what's up all...

KariNi15

New member
what's up all...

אתם יכולים להמליץ לי על שירים שלל נירוונה ומטאליקה .....אני תמיד שומעת כמה הם טובים וזה ...אז אני רוצה שתציעו לי מה כדאי להוריד ומה לא.... תודה מראש

Mooyan

New member
אני אמליץ לך על נירוונה...

ולא להוריד! ישר לקנות דיסקים! [סתם...] Sappy You Know You'r Right Dumb Drain You Smells Like teen Spirit[זה היה חייב לבוא מתישהו...
] Rape Me Polly Heart-shaped Box Breed Lithium Lke of fire Pennyroyal tea In bloom ואם בא לך על דיסקים אז... Nevermind-האלבום הכי מוכר שלהם והכי קרוב למיינסטרים. יש בו הרבה מהלהיטים שלהם. Bleach-האלבום הכי חי ובועט [והאהוב עליי] האנפלאגד-פשוט הופעה מדהימה עם ביצועים של להיטים ושל קאברים

KariNi15

New member
אם היה לי כסף הייתי קונה חחח

בנתיים אני יוריד ...קודם צריך להכיר אותם

On23

New member
אני אמליץ לך על אלבומים:

נירוונה: IN UTERO BLEACH NEVERMIND והאנפלאגד. מטאליקה: MOP METALLICA AND JUSTICE FOR ALL.

RuNoOsH

New member
../images/Emo42.gifאוקי, אם את רוצה להתחיל

לשמוע מטאליקה את פשוט חייבת לקנות את האלבום השחור, METALLICA, כל שיר שמה מצויין... ולנירוונה, אם את רק מתחילה לשמוע אותם, אז קני את האלבום NEVERMIND שהוא גם נחשב לאלבום הכי טוב שלהם, למרות שלדעתי IN UTERO יותר טוב.. אבל כדי לך להתחיל עם נוורמינד..

להתחיל מטאליקה עם בלאק אלבום?

ממש לא. עדיף ללכת לשורשים. ת'ראש איכותי לפנים - Kill Em' All

RuNoOsH

New member
../images/Emo42.gifאני בעצמי התחלתי איתו,

וכששמעתי כמה הוא טוב, רציתי לשמוע עוד אלבומים שלהם...

Sum41xGiRL

New member
באמת.

בKILL EM' ALL רואים שיש השפעות מלהקות כמו: MISFITS,BLACK FLAG,ADOLESCENTS בקיצר של להקות בני זונות

Sum41xGiRL

New member
מה?!!?!!

האלבום השחור של מטאליקה הכי טוב? אם רוצים להתחיל עם METALLICA ולשאר גבר צריך לשמוע את MASTER OF PUPPETS KILL EM' ALL FADE TO BLACK אם רוצים להיות פריקים צריך לשמוע את האלבום השחור

RuNoOsH

New member
../images/Emo42.gifמה לעזאזל הקשר לפריקים?!

ופייד תו בלק זה שיר, לא אלבום. לשמוע את מאסטר כדי להשאר גבר?? מה???

rockninja

New member
אוקיי

אני אישית לא הייתי ממליץ לקנות אף דיסק של נירוונה או מטאליקה, בעצם הייתי ממליץ רק על master of puppets של מטאליקה. חוץ מזה שווה להוריד כמה שירים טובים, לא יותר מזה. Metallica- enter sandman fuel jump in the fire for whom the bell tolls sad but true better than you master of puppets battery damage inc. fade to black nirvana- smells like teen spirit sliver come as you are lithium

הוד11

New member
אני ימליץ על נירוונה

כי מטאליקה אני לא שומע on a plain lithium come as you are where did you sleep last night drain you dumb penyroal tea platou about a girl polly והכי חשוב וחובה לשמוע: all apologies השיר ב ה הידיעה שלהם

itoosh2

New member
מטאליקה שמעת שהם טובים...

כי יש יותר מדי פוזרים בחוץ... (אני לא אומר שמי שאוהב מטאליקה הוא פוזר פשוט אני מכיר יותר מדי כאלה...) לפי דעתי ממש אבל ממש גרועים... אבל שיאהבו אותם לא אכפת לי לגבי נירוונה הם נחמדים... לא יותר... פשוט עשו מהם סיפור כי קורט אתאבד... לך על להקות יותר טובות למרות שהם לא מיינסטרים לא תתחרט...

למעלה