when i go

Nekeva Aroora

New member
when i go

When i go it's time for you to see that i was swallowing my pride and now i know it's not enough for me to be nobody's side Can you hear it? can you see it? can you loke me in the eyes? it doesn't realy matter anymore... מישהו בכלל זוכר את מינימל קומפקט!?

giba70

New member
זוכרים, אבל תזכירי לנו עוד ../images/Emo45.gif

למשל את המילים של My Will

צחי24

New member
המילים שלך לא נכונות...

אחד השירים האהובים עלי ביותר אז הנה המילים:
Minimal Compact/when I go When I go It’s time for you to see That I was swallowing my pride And now I know it’s not enough for me To be on somebody’s side Can you hear it, can you see it Can you look me in the eyes It doesn’t really matter anymore Can you hear it can you see it Can you look me in the eyes It doesn’t really matter anymore Not long ago You were the way for me But now I have my way inside ‘Cause now I know It’s not alright for me To close my eyes and live a lie Can you hear it can you see it Can you look me in the eyes It doesn’t really matter anymore

Nekeva Aroora

New member
נקודה למחשבה.

באמת אחלה שיר רק חבל שהשיר הזה בישר על פירוק הלהקה.

צחי24

New member
כן, היא שרה סולו שם

וזה שיר מדהים. נכון שרואים בו כשיר ש"גמר" את הלהקה אבל הוא גם אחריו יצאו להם עוד כמה דברים כך שזה לא ממש מדוייק.

Nekeva Aroora

New member
וואי..

הזכרת לי שיש לי את השיר הזה בשתי גירסאות... אני באמת חייבת להרחיב את הסיפריה של מינימל קומפקט בדיסקים שלי. אני בטוחה שעצם העובדה שאתם אנשי מינימל קומפקט גאים, אתם וודאי מכירים גם את טאטו של אלונה דניאל... הבעיה היא שרק עתה גיליתי שיש גם להקה של בנות מפגרות שקוראים להן טאטו. מי בעד לשפוך עליהן חומצה הידרוכלורית ולגמור את הסיפור?

אחד האהובים עלי ביותר

אבל מלכה כתבה אותו בזמן שהיא יצאה או הכירה עם בעלה הנוכחי.

צחי24

New member
Colin Newman

שגם הוא כשרון לא קטן והוא הפיק לה את האלבום האחרון...

Nekeva Aroora

New member
הממ... מעניין

חשבתי שסמי בירנבאך כתב את מילות השיר. טוב לא עקרוני

למעלה