Where The Wild Roses Grow

הילה jjj

New member
ואיפה ניק קייב המדהים

הנערץ ואחד זהמרים המלחינים והכותבים הכי טוב בעולם אני הייתי שמה את הפוקוס עליו........מדהים פשוט

tatababa

New member
הילה, אולי תוכלי לתת לי מידע על

הופעה של ניק משנת 97. ניק הופיע במקום שנקרא Jazz Cafe והופיע עם קיילי את השיר Still Your Face שנכתב שלושה ימים לפני ההופעה. השיר ממש ממש טוב ואני רוצה לדעת עוד פרטים על ההופעה, אולי אם השיר הזה הוקלט ואם יש לך פרטים על השיר Soon שניק כתב לקיילי אבל היא החליטה לא להוציא אותו כי היא חושבת שהקול שלה לא עושה צדק עם השיר... בתודה מראש, רן נ.ב : זה פורום קיילי, אז הפוקוס הוא מן הסתם על קיילי למרות שאני מסכים איתך - ניק הוא גאון! האלבום האחרון שלו מעולההההה!!

הילה jjj

New member
ניק קייב

יש הרבה אתרים בטח שם תמצא מידע www.nick-cave.com כתוב שפ כמעט הכל אץ השיר STILL YOUR FACE יש לי על המחשב... בקשר לשיר SOON אם זה ככ מעניין אותך תכנב לפורום של ניק באתר שכתבתי לך,הם יודעים שם ממש הכל

בהחלט אמן מוכשר../images/Emo9.gifלא הטעם שלי אומנם

אבל מוכשר בהחלט! אבל אנחנו התמקדנו בקיילי...כי זה פורום קיילי חחח

יההההה!!!!../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif*נרגשת*

יו ! רן אתה יודע כמה אני אוהבת את התמונות מwhere the wild roses grow!!!!!! וכבר החמאתי לך על אלה שהכנת לא פעם ולא פעמיים! איזה יופייייייי!!!! אני אשמור את הכול
יש לי שדרכים לשמור למרות שאסור לי לשמור דברים במחשב-מצאתי דרכים משלי*קורצת* תודהההההההה

הקפצה הקפצה הקפצה!

הקפםצה הקפצה הקפצה הקפצה!!! הכנה לצבא חחחחח הקפצה הקפצה הקפצה!!!!!!!!!!!!

p i n g o

New member
הקליפ הכי טוב שלה ללא ספק!

גם אחד השירים האהובים עליי... מעניין אם שידרו את הקליפ הזה בערוצים ישראליים בזמנו...

למעלה