Where are you going?

Where are you going?

Icicle. ואין לי מה להוסיף לזה
. -מה המחבוא/ המסתור שלכם? -מפני מי אתם מסתתרים? -מי שומר עליכם? -אתם נוהגים לטפח את הפחדים שלכם, או להלחם בהם? - Do you think the good book is missing some pages? -מה המנוחה האידיאלית מבחינתכם? -ממה הייתם רוצים לנוח? -הייתם מסכימים למות עבור מישהו? -אל מי אתם מתפללים? -מה אתם לא מצליחים, ורוצים להרגיש? -על איזה דבר שלא עשיתם אתם מתחרטים? -מה עצר בעדכם לעשות אותו? אני חושבת שזה הכל.

when spring marches in

-מה המחבוא/ המסתור שלכם? המושב האחורי באוטובוס והראש בתוך האמפי
או אולי האמבטיה? אבל אני שרה בקולי קולות, אז גם ככה כל השיכון יודע איפה אני.. -מפני מי אתם מסתתרים? אמא!! או מי שאין לי כח אליו. ואולי, אנשים שעושים לי רע. והאמת שאפילו מהם לא תמיד. -מי שומר עליכם? אני. ר'? אמא מנסה. מי ששם. [שומרות אחת על השניה?] כל פעם אחרת. -אתם נוהגים לטפח את הפחדים שלכם, או להלחם בהם? בלע, להלחם!! - Do you think the good book is missing some pages? הו, כל כך
!!! -מה המנוחה האידיאלית מבחינתכם? המושב האחורי באוטובוס.
אמבטיה חמה. מיטה חמה. [כירבול!
] פוך שוקו ו
עם חברות. -ממה הייתם רוצים לנוח? מכל החרטא הזה. -הייתם מסכימים למות עבור מישהו? לא כרגע! -אל מי אתם מתפללים? לאלוהים, אבל סתם מהרגל... "אלוהים, תעשה ש"... וכו' -מה אתם לא מצליחים, ורוצים להרגיש? להתאהב..? -על איזה דבר שלא עשיתם אתם מתחרטים? מה עצר בעדכם לעשות אותו? אני מאלה שתמיד עושים את הדברים האלה שאחרים לי עושים ומתחרטים, אז... חח

פלוטו24

New member
gonna lay down

מה המחבוא/ המסתור שלכם? אם זה מחבוא, אני לא אמור לגלות
מפני מי אתם מסתתרים? אף לא אחד. מי שומר עליכם? משפחה זו ההגנה הכי טובה. אתם נוהגים לטפח את הפחדים שלכם, או להלחם בהם? לצערי יש פחדים שאני אפילו לא מנסה להתמודד איתם. Do you think the good book is missing some pages? מצחיק, אבל בדיוק אתמול סיימתי לקרוא את אחד הספרים הטובים בחיי. אבל הסוף שלו היה כל כך מדהים פתוח שהייתי שמח אם הסופר היה מוסיף לו עוד פרק. מה המנוחה האידיאלית מבחינתכם? אין כמו מנוחת צהריים לתיקון היום. ממה הייתם רוצים לנוח? מקצב החיים המטורף הזה במאה ה 21. הייתם מסכימים למות עבור מישהו? עבור האנשים הקרובים אליי ביותר. אל מי אתם מתפללים? בדרך כלל לא מתפלל. מה אתם לא מצליחים, ורוצים להרגיש? אהבה אינטימית. משהו שלא חשתי לצערי כבר זמן רב. על איזה דבר שלא עשיתם אתם מתחרטים? ללמוד לנגן על פסנתר. התחלתי בגיל צעיר אבל הפסקתי וזה אחד הדברים שאניר וצה לחזור לעשות רק שאין לי כסף לקנות פסנתר ונראה לי שגם מבחינה מקצועית זה מאוחר מידי. מה עצר בעדכם לעשות אותו?זה ישמע מגוחך, אבל נראה לי שהתחלתי ולא רציתי להמשיך מתוך עצלות וההורים שלי קיבלו את זה ולא ממש דחפו.

noosh

New member
I am no superman, I have no answers

for you (אני יודעת ששברתי את הפאטרן, אבל יו, גל!! איזה שיר נוסטלגיה העלית לי עם הכותרת
) -מה המחבוא/ המסתור שלכם? המוזיקה באמצע העיר, המיטה שלי, סרט או ספר. או ציור. -מפני מי אתם מסתתרים? מפני אנשים שפוגעים בי -מי שומר עליכם? החברים, המשפחה -אתם נוהגים לטפח את הפחדים שלכם, או להלחם בהם? לטפח? לא ממש. אני מנסה להלחם כמה שאפשר, אבל לפעמים זה פשוט לא עובד. אז לומדים לחיות עם זה. - Do you think the good book is missing some pages? אני חושבת שעוד לא יצא לי לקרוא אותו. -מה המנוחה האידיאלית מבחינתכם? בהיה בטלויזיה בתכניות כגון טופמודל שלא דורשות מחשבה יתרה. -ממה הייתם רוצים לנוח? מהשגרה, מהברדף אחרי עבודה ולימודים וכסף ולא יודעת מה. -הייתם מסכימים למות עבור מישהו? אני חושבת שזו שאלה שקשה לענות עליה בלי להיות בסיטואציה. אני רוצה להאמין שכן, וגם לא רוצה, כי יש משהו נורא אגואיסטי ולא-פיר בהירואיות. -אל מי אתם מתפללים? אל מי שמקשיב -מה אתם לא מצליחים, ורוצים להרגיש? כל דבר. -על איזה דבר שלא עשיתם אתם מתחרטים? יש פעמים שאני מתחרטת שלא אמרתי. -מה עצר בעדכם לעשות אותו? המחסומים שלי בפנים. הודגש באמצעות מדגישומטיק

