Where do we go?

nothingman1

New member
Where do we go? ../images/Emo188.gif

בעוד 10 שנים: האם הלהקה תהיה קיימת? בהנחה שהלהקה תהיה קיימת, גם אם ענית "לא" לשאלה הראשונה: מה יהיה סגנון המוזיקה? האם יתפתחו לכיוונים חדשים ומקוריים, או יחזרו על נוסחאות ישנות שלהם? יהיו טובים כמו בתחילת הדרך, כמו בהמשך הדרך (אני מתכוון-פחות טובים) או ירדו נמוך מתמיד? האם אחד מחברי הלהקה יעזוב? האם יועף אחד מחברי הלהקה? כמה אלבומים תוציא הלהקה עד אז? האם הקול של אדי ימשיך לדעוך? האם הלהקה תצליח מסחרית (קליפים, שחרור סינגלים לרדיו וכדומה)?

הוד11

New member
מעניין

באופן מתיע אני מעריך שלהקה תמשיך להתקיים. הרי חברי הלהקה אמרו השנה שהמודל שלהם זה אירוסמית', להקה שנבנית וממשיכה לפעול ארבעים שנים לאחר הקמתה. מה יהיה סגנון המוסיקה? רוק אלטרנטיבי, זה הז'אנר של פרל ג'אם והם ימשיכו ליצר אותו עם הגישה השיאטלית שלהם, אבל תלוי מה יהיו ההתפתחויות ברוק בעוד כמה שנים והאם פרל ג'אם יושפעו משינויים אלה (הימור שלי לא כי פרל ג'אם שרדה את הפופ פאנק ואת הנו מטאל) יתפתחו לכיוונים חדשים? ווודאי זוהי מהותה של פרל ג'אם לשמור על הצליל הייחודי שלה בשילוב מוסיקות שונות ומשונות יהיו טובים כמו בתחילת הדרך או כמו עכשיו? אני מער4יך שמצבם הנוכחי היום יישמר, הם לא יהיו להקה גרועה אבל פחות טובה מלפני 20 שנה נגיד, אני מצפה להפתעות מכיוונם אבל. האם יעזוב אחד מחברי הלהקה? לא נראה לי ואם כן לא בגלל שיעיפו אותו (כי הם מגובשים) אלא רק בגלל בחירה אישית שלו, ואם כן זה יהיה רק מאט קמרון כמה אלבומים תוציא הלהקה עד אז? שלושה ארבעה לא יותר האם הקול של אדי ימשיך לדעוך? שמעו הגיל עושה את שלו אבל עדיין לאדי יש בקול איכותיות שרוב הזמרים מתפללים שיהיו להם. אדי ימשיך ליהיות זמר מעולה אם זו השאלה האם הם יצליחו מסחרית? כנראה שלו, אבל אם יקרה המתב המופלא שקרה ב1990 שהשוליים חדרו למרכז, האלטרנטיב הפך למיינסטרים והלהקות הגדולות פרחו יש מצב לקאמבאקון קטן של פרל ג'אם

J92

New member
../images/Emo54.gifאז כן.

האם הלהקה תהיה קיימת?כן.דור ההמשך יהיו גריין דאי.דה הנחה שהלהקה תהיה קיימת, גם אם ענית "לא" לשאלה הראשונה:מה אתה רוצה? מה יהיה סגנון המוזיקה?אלקטרוני עם נגיעות פסיכודלית האם יתפתחו לכיוונים חדשים ומקוריים, או יחזרו על נוסחאות ישנות שלהם?באגס יהפוך למושמע ביותר בטראנסים הבנלאומים. יהיו טובים כמו בתחילת הדרך, כמו בהמשך הדרך (אני מתכוון-פחות טובים) או ירדו נמוך מתמיד?כמובן שיעלו,אחרי שכאדי יופיע בדף האחרון של ידיעות כ" קונספרצית "אדי נרצח ע''י הכשת נחש",סקאזי יקח אותם לחוסתם בתור נערי מגבות..ויהיה להם אלפי מעריצים. האם אחד מחברי הלהקה יעזוב?כן,אדי,ימות. האם יועף אחד מחברי הלהקה?איזה מתופף בטח,יצטרף איש קלידים לפאנים. כמה אלבומים תוציא הלהקה עד אז?היא תהיה יותר סינגלים בודדים. האם הקול של אדי ימשיך לדעוך?כן,עד שהוא יתגלה לסקאזי בחלום ויספר לו שנגזר עליו כרת.ורק אם יחזור בתשובה יוכל לצידו בכיסא גן עדן. האם הלהקה תצליח מסחרית (קליפים, שחרור סינגלים לרדיו וכדומה)?דה ועכשיו לאחר שקמתי ובסה''כ רציתי מים מהמטבח. אני אחזור לישון.

