where all the good people go

pearlgirl

New member
where all the good people go

אני יוצאת עם הבחור בתכלס קרוב לשנה אבל רצנו במעגלים במשך השנתיים שלפני, תמיד ראיתי בו מעין אחד שיודע לדבר ותמיד להגיד את הדברים הנכונים בזמן הנכון אבל הכל למען המטרה - ועד שהמטרה לא תושג בעיניו הוא לא ינוח ולא יניח לה..לא רציתי להיות איתו בעיקר בגלל הנטיות ההרסניות שלו תמיד ראיתי מעבר לפוזה שהוא לובש בפני כולם לטוב ולרע אחרי תקופה לא קלה שעברתי הוא נכנס לחיי שוב רק שהפעם הייתי מוכנה לתת לזה הזדמנות הרגשתי שהבנאדם הזה עם כל מה שעברנו ולא היו חסרות אפיזודות דרמטיות כאלה ואחרות עדיין אוהב אותי ככה כמו שאני אולי אני כן צריכה לנסות פעם לתת הזדמנות אמיתית ולא חצי כמו קודם... מאז עברה שנה, שנה לא קלה...אמנם בהתחלה היה לי הכי כיף איתו בעולם ואפילו גרנו יחד תקופה אבל עם הזמן צפו חוסר אמון מצידו, פרנויה, וניסיון בלתי פוסק לשנות אותי ולשבור משהו ברוח החזקה שלי כך שאהיה נתונה לשליטתו הלכתי בדרכו מתוך אהבה רציתי להיות האישה הזו שהוא רוצה שאהיה וכל פעם זה היה מעין מאבק בין הלב להיגיון אחרי פיצוץ מאוד גדול שהיה בינינו פתאום צצו להן כל מיני פטריות מהגשם וגיליתי שהבנאדם הסתיר ממני ושיקר לי במהלך הקשר כולו - לא לגבי הכל, לגבי נושא מסוים לא שזה משנה...בטענה שהוא פחד לאבד אותי על אף שתמיד הייתי קשובה לו ונתתי לו אינספור הזדמנויות להתנקות מהשקרים. ברגע הגילוי הרגשתי כל כך נבגדת שלא יכולתי לחשוב אפילו על לשמוע את הקול שלו שוב אבל האהבה המטופשת הזאת לא מרפה ממני שבועיים אחרי שעניינים נרגעו קצת נפגשנו וכמובן שהוא התנצל והסביר כמה הבין שטעה בלה בלה בלה ושהוא יודע שיש לו בעיה הוא הולך לטפל בעצמו רציתי להאמין כל כך שעוד יש לנו עתיד יחד ולקחתי קצת זמן למחשבה ומצאתי איכשהו, איפשהו מקום לנסות ולסלוח אבל גם במחשבה שום דבר לא שונה עדיין יש פער עצום בין מה שהוא אומר למה שהוא עושה ועדיין רגע אחד הוא מלטף ורגע אחרי שורט בדבר אחד הוא דובק - הוא לא משחרר...כנראה שהוא לא מרגיש שהוא השיג את המטרה?? אני יודעת שמהבחינה ההגיונית אין לי מה לעשות שם וטוב זה לא עושה לי או לו ואהבה...איזו מין אהבה זו בלי כבוד הדדי בלי הבנה אמיתית רק כאב ודמעות וגם אני אם הייתי צופה מהצד הייתי אומרת לי ללכת אבל הלב, אלוהים יודע למה אני כל כך אוהבת אותו, אני כל כך רוצה להאמין ושפעם אחת בחיים הוא לא יאכזב ולעמוד מול הפחד הזה מכל מה שקרה ולדעת שהמצב יכול להשתנות... האם זה באמת כל כך מטופש מצידי לחשוב כך? שיהיה שבוע נפלא ושכל בוקר נקום מחוזקים ומחוייכים...

czar

New member
"הנטיות ההרסניות שלו"

לא יודע למה התכוונת, בטח סתם יצא לך משפט יפה כזה אבל זה רק מראה כמה תיעוב או כעס יש לך עליו, את מבינה שהתשובה בגוף השאלה ויותר מזה, את מבינה מי ישתה את המרק שאת מבשלת?

