What's in the bag?

LimiMimi

New member
אני.

תיק ביציפר תמיד מלא בהכי הרבה דפים.. תמיד. פשוט חייב. ואני לא מדברת על סתם דפים, דפים שאני צריכה לעשות איתם שיעורים ואופס, כולם התקמטו ומתו. זה פשוט החוסר סדר שלי, זה הכל. יש גם ספרים, מלא עפרונות זרוקים ועטים, כמה מכתבים מחברות ו..מחברות? בתיק שהיה לי אתמול (ונרטב לגמרי אז החלפתי) - היו לי גרביים, עיפרון שחור, ספרים, מלא מכתבים, מלא דפים, כמה שקיות, פלאפון ומפתחות אם לא שכחתי. אה כן, וסנדוויץ' - עד ההפסקה. ולפעמים כסף:) תיק יציאה בדרך כלל אין, אני בדר"כ שמה במעיל/חברות - מפתח (בדר"כ שוכחת) ופלאפון (משתדלת להיות איתו כמה שאפשר, שונאת לראות "שיחות שלא נענו"). יש לי תיק יציאה מעפן ולפעמים אני לוקחת אותו:) שיש כוח לעלות למעלה וכאלה.

../images/Emo26.gif

לי יש תיק חרושבטירוף שאחותי הביאה לי מתאילנד חח אני פשוט לא מפסיקה ללכת איתו.. טובטוב ארנק. למרות שרוב הזמן אין שם כסף אבל יש ויזהה [[: חח מפתחות פלאפון סיגריות מצית טמפון ומלאמלא ניירות וכל מיני דפים שנשארו בתיק איזה מאה שנה

שמוצה

New member
המהמה.

-דיסקמן -ארנק -מפתחות -עיפרון שחור -ליפשטיק סגול:| -גפרורים, לפעמים -עט שחור 0.4

NoFi M

New member
משתנה.... ../images/Emo15.gif

לבצפר -ספרים, מחברות, יומן, קלמר וכו' -פלאפון -מסטיקים -דאודורנט -בד"כ תחבושת... ג'סט אין קייס... -בקבוק קטן של חומר לעדשות... ליציאה -פלא -חומר לעדשות -מסטיקים -ארנק [עם קצת כסף, כרטיס אשראי ותמונה של אח שלי] לכל מקום אחר -שמה בכיס פלא ולפעמים מסטיקים ויוצאת...

NoFi M

New member
אההה.... ../images/Emo15.gif

וברור שבכל תיק יש דקסמול\אקמול... ועל היד קוקיה ואם לא על הראש אז על הג'ינס (בזה של החגורה) קליפס...

אני

אמ ..תמיד אני לוקחת שטר , ופלאפון בכיסים . ורק לעיתים רחוקות רחוקות רחוקות אני לוקחת תיק שכולל ארנק פלאפון סווטשירט [לפעמים] מראה עפרון שחור פלסטרים ושטויות למיניהם . אבל בארנק יש הרבה- *פותחת את הארנק ובודקת* שטר מטבעות מכל המינים והסוגים כרטיסים לסרטים שני כרטיסי תלמיד קטע שכתבו[כתב] עליי תמונה שלי ושל חברות כרטיסי רכבת כרטיס לבריכה מלפני שנתיים שכבר לא תקף כרטיס לרכבת התחתית בצרפת דף שאומר ששילמתי למשהו

BaloneyGirl

New member
אצלי ../images/Emo13.gif ../images/Emo143.gif../images/Emo145.gif../images/Emo147.gif../images/Emo144.gif

חח יש איקונים חדשים אז זה היה דורש לשים את כולם בכותרת פחח... אוקי... אז בתיק בצפר אני שמה: (לא בתא של הספרים והמחברות)
מפתחות
ארנק עם קצת כסף חח
פלאפון
דאורדורנט (הסתבכתי שכתבתי את זה חח- זה לאחרי שיעור ספורט)
חולצת ספורט (אבל היא לא תמיד בתיק כי צריך לכבס
)
כרטיס הסעות
טישו
בחיים לא תתפסו אותי בלי.. חח
ושאר הדברים שנחוצים לכל בת במקרה וקורה משהו לא צפוי בתיק ליציאה
פלאפון
טישו
וגם כאן דברים למקרה ויש מחזור...
ולפעמים גם עיפרון לעיניים וליפגלוס זהו

Asrai

New member
מברשתת ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif ../images/Emo101.gif

[ומה עם האזיקים?

Mooa-Numi

New member
תלוי לאן.

יש את התיק לבצפר, ואת התיק לתנועה, ותיק קטן ופרחי שנוח איכשהו.. אבל לכל מקום-הספר הנוכחי. אני משתגעת בלי זה. (היום החונך שלי אמר שאיפה שאני לא נמצאת-או שאני מדברת, או שאני קוראת. או גם וגם)

Jiglly

New member
!@#$

מסרק קטן מסטיקים. מפתח פלאפון כרטיסיית קונקס

jenngirl

New member
אני[תפוזונה../images/Emo11.gif]../images/Emo82.gif

טישו מים[השבוע שכחתי פעמיים וזה לא אופייני לי] ליפגלוס שפתון נגד יובש-לובלו אדום
עיפרון שחור-לא שאני משתמשת בזה מראה פינצטה[לא שאני משתמשת בזה אבל זה כלי נשק טוב] פלאפון גומיה

The Blue Fairy

New member
Me../images/Emo39.gif

לביצפר: *ספרים מחברות וכו' *מראה *כסף *פלאפון *טישו...אבל תמיד, כל המורות מבקשות ממני...כוחו של הרגל *את הבאריס *דיאודורנט *מים *את יומני היקר ליציאה:|סהדגש| *איפור-עיפרון שחור ולבן,צלליות וליפגלוס *מראה *כסף *פלאפון *מסטיקים

MaddyD

New member
חחחח זה כ"כ משעשע,

בחופש חזרתי באיזה שבע וחצי, ופגשתי את אמא נוסעת לעבודה חוצמזה שכל ערב רגיל חזרתי לקראת שש וראיתי ג'וגינגים זקנים מטיילים בנחת.

Fairies Hunter

New member
וואלה;

המון עטיפות מסטיקים חתימה של שחר אבן צור+ חמי רודנר ("לאנה") מסטיקים מפתח ארנק מים מסרק כמה שקלים זרוקים פה שם (לפעמים אני דוחפת את הדיסקים, אבל כרגע אין דיסקמן אז אני מוותרת.) עט כחול (נעלם. ניחא.) עכשיו בארנק יש. רגע, טוב נעלם לי הארנק.

למעלה