Wine

New member
לעניות דעתי

האם הלהקה תהיה קיימת? כן, בטח, חסר להם שלא. בהנחה שהלהקה תהיה קיימת, גם אם ענית "לא" לשאלה הראשונה: מה יהיה סגנון המוזיקה? האם יתפתחו לכיוונים חדשים ומקוריים, או יחזרו על נוסחאות ישנות שלהם? בגדול הם הרי נשארים באותו אזור, אבל כן מתקדמים אבל בסגנון הפרל ג'מי היחודי שלהם, כך שכן, אני צופה התקדמות אבל לא קיצונית יהיו טובים כמו בתחילת הדרך, כמו בהמשך הדרך (אני מתכוון-פחות טובים) או ירדו נמוך מתמיד? טוב, כאן אני חולקת על דעתך כי אני חושבת שעם השנים הם נהיו טובים יותר, ועם כל זה שטן זו באמת התעלות מוזיקלית חד פעמית, יש נקודות מאוד בודדות שבהן אני יכולה להגיד שהם לא טובים או פחות טובים. אני לא חושבת שהם היו יכולים לעשות אלבום כמו אבוקדו בשנת 90'. אז אני גם מבחינה זו צופה שיפור מתמיד. האם אחד מחברי הלהקה יעזוב? לא האם יועף אחד מחברי הלהקה? כן, מאט (הוא כבר יותר מדי זמן בלהקה :p). הרי אם תוציא מהחמישיה אחד מהרביעיה (חוץ ממאט) - אין להקה. כמה אלבומים תוציא הלהקה עד אז? ב - 10 שנים? 3-4 האם הקול של אדי ימשיך לדעוך? כן, אם הוא ימשיך לעשן. (אבל מה זה ימשיך? לדעתך הקול שלו דועך? כי אני שומעת אותו ונדהמת המאיכות הקולית המזהירה הזו אחרי כ"כ הרבה שנים) האם הלהקה תצליח מסחרית (קליפים, שחרור סינגלים לרדיו וכדומה)? לא

nothingman1

New member
האמת שכן, אני חושב שהוא דועך...

בכל צרחה נשמע שהוא עוד שנייה הולך למות, מה שפעם יצא לו מאוד בקלות והקול שלו איבד מהעומק האדיר שהיה לו אני עדיין אוהב אותו, אבל הרבה פחות מבשנים הראשונות

J92

New member
../images/Emo54.gifאיפה שהוא זה נכון

אבל המוזיקה זה החיים של הבן אדם.והוא עדיין ממלא אצטדיונים שלמים..אז יאאלה מה אכפת לו.

brass monkey

New member
זה מראה לנו את ההבדל

בין דבר גשמי, למרות שהוא שואף להיות רוחני - אך עדיין גשמי, לבין דבר רוחני. אדם שלומד תורה כל חייו, יגיע לגיל 120 רק עם עוד ידע. זה היופי שבעולם, שלא משנה כמה אני אשקיע, אני אגיע לשיא וארד ממנו. בלימוד תורה (למשל) אין שיא...

SecondFace

New member
Sweet Child..Where Do we go now?..

בעוד 10 שנים: האם הלהקה תהיה קיימת? אכן מה יהיה סגנון המוזיקה?אותו הדבר. האם יתפתחו לכיוונים חדשים ומקוריים, או יחזרו על נוסחאות ישנות שלהם?כמובן יתפתחו לכיוונים חדשים! עד שיגיע שיר שנורא יזכיר את איוון פלואו יהיו טובים כמו בתחילת הדרך, כמו בהמשך הדרך (אני מתכוון-פחות טובים) או ירדו נמוך מתמיד?יהיו טובים אך פחות מבעבר..ככה זה.. האם אחד מחברי הלהקה יעזוב?לא נראה לי אם כן אז הלהקה תתפרק.. האם יועף אחד מחברי הלהקה?לא כמה אלבומים תוציא הלהקה עד אז?2-3 וכמה סינגלים נוספים האם הקול של אדי ימשיך לדעוך?כן אבל אז יצוץ מתחרה לגוגל מוגל שיחזיר את קולו למה שהיה בעבר האם הלהקה תצליח מסחרית (קליפים, שחרור סינגלים לרדיו וכדומה)?לא ממש חוץ מקליפ\שיר אחד.. הלכתי לאכול!

