where שיציג הכל

gpgh

New member
where שיציג הכל

שלום, בניתי (בעזרתו האדיבה של Web Developer 2010), דאטה גריד (DATA GRID) של טבלה מסוימת, נגיד userTbl. מעל הטבלה שנוצרה אני הוספתי DropDownList עם אפשרות בחירה של שמות המשפחה הקיימים. תקנתי את הקוד הפנימי ככה שיבצע ב-SELECT את השורה הבאה : Select * From [userTbl] Where [lastNameText] = lastNameText ה-lastNameText האחרון נלקח מה-DropDownList (להלן - DDL
) הבעיה היא שבפתיחת הדף הטבלה ריקה (לא נבחר בDDL כלום). אני רוצה שבהעלאת הדף אני אקבל טבלה לא מסוננת ואם אני משנה ב-DDL את הפרמטר הטבלה תסונן. איך מבצעים את זה. אגב, נסיתי עם כוכבית ולא הצליח לי. בברכה, גיא

zalomon

New member
WHERE 1 =1

או: WHERE some_column = some_column או, רעיון מהפכני: לא לרשום WHERE

pitoach

New member
השיטה מאוד פשוטה -->

אחת השיטות (ויש עוד כמה בהתאם לאפיון): ל DropDownList מוסיפים בהתחלה עוד נתון בו רושמים בטקסט משהו כמו "בחר סינון מתאים". לנתון זה נותנים ערך ריק tu grl 0 knak/ בשאילתה (או באפליקציה) בודקים אם הערך של הפרמטר שמגיע ואם הוא 0 או ריק (לפי מה שקבעת) אז מעבירים סינון למשל 1=2 כדי שבהתחלה לא יקבלו כלום או 1=1 אם רוצים שבברירת המחדל יקבלו הכל.

pitoach

New member
דרך אגב היה עוזר לדעת באיזה טכנולוגיה אתה

עובד מפני שיש פתרונות יותר יעילים או נוחים בכל טכנולוגיה למשל בפיתוח WebForm עושים לפעמים שימוש בבדיקה של האם בוצע כבר POSTBACK ואם כן אז מבצעים שאילתה עם הסינון לפי מה שנבחר ואם לא אז מבצעים שאילתה עם ברירת המחדל (ואז אין חובה לעשות שימוש בערך נוסף ברשימה היורדת)

gpgh

New member
אני עובד עם ASP.NET 3.5

מדובר ב-DATAGRID מובנה של ה-WEB DEVELOPER.

pitoach

New member
אני מניח שהדרך האחרונה שכתבתי תתאים לך

אבל אתה יכול לעשות שימוש גם בדרך הראשונה שהצגתי * דרך אגב ASP.NEא זה תמיד פיתוח WEB אז לא צריך להגיד את זה במפורש אבל לעומת זאת ASP.NET כולל 2 טכנולוגיות שונות לחלוטין. אחת בשם MVC ואחת בשם WEBFORM. אני דיי בטוח שאתה שאתה עובד ב WEBFORM כי מי שעובד ב MVC בדרך כולל את זה במפורש

למעלה