What's ur nekuda?

Radio Joe

New member
What's ur nekuda?

מה המטרה שלכן כשאת מציירות? אתן שואפות למשהו? למה? אתן רוצות לצייר כמה שיותר ריאלסיטי, כמה שפחות או מה? אתן מגשימות חלום כלשהו כשאתן מציירות? אל תענו כמו שאלון.

Radio Joe

New member
../images/Emo4.gif

Mrs Johnny depp

New member
מנסה לענות ^^

כשאני מציירת המטרה שלי היא לצייר דולי כמה שיותר מקורית ומיוחדת, כי אני שונאת דוליז סתמיות ובלי ייחוד, וזה מה שיוצא לי בדרך כלל, אז אני מנסה ליצור לדוליז שלי ייחודP: אני לא שואפת לדולי מושלמת כי אני יודעת שאני לא אצליח לצייר דולי מושלמת, אבל אני כן שואפת לשיפור ושהדולי תראה נורמלי ויפה... ואני לא מנסה לצייר ריאליסטי כל כך, לא אוהבת
אני אוהבת שזה נראה בובתי כזה, לא משהו בסגנון של אוטום פיקסלס וכאלה. ואני תמיד רוצה שיהיו לי את הבגדים שאני מציירת
ואת השיער

tamaguchi girl

New member
../images/Emo89.gif ../images/Emo13.gif

מה המטרה שלכן כשאת מציירות? להנות? זאת אומרת, שאני מציירת זה כמובן בשביל הכיף, ואז בנוסף זה נגיד סתם כי משעמם או לתחרויות מסוימות וכאלה, וכמובן שמטרה נוספת היא שאני אהיה מרוצה מהתוצר הסופי. אתן שואפות למשהו? למה? כן, לצייר כמו ג'יידן
טוב אז לא
להשתפר ולפתח סגנונות חדשים משלי. אתן רוצות לצייר כמה שיותר ריאלסיטי, כמה שפחות או מה? כמה שיותר ראליסטי, למרות שלרוב זה לא הולך לי וזה יוצא גושי/בובתי מדי ודברים בסגנון. אתן מגשימות חלום כלשהו כשאתן מציירות? לא לפי מה שידוע לי

BiDriL

New member
../images/Emo210.gifממ.

המטרה של בדוליז היא לבטא את הרעיונות שלי. אני שואפת לראות בכל דולי שלי יחוד,לא סתם דולי עם גופייה וג'ינס.זה לא מעניין.אני רוצה לראות בדוליז שלי זה לראות שיש משו אחר בהן,משהו שמיחד אותן.ברוב הדוליז שלי אני משלבת בגדים שוטויות שהלוואי והיו לי
. לויודעת אם אני שואפת לכיוון ריאלסטי או לא.אני רוצה שהדוליז שלי יראו שקיים בהן היגיון והן מצויות במציאותףאבל גם לא בהרח,אני מאד אוהבת את סגנון האנימה.המטרה שלי בדולי שתראה יפה ומושכת לעין ולאו דווקא תהיה ריאלסטית.

Radio Joe

New member
טוב נו נענה.

המטרה שלי כשאני מציירת היא לבטא את עצמי. אם זה לצייר דמות שאני אוהבת מסדרה, את אחותי או חברה טובה שלי או סתם לצייר מהראש. אני לא רוצה לצייר כמה שיותר ריאליסטי, אבל שכן יראה בזה היגיון מסוים. אני אוהבת נורא את סגנון הצללה "הישרה". אני שואפת לכמה שיותר גיוון וייחוד בדוליז שלי^^ ואני רוצה להיות מעצבת אופנה אז אני מניחה שאני "סוגשל" מגשימה חלום><;;

אמגודארד.

"ואני רוצה להיות מעצבת אופנה אז אני מניחה שאני "סוגשל" מגשימה חלום><;;" כנ"ל. אחותשלי, נתראה בשנקר. :) סתם, נו. אני לא באמת פה.

behind the masc

New member
../images/Emo210.gifנה נה הוו יא!../images/Emo9.gif^^

המטרה שלי כשאני מציירת דולי היא לשפר את היכולת שלי יותר, תמיד אני רוצה בסוף לראות את הדולי ולהגיד"ואו". המטרה שלי היא באמת להיות מרוצה ממה שיצרתי, ולא לצייר סתם דולי פשוטה[מה שבדר"כ יוצא לי><"] אלא לעשות משו מיוחד שיותר ייבטא אותי וייחד את הדולי. אני שואפת כמו שאמרתי, לקדם את היכולת שלי אני כן רוצה לעשות את זה כמה שיותר ריאליסטי, אני פשוט שואפת שתצא דולי שאני באמת אהיה מרוצה ממנה=]. אם אני מגשימה חלום...אני מציירת במיוחד בשביל הכיף וכשמשעמם><; אבל גם אני מבינה שאפשר באמת להביע את עצמך דרך זה ופעמים אי אפשר במילים...נמ אני בעצם בדוליז מצפה מעצמי ליותר ואז אני מרוכזת רק בדולי[כמו שלאה יודעת שהיא מנסה לדבר איתי כשאני עושה דולי
].

Wandering Star

New member
../images/Emo13.gif

כשאני מתחילה לעשות דולי יש לי רעיון מפורט להפליא של התוצאה הסופית. יום אחד אני מקווה גם לממש אותו
. לא שאני מתלוננת, אני דיי מרוצה מהדוליז שלי, זה פשוט אף פעם לא יוצא *בדיוק* כמו שאני רוצה
. אני מתנחמת בעובדה שעכשיו המצב יותר טוב מפעם
. אני מניחה שאני שואפת לדולי שתהיה פיקסלארט של ממש, בגלל זה אני בד"כ לא עושה דוליז פשוטות, ואם כן אז זה בשביל הצללה מיוחדת וכאלה. אני לא חושבת שאני מגשימה חלום כלשהו, אבל אני מאוד אוהבת לצייר ולעשות דוליז ופיקסל ארטים, ואני נהנית להתעסק בזה. בכללי, אני חושבת שהשאיפה שלי בתחומים האלה היא לעשות דברים באותה הרמה של האנשים שמעניקים לי השראה, אבל עם יחוד משלי. ואחר כך כמובן להיות זאת שמעניקה השראה לאחרים. שלות יפות

למעלה