Jagged chaos

New member
../images/Emo69.gif

האם הלהקה תהיה קיימת? מקרידי אמר השנה שלאף אחד מהלהקה לא אכפת להיות סוג של רולינג סטונס... מה יהיה סגנון המוזיקה? אקוסטי בוב דילן/נל יאנג האם יתפתחו לכיוונים חדשים ומקוריים, או יחזרו על נוסחאות ישנות שלהם? יישארו יהיו טובים כמו בתחילת הדרך, כמו בהמשך הדרך (אני מתכוון-פחות טובים) או ירדו נמוך מתמיד? לא יהיו כמו פעם האם אחד מחברי הלהקה יעזוב? אם מישהו יעזוב, זה תמיד נראה לי שמקרידי
האם יועף אחד מחברי הלהקה? אם מישהו יעוף, זה תמיד נראה לי מאט קמרון
כמה אלבומים תוציא הלהקה עד אז? 4-3 האם הקול של אדי ימשיך לדעוך? מקווה שלא האם הלהקה תצליח מסחרית (קליפים, שחרור סינגלים לרדיו וכדומה)? מאז Vitalogy הם לא מצליחים מסחרית, בצורה מכוונת אומנם...

אאאאא

האם הלהקה תהיה קיימת?כן אולי בהנחה שהלהקה תהיה קיימת, גם אם ענית "לא" לשאלה הראשונה: מה יהיה סגנון המוזיקה?אותו דבר או שידרדר האם יתפתחו לכיוונים חדשים ומקוריים, או יחזרו על נוסחאות ישנות שלהם?ישנות אבל אין לדעת יהיו טובים כמו בתחילת הדרך, כמו בהמשך הדרך (אני מתכוון-פחות טובים) או ירדו נמוך מתמיד?המשך הדרך האם אחד מחברי הלהקה יעזוב?אולי המתופף האם יועף אחד מחברי הלהקה?לא כמה אלבומים תוציא הלהקה עד אז?2-3 האם הקול של אדי ימשיך לדעוך?כן האם הלהקה תצליח מסחרית (קליפים, שחרור סינגלים לרדיו וכדומה)?

everynormal

New member
קשה

האם הלהקה תהיה קיימת? ת'אמת שלא נראה לי בהנחה שהלהקה תהיה קיימת, גם אם ענית "לא" לשאלה הראשונה: מה יהיה סגנון המוזיקה? אני מאמינה שרוק כזה רגיל, לא גראנג' האם יתפתחו לכיוונים חדשים ומקוריים, או יחזרו על נוסחאות ישנות שלהם? יתפתחו נראה לי יהיו טובים כמו בתחילת הדרך, כמו בהמשך הדרך (אני מתכוון-פחות טובים) או ירדו נמוך מתמיד? אני אגיד את זה ככה- כמו בתחילת הדרך זה נראה לי בלתי אפשרי שהם יחזרו להיות האם אחד מחברי הלהקה יעזוב? כמעט בטוחה שכן האם יועף אחד מחברי הלהקה? יועף לא נראה לי כמה אלבומים תוציא הלהקה עד אז? אני מאמינה בסביבות 2 ככה האם הקול של אדי ימשיך לדעוך? ברור כי הוא מזדקן אז הקול משתנה קצת, אבל זה לא אומר שהוא לא יוכל לשיר בכלל האם הלהקה תצליח מסחרית (קליפים, שחרור סינגלים לרדיו וכדומה)?

everynormal

New member
שכחתי את השאלה האחרונה.....

אני לא חושבת שהם יצליחו מסחרית כמו בתקופה של טן, כי זה כבר עבר מזמן אבל תמיד יישארו המעריצים הותיקים

Wine

New member
אני רוצה להגיד משהו לגבי המסחרי

אמנם ציינת פה ספציפית לגבי שחרור סינגלים, קליפים וכו', אז נכון שלמרות שהלהקה מאוד מאוד פעילה ומוציאה אלבומים ועושה טורים, הם פחות "מוכרים" לשאר העולם (=צופי MTV) אבל מסחרית הם מאוד מאוד מצליחים - עדיין מוכרים מליונים וכל דיסק שלהם צועד בראש מצעד המכירות של Bilboard ובטור העולמי האחרון שלהם (בשנת 2000) הם הרוויחו 60 מליון דולר$$$$$ (זה רווח, אחרי ההוצאות) אז "מצליחים מסחרית" זה ביטוי מאוד גמיש....

למעלה