where all the good people go

pearlgirl

New member
למען האמת

שקלתי לפנות למשטרה אבל אני מעדיפה לא להתעסק איתו ו/או המשפחה שלו ולא להכניס את עצמי לפינה חשוכה עוד יותר מהמקום שאני נמצאת בו..אני פשוט אתעסק בעניינים שלי אתנתק ממנו לחלוטין ואקווה שזה יספיק במידה ולא אני משערת שכבר לא תהיה ברירה אחרת...תודה על העצה

שילה1

New member
שתפי שכן,ידיד,חברה,או בן משפחה במצב,

כדי שידעו,ובשעתהצורך,יוכלו לעזור. ומקוה שיעבור בשקט ובשלוה,ושתמצאי את מי שראוי לאהוב אותך.

pearlgirl

New member
שיתפתי

אבל אני עדיין לא מסתמכת על זה...אני רק רוצה שהוא יניח לי לנפשי ותודה אני מקווה גם :)

מלודי6

New member
הוא הוא הוא...

מה איתך? לא עושה לך טוב – לכי, בלי להביט לאחור. הכתובת על הקיר, את אפילו כותבת אותה, אבל שוכחת להסתכל, לקרוא ולהפנים את מה שכתבת. "לא רציתי להיות איתו בעיקר בגלל הנטיות ההרסניות שלו" לא רוצה להיות? אל תהיי, קחי את עצמך בידיים, עשי לעצמך טוב. כשמישהו לא עושה לך טוב, לא נשארים שם. ואם את נשארת, את אחראית על השהות. "הלכתי בדרכו מתוך אהבה רציתי להיות האישה הזו שהוא רוצה שאהיה" אם את רוצה להיות מה שהוא רוצה, אל תצפי שתקבלי מה שאת רוצה. את "נתונה לשליטתו" בגלל שאת מאפשרת זאת, לא בגלל נסיונו ה"בלתי פוסק לשנות אותי ולשבור משהו ברוח החזקה שלי כך שאהיה נתונה לשליטתו". "הוא לא משחרר"? האומנם? אולי את לא משחררת? לא יודעת לעזוב קשר שלא עושה לך טוב.... ואולי תצליחי יום אחד לצאת, אבל רק לאחר שתתחילי לעשות את מה שעושה לך טוב

למעלה