Is it good offer? thanks! Ido NY p.s Do u think I should buy 6 years international warrantly for 30$?

למעלה