When we were Noobs...

Don Nirtin

New member
When we were Noobs...../images/Emo87.gif

לא. זה לא עוד נושא של "כשהיינו נובים". זה בכיוון אחר לגמרי. עכשיו כשאתם משחקים במשחק מספר לא מבוטל של זמן רב, האם אתם מרגישים שלמדתם יותר, או שאתם עדיין נוביים בתחומים כאלה ואחרים? לחפור. והרבה. |את| (בטח האייקון הזה מת...)

וואו כמה למדתי ...

היתי די נוב.... לדוגמא גם כשהייתי נוב היה לי הרבה כסף (מהבוסים המזויפים) אבל עכשיו יש לי רק 800K ואני לא דואג כי אני יודע להרוויח ולחסוך בכסף למדתי את השמות של העבודות ומה הוא התפתחות של מה למדתי על כל מיני סקילים כאלו ואחרים למדתי על בשרי שכשמבטלים לך בלי סיבה או כדי לשאול חבר צריך לברוח למדתי שיש דבר כזה 10MIL למדתי שכשאתה צריך משהו אתה יכול לבזבז עליו הכל כי בחג המולד כסף כן צמח על עצים למדתי על הרבה משימות לבדי ... כמו בוב החילזון או אלו שצריך ללכת לדבר עם אנשים היום אם הייתי נוב כמו פעם... אני לא יודע אם היה לי אפילו 80K עם כל השיקויים שאני מבזבז

מה איתך נירi?../images/Emo118.gif

אני עדיין מפגר בעבודות שהן לא לוחם [לא התעסקתי בזה הרבה] ובקווסטים. D:

ווינגז

New member
עדיין אין לי מושג במחירים,

וכשאני צריכה משהו אני תמיד פונה לספיר שתעזור לי.
דבר מאוד חיובי בלערוך מאמרים בפורום זה שאני מגלה הרבה דברים שלא ידעתי קודם.

נושיfay

New member
../images/Emo48.gif../images/Emo210.gif|פטריה|

1. אני לעולם לא אזכור את השמות של כל כוכבי הזריקה של האססינים, ואת הרמות שמהן צריך להשתמש בהם! 2. מחירים לכל דבר שהוא, בין אם זה מגילות או דרופים...חחח 3. את סוד השגת הכסף והחיסכון~ מעולםלא ניחנתי בחוש חסכנות ו סכום הכסף הגדול שהצלחתי לצבור אי פעם הוא בגלל APQ בזמנו...:) 4. אני ממש לא משהו בעבודות לוחמים..XDהעבודה היחידה שלא הצלחתי להשתלט על כל הסקילים ומה בדיוקהם תורמים..:) 5. אני אף פעם לא מתאמנת איפה שכדאי לי כי תמיד נראה לי שהמפלצת חלשה מדי או משתעממת בקלות..XD ~~ מה כן למדתי, 1. איך להשתמש בFM ואיפהוכמה ולמה למצא נשקים ודברים אחריםשאני צריכה. 2. איפה נמצאת כל עיר ומקום[עדיין ישמה לגלות כן? לא חקרתי עדיין את ליפרי..P:] כי אני במייפל מאז שהיה רק ויקטוריה ואורביס..XD 3. איך לתקשר עם אנשים..:)

וואו, האמת ..

אני ממש גוש טמטום בכל מה שקשור למייפל. ברור שיש את הדברים שחרשתי עליהם ואני כבר יודעת הכל עליהם [דברים עלק
MCPQ] אבל ברוב הדברים אני לא יודעת כלום. במחירים בעיקר אני גרועה, וגם בלקנות ולמכור דברים. לא יודעת להתמקח, די נלחצת כשלא מסכימים למחיר שלי, בעיקר אם זה משהו שאני ממש צריכה\ממש רוצה להפטר ממנו ><

למעלה