pearlgirl

New member
תסביר בבקשה למה אתה מתכוון

קודם כל אני מאוד פגועה מעצם העובדה שנתתי את אמוני בבנאדם והוא שיחק ברגשות שלי....שנית, מצטערת אבל לא הבנתי ממש את התגובה שלך אין לי תיעוב ואין לי כעס אני באמת ובתמים אוהבת והוא מאוד מקשה עליי וכתוצאה מכך אני מאמינה שגם אני לא בדיוק עושה לו חיים קלים..עובדה שכשבאתי לקראתו הוא דרך עליי...

czar

New member
את צעירונת בת 22

ואומרת וחושבת עליו דברים ככ נוראיים, מהצד האחר את אוהבת אותו וזה החלק ההרסני שבחבילה. כן שיקר או לא שיקר זה לא חשוב במבחן ההסטוריה, מה שכן חשוב זה איפה את תהיי עוד חמש שנים ורק בהסתמך על מה שכתבת הייתי ממליץ לך לעשות הכל עמ לעמעם את האהבה ולזוז ולהזיז. את צריכה מישהו (כמו שכתב מישהו כאן הסביבה) שתתרגשי ממנו ותפרגני לו ובחיים לא תוכלי להגיד עליו שהוא הרסני וכו. בטווח הרחוק האהבה פחות חשובה, חשוב יותר מי האדם מאחורי המסיכה.

czar

New member
ולמי ששואל מה קרה למה אני לא ישן

אז אני רק בחו"ל וכאן ערב.....

pearlgirl

New member
זה לא היסטוריה זה עדיין מחרף מעליי

כשבנאדם משקר לך בכזו קלות בטח שזה משנה...זה מבחינתי הבטחה לזה שהוא יעשה את זה שוב, על כל דבר ואתה תמיד תהיה בחשיכה אז זה לא רק מבחן ההיסטוריה... בקטע של את צעירונת בת 22, עם כל הכבוד אני לא חושבת שיש גיל לדברים האלה נכון שיש דברים שאנחנו מתרגשים מהם בגיל 12 או 18 או 25 שאנחנו לא מתחייסים אליהם בתקופת זמן אחרת אבל זה גם משתנה מאדם לאדם וממערכת יחסים לאחרת גם אם תהיה הבנאדם הכי מנוסה והכי נבון זה לא אומר שאתה מחוסן ושוב יש דברים שמאוד קל להגיד כשאתה מדבר מהצד..גם אני הייתי משננת אותם עד לא מזמן - אהבה זה לא הכל יש יותר מזה בחיים, צריך יותר מזה בחיים וזה נכון אבל גם האהבה הזו חשובה אחרת אף פעם לא תראה את הטעם בזוגיות, במשפחה באנשים שלא בחרת לחיים שלך מתוך אינטרס..אבל זה באמת מהויכוחים שלא יוצאים מהם איש איש באמונתו יחיה

czar

New member
את לגמרי צודקת

למי שמדבר מהצד הכל קליל וזה אגב בדיוק היתרון ביכולת לשפוט נקי ולוגי בלבד. כן כן יקירה, ענית לעצמך לגבי הגיל בעצם ההכחשה, אהבה היא אהבה אבל ההתייחסות לחיים בכל גיל שונה וכך גם המשקל שאנחנו נותנים לאהבה בתוך כל הסבך הזה שנקרא זוגיות. תגידי, הוא בשבילך? את רואה את עצמך איתו עוד 10 שנים עם ילדים ומשכנתאות כאחד שאת יכולה ותוכלי לתת את מבטחך בו ולישון בשקט? זאת כל השאלה.

מריוס זכריה

Member
מנהל
הדבר הכי מסוכן בעיני הוא זה:

"עם הזמן צפו חוסר אמון מצידו, פרנויה, וניסיון בלתי פוסק לשנות אותי ולשבור משהו ברוח החזקה שלי כך שאהיה נתונה לשליטתו" אני יכול להבין למה זה איפה שהוא מחמיא שמישהו משקיע בך כזאת אנרגיה, אבל אם מה שאת כותבת זה נכון, האדם הזה מושך אותך לקשר מעוות ולא בריא. שליטה איננה קירבה ולא סימן לקירבה. מזלך שאת עדיין נלחמת על עצמך. בעתיד הוא ימצא מישהי שמתאים לה להישלט על ידי אדם כזה, והם יהיו זוג מופרע למהדרין. את מבלבלת בין תשומת לב אובססיבית לבין אהבה... אהבה זה לקחת אותך כמו שאת, לאהוב ולהעריך את מה שיש.

