When the going gets tough-the tough

שני אגבים קטנים

א. על כמה שעות לבנות? נראה לי שיותר משעתיים-שעתיים וחצי יהיה מוגזם לפעם ראשונה, לא? (שימו לב שאני כבר מניח שזו פעם ראשונה מני רבות!) ב. למישהו יש בקשות מיוחדות?

שני אגסים קטנים

א. כמובן שאם עדי יאפשר זאת, אני יכול להעיד על מפגשי פורום שהזמן בהם די טס. במיוחד הראשונים, ובמיוחד כשמקשיבים למוסיקה. אבל איך שבא לכם... ב. כן, לגוון כמה שיותר, אם אפשר
אני מת לשמוע דברים קצת שונים.

לגבי א'

מבחינתי בהחלט אין מגבלה! לגבי ב' - לגוון במוזיקה מינימליסטית???!!!
אין מה לדאוג - יהיה מירב הגיוון במסגרת הז'אנר ונגררותיו

יש מגבלה בערך

אני לא מתכוון להיות בווליום גבוה לתוך הלילה (11-12) וגם לא נראה לי שנוכל להתחיל מוקדם מדי. חוצמזה שגם אני מהמר שיהיה גבול לכמה שנוכל להקשיב. איך שלא יהיה- בימים הקרובים אני אתן 2-3 תאריכים אופציונאליים לגבי גיוון - אני אשמח לשמוע ממישהו שיתרום לגבי מוזיקה אלקטרונית מינימליסטית (מתוך הנחה פרועה שאלדין לא מתמצא בתחום הבודד הזה?) וחוצמזה אני גם אשמח להשמיע איזה רבע שעה של מוזיקה שלי שלדעתי זרועה השפעה מינימליסטית

בהחלט

א. אכן אין לי דיסק של מוזיקה מינימליסטית אלקטרונית (אלא רק אם קראפטוורק נחשבים), ויהיה מאוד נחמד אם מישהו יביא קטע או שניים ב. בהחלט אשמח לשמוע מוזיקה שלך

Yaronimus

New member
אז תסכמו לי

מתי המפגש איפה ומה יהיה במפגש והאם מישהו יהיה נחמד ויצרוב מהדיסקים שלו (לי יש רק את גלאסוורקס שהורדתי מהאינטרנט ובשמחה אצרוב אותו בתמורה לעלות של הדיסק לצריבה). אני מוכן לשלם בתמורה אם תצרבו לי. עוד משהו זה שאני מציע שנעשה משהו נחמד, שישתף את אלה שהם לא מוזיקאים. כל אחד מביא מכשיר נגינה וכל אחד מקבל משפט מוזיקלי לנגן עפ"י הנסיון המוזיקלי שלו. מישהו ינצח על התזמורת ונוכן להקליט את זה אם למישהו יש את האמצעים. לי יש בבית סינתיסייזר אז אני יכול להשתתף.

Yaronimus

New member
תענו בבקשה על השלות שלי ../images/Emo13.gif

ואני מצטט --- ומה יהיה במפגש והאם מישהו יהיה נחמד ויצרוב מהדיסקים שלו (לי יש רק את גלאסוורקס שהורדתי מהאינטרנט ובשמחה אצרוב אותו בתמורה לעלות של הדיסק לצריבה). אני מוכן לשלם בתמורה אם תצרבו לי. עוד משהו זה שאני מציע שנעשה משהו נחמד, שישתף את אלה שהם לא מוזיקאים. כל אחד מביא מכשיר נגינה וכל אחד מקבל משפט מוזיקלי לנגן עפ"י הנסיון המוזיקלי שלו. מישהו ינצח על התזמורת ונוכן להקליט את זה אם למישהו יש את האמצעים. לי יש בבית סינתיסייזר אז אני יכול להשתתף. ----

