whats your qaf personality?

מי אתה מהדמויות...?

אני עשיתי את השאלון מי אני מהדמויות ויצאתי בריאן(אין לי מושג למה, יש לי את הקטע של האומנות, אין לי בעיה עם ההורים, ואני שונאת מועדונים...) בכל מקרה, יצא לי ככה: 1-בריאן 2-אמט 3-מייקי 4-ג´יסטין 5-טד עשיתי את הסקר דרך האתר בעברית של הכי גאים: www.geocities.com/qaf_il

maayan15

New member
לי יצא...

אמט בריאן מייקי ג´סטין טד (באתר אחר יצא לי טד ראשון אבל אני מתגדת לאתר ההוא הוא מטומטם....) מעיין

אממ יצא לי

יצא ליי 1- אמט 2- בריאן 3- מייקל 4- ג´סטין 5- טד אמט

לי יצא...

1.מייקל 2.ג´סטין 3.אמט 4.בראיין 5.טד(יייייייש!) אני די מרוצה, למרות שאני לא מבינה למה אני כמו מייקל...אני לא קרציה מעצבנת נדבקת כמוהו! אני שונאת את מייקי! וגיליתי ש... אם מסמנים הכל "NO" אז יוצא: ג´סטין-מייקל-טד-אמט-בראיין. ואם מסמנים הכל "YES" אז יוצא: בראיין-אמט-טד-מייקל-ג´סטין. ואם מסמנים הכל "NOT SURE" אז יוצא: בראיין-אמט-ג´סטין-מייקל-טד.

גם אני לא מבינה מה הקשר...

ביני לבין בריאן....על העניין של טד שמחתי(מקום 5!) נראה לי שיצא לי את בריאן בגלל השאלות על הסקס....

faith2

New member
לי יצאאא../images/Emo10.gif

1. מייקל
2. אמט
))))) # ג´סטין
4. בראיין וחארון חביב טד אבל למה מייקללל?????????????.

BlueyedQT

New member
עשיתי סקר דומה באתר אחר..

ויצא לי מייקל..
ואז עשיתי אותו באתר אחר (לא זה) ויצא לי בריאן..

ruthyanat

New member
אני ניסתי פעם

באיזה אתר ויצאתי טד וממש הזדעזעתי מעצמי ואז ניסיתי באתר אחר ויצאתי ג´סטין ובאתר אחר יצא לי מייקל אז אני מעורבת:) אבל בריאן אני לא- מצד אחד זה טוב כי אני לא דפקנית אבל הוא ממש הורס אז חבל:)

winkey

New member
whats your qaf personality?

קחו קישור לאתר נורא חמוד עם מבחן אישיות שבודק אם אתם ג´סטין, בריאן, מייקל, טד, או אמט (השולט!!!!)

faith2

New member
יצא לי בשני אתרים שונים...

כולל זה מייקל... אבל אחריי שקראתי את ניתוח האופי שלו אני דיי מרוצה

casperit

New member
אוקי אז ככה

במבחן הראשון יצאתי ג´סטין. you are justin taylor! This young, blonde, new kid on the queer block is Pittsburgh´s hottest new heartbreaker. He´s also a fine young artist, with a special gift for drawing his favorite subject… Brian Kinney. Although Justin can be a bit of a brat at times, he´s also quite brave and also wise beyond his years when it comes to reading people´s hearts. במבחן שליאור הביאה יצא לי: מייקל (אני חמודה כזאת) ברייאן (כנראה זה בגלל שסימנתי שאני מרויחה הרבה כסף ואני סנובית) אמט (אממ לא יודעת למה) ג´סטין (בטח כי אני לא אומנית) טד (ייאיייייי!) אני אוהבת את זה מגניב להיות שילוב של מייקל וברייאן:) יעל

ruthyanat

New member
יש דרך האתר שלי

www.geocities.com/qaf_il www.qaf.up.co.il לכי ל"שונות" ואז ל"בדיקת אישיות:איזו דמות אתה?" רותי

למעלה