אייבורי

New member
אכלו לי שתו לי

ראשית קצת קשה להתייחס להודעה המלאה בסיסמאות גדולות. החיים הם פרטים קטנים, אם שיקר לך זה חשוב על מה ולמה. אבל לא על זה רציתי לכתוב לך. את כותבת בלהט ובאריכות על מה שעשה לך, כיצד הוא נוהג ואפס ביקורת עצמית. את מושלמת. אינטראקציה בין אנשים לרוב מכילה שני צדדים, זהו ריקוד שנבנה. הוא שורט אולי כי שרטת ראשונה, הוא משקר אולי כי את מתנפלת עליו בחמת זעם על דברים שאין לך זכות בהם ובמקום להתעמת הוא מעדיף להסתיר. איפה החלק שלך בעניין ?

seeyou

New member
"איזו מין אהבה זו בלי כבוד הדדי"?../images/Emo45.gifי

...רק כאב ודמעות
תטפלי שיש מצבים כאלו בגלל עוצמת הסקס או אילוצים מסוג אחר(כלכלי-חברתי-דתי...) "וגיליתי שהבנאדם הסתיר ממני ושיקר לי במהלך הקשר כולו - לא לגבי הכל, לגבי נושא מסוים לא שזה משנה"
? לצורך הבנת המצב אז כן לדעתי זה חשוב מה הוא שיקר-הסתיר? הדבר פגע בך בגלל העיקרון או התוכן? כולנו משקרים-מסתירים דברים מביכים. כול עוד זה לא פוגעה בך אישית לא חושב שזה קריטי-אבל לכול אדם יש ה"שיפוט-הבנה) שלו. יוסי

pearlgirl

New member
זה בדיוק העניין..אהבה מאילוץ זו לא אהבה

לדעתי לא..זה לא משנה על מה בנאדם משקר כי איך שלא תהפוך את זה הוא משקר ומועל באמון אף אחד מאיתנו לא מספיק חכם כדי לדעת מה טוב לאחר גם כשאנחנו חושבים שאנחנו כאלה ואם אין אמון ביחסים אז כל השאר ממילא סוג של הצגה... לגבי המשפט פתיחה שלך...כן זו בדיוק היתה הכוונה..להיות עם מישהו כי יש סקס טוב או מאילוצים זה לא אהבה - זה אילוץ... יכול להיות שאני לא משחררת אני מאמינה איפשהו שזה המצב כי מאוד קשה לי לוותר עלינו עם כל מה שעברנו עדיין יש בי איזה ניצוץ של תקווה שהפעם כן נלמד מזה וכן נשתפר ואולי הוא הבין ואולי אני הבנתי ואם היה לי איזשהו אור בקצה המנהרה אבל זה שאלות שאף פעם לא תהיה להן תשובה ההשערה היחידה שאני יכולה להעלות זה אם הוא באמת יהיה חזק מספיק להתמודד עם הבעיות שלו - אם זו היתה התמכרות לסמים שבסופו של דבר הוא אומר שהוא כן הפסיק אבל האמנתי כבר ויצאתי טיפשה, אם זה משמעת עצמית של לרסן תגובות, מילים, אגרסיות, אם זה להבין שאתה מדבר על לבנות בית ומשפחה ובין המילים שלך יורה חצים אתה אומר כמה שאני עושה לך רע ולא נותן ללכת ומצד שני גם לא מניח לי לנפשי ברמת הטרדה כשבתוך כל זה אני לא מצטדקת ממש לא אני יודעת שנתתי לו לרמוס אותי פעם אחר פעם וחזרתי לבקש עוד וכל פעם ששתקתי או ויתרתי או הגבתי להתנהגות החצויה שלו הורדתי מהכבוד העצמי שלי ובאיזשהו מקום פיתחתי תלות אבל זה כבר לא העניין..אני אף פעם לא הייתי חסידה גדולה של אהבה והבנאדם הזה נתן לי להאמין שיש דברים בגו ואז ברגע אחד הכל נלקח ממני, אבל הוא בא והוא מדבר "מהלב" וכמו תמיד אומר בדיוק את המילים הנכונות ויודע כמה שאני אוהבת אותו וכמה שאכפת לי ואני מאמינה שבצורה המעוותת שלו הוא באמת אוהב אותי אבל אי אפשר לחיות בספק תמידי וכרגע אני לא מאמינה לו כי אני רואה שהוא לא מבין והוא אפילו לא משתדל באיזשהו מקום זה משמח אותי כי בעצם הוא לא נותן לי לחיות בשקר שוב זאת אני שמנסה להאמין אבל מצד שני תמיד ישאר בי איזשהו ספק של ואם הפעם?.... הכי קל לקום וללכת ועוד יותר קל גם להגיד למישהו אחר לעשות את זה....אבל מה עם להתמודד?