טוב, אני מתרשם שנכון לעכשיו ההעדפה

היא ליום שני (לא הקרוב - זה שאחריו) לגזי השאלות - במפגש בטח שזה לא יהיה לעניין לצרוב דיסקים כי המחשב יהיה עסוק בלהשמיע מוזיקה ואנחנו נהיה עסוקים בלשמוע. לגבי לנגן - אפשר את in c אם כוןלם ברמה מספיקה, ואם לא - אז אפשר גם לנסות את מה שהצעת. אין לי התנגדות. אני עדיין בעד לתור אחרי גורם שוכל להשמיע ולהאיר את עינינו בתחום המינימליזם האלקטרוני

Yaronimus

New member
עדי, התכוונתי

שלגבי הצריבות שמי שרוצה יזמין מראש, לא שהצריבות יהיו בזמן המפגש, זה יהיה בזבוז... ולגבי הנגינה התכוונתי יותר לאילתור, שיש מישהו שמנצח, ולכל אדם הוא נותן משפט מוזיקלי. תמיד עדיף לתת משהו משלך מאשר לבצע משהו של מישהו אחר.... זה קל מאוד, וככה הבנאדם מקבל טעימה ראשונה מהמינימליזם והיופי שבהרמוניה של יותר מנגן אחד. כל איש יכול לקבל משפט פשוט ולנגן אותו... אפילו אני...

אני חושב

שעדיף להסתפק בשמיעה במפגש הראשון. מינימליזם הרבה יותר מורכב מחזרה על אותו קטע שוב ושוב. גם In c שטכנית הוא קל לביצוע, דורש למעשה כישורי הקשבה ונגינה לא מבוטלים. בואו נשמור את היצירה למפגש השני, אחרי שנכיר יותר טוב את הראש.

Yaronimus

New member
ואני חייב להוסיף

אולי חלק מכם, לא מסכימים איתי בנוגע לצריבות - בגלל שזה לא חוקי ובגלל שזו דעתם... אני מעדיף כן לצרוב, ואני חושב שכדי לשמוע משהו כמו רוק מתקדם \ מינימליזם, צריך המון פעמים להקשיב, ולבד - לוא דוקא פעם אחת עם עוד מישהו. אני צריך לשמוע משהו לפני שאני אוהב אותו ויתרה מכך, אני לא יכול לכתוב\לתרגם מאמר על אומן לפני ששמעתי את המוזיקה שלו. ולכן אני צריך שמי שיכול יצרוב לי (לא בחינם כמובן - אני לא אבקש מאף אחד כזה דבר - אלא תמורת סכום קטן) ולא, אני לא רוצה לקנות את זה במחירים הקולוסואליים של חנויות התקליטים, לא רוצה לחפש את זה וללכת עד לת"א בשביל דיסק, ולא רוצה לקחת אוטובוס מיוחד רק כדי להגיע לאוזן השלישית. אז מי שלא מסכים, חבל להתווכח בכלל... מי שכן מסכים איתי זה יהיה נחמד מאוד, ואני מוכן גם לצרוב דיסקים מז'אנרים אחרים שיש לי בבית בשמחה תמורת דיסקים שלו. אני חושב שהפצת מידע ומוזיקה היא דבר חשוב יותר מהאינטרסים של חברות התקליטים, ואיך אמר ישו - תנו לזה שלא חטא לזרוק את האבן הראשונה.....

לגבי הנגינה

מנסיון אני יכול לספר לך שב-106 אחוזים מהמקרים, התוצאה היא מבוכה טהורה, שנמוגה ומתפזרת אם מישהו מצליח להסיט את הפוקוס למשהו אחר, או נותרת הזכרון הכי דומיננטי מכל אירוע דומה אם אף אחד לא מצליח לשנות את המצב. אל תשכח שאף אחד כאן לא מכיר אף אחד אחר (אני מניח) ובשעתיים וקצת שיש לרשותנו (כמובן, בהנחה שכולם יגיעו בדיוק בזמן) אנחנו צריכים להספיק לערוך היכרות וגם לשמוע קצת מוסיקה. כל זה לוקח זמן, ושעתיים עוברות לפני שאתה שם לב איפה אתה נמצא.

elad2040

New member
אני חושש

שאפשר להתעלם מהדעה שלי- לפחות לפגישה הקרובה לא אוכל להגיע כנראה בשני התאריכים המדוברים:((

למעלה