You think you know how crazy I am

-מה המחבוא/ המסתור שלכם? החדר שלי, המוזיקה וקצת פורום טורי :X. -מפני מי אתם מסתתרים? כמעט מהכל. -מי שומר עליכם? נראה לי שאמא. -אתם נוהגים לטפח את הפחדים שלכם, או להלחם בהם? להשקות היטב, ולתת להם מספיק אור וחמצן
. - Do you think the good book is missing some pages? לא. זה סתם אני מדלגת עליהם בקריאה. -מה המנוחה האידיאלית מבחינתכם? שינה, ולנגן לבד בבית בקולי קולות. -ממה הייתם רוצים לנוח? הכל. -הייתם מסכימים למות עבור מישהו? אני לא יודעת. ואם כן זה כי יהיה לי עצוב אם הוא ימות בשבילי. -אל מי אתם מתפללים? לכל מה שאפשר. -מה אתם לא מצליחים, ורוצים להרגיש? פשוט להרגיש. -על איזה דבר שלא עשיתם אתם מתחרטים? אחרי כל שיחה אני משחזרת בראש וחושבת על דברים שהייתי צריכה להגיד וחבל שלא.או על סתם פעמים שנעצרתי. -מה עצר בעדכם לעשות אותו? הפחדים שלי. והמחסום הענק והלא ברור הזה.

behappy

New member
אלוהה../images/Emo112.gif

-מה המחבוא/ המסתור שלכם? המיטה מתחת לפוך, המקלחת, השינה והחלומות, הכתיבה -מפני מי אתם מסתתרים? קשיים, כאב -מי שומר עליכם? אני -אתם נוהגים לטפח את הפחדים שלכם, או להלחם בהם? להילחם. לנסות להבין אותם ואז להקטין אותם לאט לאט. - Do you think the good book is missing some pages? ועוד איך. -מה המנוחה האידיאלית מבחינתכם? לראות טונות של סרטים עדיף דייויד לינץ' או איזה פסיכי אחר, ותוך כדי שוקו, ואח"כ מקלחת ארוכה ארוכה ולישונה
זה בערך מה שעשיתי אתמול ושלשום וזה ממלא מצברים מצויין! -ממה הייתם רוצים לנוח? מכל מני אנשים שמתישים ומעצבנים אותי ומשיגרה מטורפת. -הייתם מסכימים למות עבור מישהו? לא. -אל מי אתם מתפללים? לאלוהים. כפי שאני מאמינה בו.. -מה אתם לא מצליחים, ורוצים להרגיש? התאהבות. אין לי את זה עכשיו.. אבל זה עוד לא הזמן. ויותר ביטחון. בעיקר בעצמי. -על איזה דבר שלא עשיתם אתם מתחרטים? להתחיל או לתת לקשרים שהתחילו להתפתח יותר, עם אנשים שאולי היה יכול להיות לי טוב איתם. -מה עצר בעדכם לעשות אותו?פחד וחוסר ביטחון. חד משמעית. אני אוהבת את החפירות האלה!!
טוקרבוב אנשים=]]

Shame in you

New member
המממ הממממ

מה המחבוא/ המסתור שלכם? הבית בכלל. המיטה בפרט. והנדנדות בפארק -מפני מי אתם מסתתרים? אפשר להגיד שמפני כולם, אנשים מפחידים אותי. -מי שומר עליכם? אף אחד -אתם נוהגים לטפח את הפחדים שלכם, או להלחם בהם? שאלה טובה. אולי גם וגם. כאילו, ברור שמנסה להלחם, אבל מצד שני, לפעמים... - Do you think the good book is missing some pages? לא יודעת
-מה המנוחה האידיאלית מבחינתכם? מיטה מחממת ונוחה, עם ארוחת בוקר למיטה, טלוויזיה מולי, משרתים..
-ממה הייתם רוצים לנוח? אני עייפה מהכל. מתעייפת מכלום. -הייתם מסכימים למות עבור מישהו? לא. -אל מי אתם מתפללים? אין למי, אז לאף אחד. -מה אתם לא מצליחים, ורוצים להרגיש? טוב? סתם. אהובה. -על איזה דבר שלא עשיתם אתם מתחרטים? בזמן האחרון עולה לי חרטה על מישהו שלא דיברתי איתו פעם. -מה עצר בעדכם לעשות אותו? ההלם וברכות לפורום רג'ינה!

לכל מעריציי הארי

פתאום משום מקום ה-הממ המממ שלך הזכיר לי את הצפרדע ההיא.. מה שמה.. מהספר החמישי, אני חושבת. פחחחח. LOL זה עצוב שאני כבר לא זוכרת הארי פוטר

למעלה