seeyou

New member
אבל מה עם להתמודד?../images/Emo178.gif

לערכתי,החיים קצרים על מנת להספיק לחיות ,להינות וגם לנצח בהתמודדויות. "לדעתי לא..זה לא משנה על מה בנאדם משקר כי איך שלא תהפוך את זה הוא משקר ומועל באמון"
כנג :" לדעתי כן.זה משנה על מה בנאדם משקר" קשה לך לוותר על הקשר? אפשר להבין שמצאת גם דברים טובים " אם הוא באמת יהיה חזק מספיק להתמודד עם הבעיות שלו "
קצת ספק לפעמים בני אדם לא מודעים לעוצמת הבעיות של עצמם. ..."אם זו היתה התמכרות לסמים שבסופו של דבר הוא אומר שהוא כן הפסיק אבל ..."
לדעתי-כול מה שקשור לסמים-זאת מלחמה אבודה מראש גם מי שיוצא מזה זה לפרק זמן קצר ..."לרסן תגובות, מילים, אגרסיות.."
זה ניתן רק בעזרת תרופות-משמעת עצמית לא בא בחשבון-זה טבע של בן אדם עם גן פגום ..."...כמו תמיד אומר בדיוק את המילים הנכונות..."
-זאת הבעיה שלך כבר שאת רוצה שהוא יגיד אותם בקיצור ישנם זוגות שחיים ביחד למרות כול הדברים השלילים ואפילו עושים ילדים אם הבנתי אותך נכון זאת "אהבה" בכול תנאי והמחיר בהתאם

I C E M A N 7

New member
"הכי קל לקום וללכת"

זו מנטרה של אלה שלא מסוגלים לקום וללכת. הכי קל זה להישאר ולספר לעצמך שאת מתמודדת במקום מה שאת באמת - מפחדת.

pearlgirl

New member
בנימה אופטימית זו

תודה לכולכם על התשובות והיחס, זה מאוד לא קל להתמודד במיוחד שתמיד קמתי והלכתי אבל תוך כדי שאנחנו פה מתכתבים הבחור כבר הספיק למחוק את עצמו מחיי כשפרץ את דלת ביתי רק כי לא הסכמתי לראותו. אין יותר התלבטויות...שבוע טוב

שילה1

New member
מה עשית בנושא הדלת?

לנסיוני המקצועי-זו רק ההתחלה.ומקווה שלא פגע בך פיזית. לכן סבורה כי יש מקום להגיש תלונה במשטרה,ואף לשקול להוציא צו,כדי שלא יתקרב ולא יצור איתך כל קשר. ובעיקר-לעשות זאת מהר.

chenby

New member
לדעתי מספיק לערב את

אבא שלה במידע הזה לפני שגולשים לצווי הרחקה.. מקסימום, שהוא יעשה לו טלפון א

chenby

New member
נשלח לי באמצע המשפט

טלפון אזהרה שהצעד הבא אם תצא ממנו ולו אלימות בטלפון, זה יגיע לצווי הרחקה.

chenby

New member
לדעתי האבא

הוא בטחון.. התלונה זה כבר יתר בטחון. .. לא צריך ישר לקפוץ למשטרה.. נכון שלאחרונה בעיתונים מספרים זוועות, אבל אני לא רוצה לשלוח את תשומת הלב שלי לשם.. וכן להחליט לגמור את זה ולתת לו להנות מהספק לפני שהיא פונה למשטרה. היא לא חייבת לראות אותו יותר בלי קשר.. אם הוא ממשיך אז כן.. אבל לידע את ההורים שיהיו גם המשמר עד שהסערה (אם קיימת) חולפת.

שילה1

New member
מנסיוני,ויש לי כזה-סבורה שתלונה במשטרה

חיבת להיות במצב זה. מי שפורץ דלת כי לא מעונינים לשוחח איתו,בהחלט איש אלים,וככזה-לכי תדעי. אביה לא ישמור עליה 24 שעות.חייבים לא לעבור לסדר היום בגין אלימות שכזו.

למעלה