What's in the bag?

Shusho

New member
What's in the bag?

אנ'לומאמינה שאני פותחת כזה שרשור, אבל אתמול תהיתי הרבה מה יש לאנשים אחרים בתיק. מה אתן תמיד סוחבות אתכן? האם אני היחידה שתמיד סוחבת איתה דברים קבועים? אצלי תמיד יש- פלאפון מפתחות שפתון נגד יובש דיסקמן קייס דיסקים עפרון שחור עט מלאנתלפים סיכות בטחון וכרטיסי אוטובוס ורכבת שאני לא זורקת. מסורת. :|

Ne§t£A Gi®L

New member
בתיק יציאות שלי,../images/Emo108.gif

שזה התיק שאני יוצאת איתו לכל מקום שהוא לא הביתספר, יש תמיד מפתח, פלאפון, ארנק [עם כסף], ומים-לא חס וחלילה אם אני אהיה צמאה, אלא בשביל שהתיק יהיה כבד [בכ"ז, זה ג'אנספורט]. בד"כ יש לי גם איזה סוג של איפור [עיפרון/מסקרה/ליפגלוס], מראה, ועוד דברים שיש לי מהפעם האחרונה שיצאתי- טישו, צבעים, חולצות-תלוי לאן יצאתי.

aYaLoLy

New member
המפ../images/Emo12.gif

בתיק שאני יוצאת איתו בערך לכל מקום בזמן האחרון יש בקביעות- דיסקמן קייס דיסקים היה גם עפרון שחור אבל הוא נעלם באופן מאוד מסתורי לפני שבוע מפתח, ארנק. ולפעמים גם ספר. תלוי לאן אני הולכת.

MoR 23

New member
אממממ...אין מיי באג:)) ../images/Emo28.gif

מלאמלאמלאמלאמלא חשבוניות של בגדים תכשיטים שאני צריכה לזרוק.
תמיד....קופסאת מסטיקים [מכורה,נואשות]
כסף.
פלאפון.
ספרים[?]
עט. ו...זהו...נראה לי.

ketty the sheep

New member
אין לי תיק :)

אני תמיד מסתפקת בכיסים שלי, מקסימום ארנק (לכסף, וזהו. מפתחות אני בדרך כלל שוכחת בבית) פעם גם הסתובבתי עם דיסקמן וקייס של דיסקים שקשרתי ליד, אבל מאז שהדיסקמן שלי מת אני רק מחכה שיקנו לי MP3פלייר שאפשר יהיה לסחוב איתי:) במפגשים לפעמים רואים אותי עם תיק, אבל זה נדיר. זה הממ, בגלל שאם אני יוצאת כבר מהעיר זה לכמה ימים.

ממ... ככה: ../images/Emo25.gif

פלאפון
פנקס
עט או שניים
כסף
נייר טואלט
ממ, עדיין לא יצא לי לצאת איתו לשומקום, אבל דיסקמן[נו מה, קיבלתי אותו ביומשישי.]
קייס דיסקים.

babydoll

New member
פלאפון, וארנק...

ובדרך כלל אני בלי תיק בכלל אני שמה בכיסים....

EVE Lights

New member
אצלי בתיק:

(תיק יציאות, הכוונה) - פלאפון - ארנק (בתוכו כסף, ת.ז, כרטיסי אוטובוס ישנים ושאר שטויות) - נרתיק למשקפיים (אף על פי שהמשקפיים רוב הזמן עליי, כן?
) - מפתחות - מראה קטנה - מסרק - שפתון נגד יובש - טמפון (אי אפשר לדעת
)

some girl1

New member
|מחרתעודות|../images/Emo13.gif

אז ככה.. אם אני הולכת סתם לקצת זמן אז אני שמה מפתחות ומסטיקים בכיס והולכת, אבל בדרך כלל אני הולכת עם תיק צד כזה סרוג שחור רגיל. -מפתחות -מסטיקים. חשוב מאוד -תיקתק לפעמימ -עט שחור, עט כחול וטוש שחור -כדורים לכאב ראש -ספר -כמה דפים קטנטנים -פלאפון לפעמים -נעצים, סלוטייפ, סיכות ביטחון ובלה בלה בלה. לא משו מעניין

הממ.

