What's in the bag?

../images/Emo6.gif

כפרה עליך תמרי

jenngirl

New member
טוב../images/Emo82.gif

אני אוהבת לקחת כמה דברים שאני אוכל להרגיש בנוח. אני שונאת לשים ת'דברים שלי אצל חברות כי אח"כ אם הן מאבדות סתם יש ריבים, וזו לא אחריות החברה שלך אלא שלך כי את ביקשת ממנה. ובלי סקילות

Shani5

New member
../images/Emo26.gif

פלאפון
ארנק (שבתוכו יש: כרטיסית אוטובוס, מפתח לבית, מפתח לגינה, מפתח לכתה, כסף קטן (בדר"כ), מלאמלא תמונות קטנות, כלמיני כרטיסי ביקור, כרטיסים מגנטים למיניהם (מנוי לסינמטק, קופת חולים ועוד כלמיני), כרטיסיות אוטובוס גמורות שלא היה לי כח לזרוק, מלא כרטיסי כניסה לכל מיני דברים ו.. לא יודעת. נראה לי זהו.)
דאורדורנט
מצית\ גפרורים
סיגריות (בדר"כ)
טישו
לאבלו
אגורות מפוזרות בתיק.
עיפרון שחור.

טרוליליללוווווווווווו|בזזז|

|BAG|תמיד אבל תמידדדד יש לי אדוויל בתיק
|BAG|ארנק (עוד מעט פירוט של הארנק) |BAG|פלאפון |BAG|תיק עם כל מיני עפרונות לעיניים ליפגלוסים(יש לי איזה 5 ליפגלוסים ואני לא איך זה קרה ולמה...אני בקושי שמה ליפגלוס..) |BAG|אביזרי מחזור (מגבונים,טמפונים,תחבושות) |BAG|עט ולרוב משהו לכתוב עליו |BAG|קופסא עם הרבה עגילים (אין לי מושג למה...) ארנק
תמונת פספורט שלי,תמונות שלי עם חברות שלי ועוד תמונת פספורט שלי מגיל 5
תמונה של קולין פארל
כרטיס מד"א
כרטיס מכבי (קופ"ח)
דף עם השעות של האוטובוס
מנוי לסינמטק י-ם(שכבר לא בתוקף)
2 טלכרטים
כרטיס חבר במחנות העולים (טוב שאני כבר לא במחנות העולים איזה 4 שנים...)
מפית
מין משהוא לא מוגדר עם דובי חמוט עליו
7.40 שקלים
כלמיני כרטיסים (הנחה כרטיסיות וכאלה, אין לי כוח לפרט) והארנק זה ארנק של טום וג'רי ממש חמוט משנקין נראה לי... ווואיייי טוב שלא כתבתי מגילהההההה בטח התעייפתן.... מי שקראה מקבלת נשיייייייקה!!!!!

Jiglly

New member
ח נזכרתי שפעם הייתי בעזריאלי

והיו לי בגדים בתיק כי הייתי אמורה לישון אצל חברה אח"כ אז כשהמאבטח פתח לי ת'תיק התחתונים שלי בצבצו והוא צחק עליי!

The Charmd One

New member
חחח גם לי זה קרהה!../images/Emo79.gif

כשבאתי למפגשהיהודים בחנוכה, ואחרי זה ישר הלכתי לישון אצל דודים שלי ל3 ימים...אז שהוא בדק לי התיק נפלו לי הגרביים והמברשת שיניים...חח והאנשים כזה בתור מסתכלים עליי במבט של 'הומלסית מוזרה'. חחח:)

חחחחחחחח../images/Emo6.gif|בזזז|

(לשתיכן..) לי קרה משהו ממש דומה בשדה תעופה החליטו שהם רוצים לבדוק מה יש לי בתיק ואז לקחו את התיק שלי לאיזה חדר ואמרו לי ללכת לשם אז הלכתי לשם והיה שם איזה אחד פתח לי את התיק והתחיל לשאול אותי כל מיני שאלות ואז הוא הניח את היד שלו בטעות על חזיה שלי שהייתה בלמעלה של התיקק ווואייי אני כל כך התאמצתי שלא להתפקע מצחוווקקקקק...

L u c y17

New member
חחח.משעשע ביותר ../images/Emo13.gif

אם כבר בשדות תעופה עסקינן, אז בקיץ עצרו אותי בגלל שש-בש שהיה לי בתיק.. בעצם זה לא כזה מצחיק אבל אז זה היה מצחיק, כי חשבתי שאולי בגלל הסכין גילוח(ה),אבל לא, פתאום השומר מוציא את השש-בש "אה.זה בגלל זה. את יכולה להמשיך" ללא ספק, שש-בש מסוכן..

LimiMimi

New member
מזכיר לי שפעם אחת הלכתי עם איזה ילד

ה לעזריאלי והיה לי שם ספר מחזור בגדים ותחתונים.. והוא פתח את התיק וחיטט לי.. |::::::::::::: והסתכל בספר מחזור..

מממפ.

- פלאפון. - דיסקמן+קייסדיסקים, רוב הזמן. רק כשאין לדיסקמן בטריות אני לא לוקחת אותו איתי. - עיפרון שחור וכל החרא הזה. - דפי עבודה, פתקים, ציורים וכלזה. - לפעמים כסף ומחברות. זהו.

Mashina Girl

New member
צצצ :| ../images/Emo28.gif

מפתח [לרוב] פלאפון [מנסה להימנע. רק ליציאות] שפתון [בתיק ביצפר] מצית. מפרט. ארנק [לרוב. ולרוב הוא גם ריק O_ס]. עט. דפים. יומן. [לא ליציאות, כן?]

למעלה