when dream and day unite

the eye2001

New member
when dream and day unite

מצטער שאני רושן את זה פה אבל בלוח ההגבלה היא 300 מילים ואין סיכוי שאני ארשום רק 300 מילים...! dream theater - when dream and day unite הדיסק הראשון של דרים ת´יאטר , שהוחתמו אז בחברת MCA. הדיסק הופק ע"י טרי דייט.. ויצא בשנת 1989. מכירות:כשהדיסק יצא , הוא נרכש בעיקר ע"י מעריצי פרוגרסיב ששמחו לראות בד"ת תקווה חדשה לרוק הפרוגרסיבי.. השפעות: בעיקר מהפרוגרסיב של שנות ה-70 וה-80 (RUSH , MARILLION , GENESIS , YES)ומהבי מטאל(מטאליקה , איירון מיידן וכו´) בדיסק אפשר כבר לראות ניצוצות של גאונות שמחכה להתפרץ.. למרות שהמעריצים לא ממש מחשיבים אותו וגם הלהקה לא ממש , הדיסק עצמו ברמה מוזיקלית גבוהה והטקסטים לא רעים בכלל , אך המינוסים בדיסק הם מה שמרתיעים את רוכשי הדיסקים.. סאונד לא טוב , הפקה לא מושקעת... והזמר..הזמר הוא לא הנוכחי (ג´יימס לאברי) אלא זמר אחר (צ´ארלי דומיניקי) שלא התאים לסגנון הלהקה ונשמע רוב הזמן כהכלאה בין ברוס דיקינסון לבילי ג´ואל... אך למרות כל אלה , מדובר בדיסק טוב עם שירים לא רעים בכלל ואחד מהשירים שנחשב כשיר הראשון שלהם(YTSE JAM האינסטרומנטלי)מבוצע לעתים קרובות בהופעות שלהם עד היום... הערה קטנה=שימו לב להיפוך... YTSE JAM = MAJESTY

cha ching

New member
איכס! לצ´ארלי

דומיניקי יש קול מזוויע!! בכלל, תמיד מחשיבים את האלבומים של דרים כאילו הראשון הוא images & words לא?

Uv Kruvi

New member
ביייירון...

הוספתי את ההודעה שרשמת ל"הודעות מומלצות" כי כל מה שאתה אומר קדוש לנו.... :) וסיפק אותי המאמר הקטן שהבאת לנו?.. :) תודה! :) ויקה רולז!

NiGa

New member
קדימה בירן אני שם את זה

במאמר על כל הדיסקים בכלל, כולם: כתבתי מאמר קצרצר על הדיסקים, בכלליות רבה! המטרה היא שאני אקח את כל הביקורות שלכם ואשלב שם!! אז תכנסו ללוחות ותרשמו או אם זה גדול מדי תרשמו פה!

למעלה