כשאני יוצאת לאנשהו, אני מעיפה מהתיק בצפר (ג'נספורט שחור. קצת מאוס) את כל הספרים, ושמה: כסף מפתחות קלגרון (או שכואב לי הגרון, או שסתם בא לי) מסטיקים קלמר (עטים וזה, אני תמיד רוצה לקשקש) פלאפון -לפעמים- דיסקמן נראה לי שזהו...

keeeren

New member
אהמ...../images/Emo142.gif

ליציאות אני לא יוצאת עם תיק, אני שמה את הפלאפון מסביב לצוואר עם החוט הזה וכסף בכיס כי אני תמיד יוצאת עם ג'ינסים ובלי קופר ואלה תמיד יש כיסים... אבל לבית הספר יש לי קבוע את הארנק שלי עם הכרטיסייה, בדרך כלל כסף, מראה ותמונה של יוגב ברזילי! וכל מיני חירטוטים כאלה... תמיד יש עיפרון שחור, רימל, ומבריק לשפתיים ולפעמים גם מייק אפ... ותמיד יש בו גם עט ואת המשקפיים שלי...:)

The Charmd One

New member
חח אוי, תמיד אנשים שואלים../images/Emo79.gif

אותי- "ענת, למה לעזאזל שחבת את התיק הזה?!" כי בדרך כלל אני לוקחת כמעט לכל מקום את הג'אנספורט שלי..הוא פשוט הכי נוח ונחמד, וכמעט לכל מקום צריך פלאפון+מפתחות ואני שונאת את התיקים הקטנטנים האלה או להחזיק ביד/בכיס... אז בדרך כלל יש אצלי~> פלאפון ארנק עם טיפה כסף, כרטיסייה, מלא כרטיסי אוטובוס [גם אני לא יכולה לזרוק..ההכי ישן מהחופש הגדול לפני כיתה ז'.
והכרטיסי רכבת שמורים על השולחן חח.] יש בו גם כמה קבלות כאלה ישנות וכל מיני שטיות..וכמובן מפתחות. שתיים שלוש גומיו...רזרבה ורזרבות לרזרבה
[כשזה מגיע לשירע שלי, you can never be too careful
] לאבלו ורוד, כזה נגד יובש. [כמו שאחותי אומרת 'שפתון לחות'
] זהו בדרך כלל. מדי פעם גם דיסקמן אבל לא תמיד... [חח והשרשור הזה מזכיר לי את השיר של לטרס- pizza cutter: "and what you got in the bag?..."
]

The Charmd One

New member
או וגם-../images/Emo79.gif

תחבושת אחת, ליתר ביטחון כזה, ואם אני לוקחת את הג'אנספורט לפעמים אני תוקעת איזה מחברת במקצוע שיש לי בו במבחן בקרוב- גם כדי למלא את התיק חחח וגם אם יוצא לי לחכות 40 דקות לאוטובוס שאני לא ארגיש שאני מבזבזת זמן

ThE uVa

New member
אז ככה:../images/Emo60.gif

מים. פלא'. דיסקמן. גומיות. מברשת פיצית כזאת. עיפרון שחור וגלוס שקוף. שתי תחבושות למקרה הצורך. לפחות 20 ש"ח.

המננ |אפצ'י|

פלאפון ארנק מפתחות טישו דיסקמן קייס דיסקים מסטיק עיפרון שחור ליפגלוס[אבל הוא נאבד ]:] נייר טואלט אקמול

חשבתי פעם לפתוח כזה שרשור..

בתיק ביצפר- *פלאפון *מפתחות *ארנק (משתדלת שיהיה לפחות 10 ש"ח) *שפתון (כרגע לובלו תות) *גומיה לשיער *גומיות לשיניים *מראה קטנה *טישו משני סוגים (קלינקס אלוורה ורגיל כזה..) בתיק יציאות- *פלאפון *מפתחות *ארנק (משתדלת שיהיה לפחות 20 ש"ח) *שפתון *ליפגלוס (כן, גם וגם) *מראה קטנה *טישו- לא משנה איזה *עיפרון לעיניים

SuGaRBabe1

New member
טיקטאק... יאמי

ביסודי הייתי מכורה לזה.. הייתי הולכת כל יום לפני בצפר למכולת, קונה 3-2 קופסאות וטוחנת אותן בקצב כל היום.. הייתי אוכלת 8-7 סוכריות ביחד.. זה היה מטורף.. אבל יצאתי מזה

למעלה