what's happening y'all

orensieg

New member
what's happening y'all

עשינו ראיו עם דילן קארלסון ביום שישי שיהיה משודר בקרוב. אתם מכירים... הבחור מEarth. כבר סימנתי עוד "וי" לאנשים שבחיים לא האמנתי שאוכל לראיין. :) עוד כמה מעניינים בכוונת אבל כרגע שום דבר לא סופי. מישהו היה בקורנל? שמעתי שבסוף היה דווקא טוב. מוזר. אה! יש דיבור על ראיון עם ג'יימי לידל, בחור שהשמענו עם דודו בתוכנית סילבסטר בתור אחד השירים הכי טובים של השנה. סגירת מעגל נחמדה, תודות לקשרים שנרקמו עם אדם מסויים שאת שמו אסור לי לפרסם (כי יש מצב שיפטרו אותו/אותה) מישהו שמע את התוכניות עם דיצ'ילו? סטיבן אומאלי? דנדי וורהולס? הסנדיז היו נוראיים, אבל גם סטיבן וגם דיצ'ילו אמרו שהראיונות הללו היו בין הכי טובים שהיו להם אי פעם, ושמו אותה באתרים שלהם. go figure. זה הכל בינתיים - אני חייב לישון :) -אורן

ofluss

New member
הי ואל תשכח!

יש גם ראיון מעולה עם ברנט ביורק שישודר כבר שבוע הבא! כמו כן , אחרי מלא זמן שלא עשינו תכנית רגילה, הייתה אחת שאמורה להיות משודרת אתמול.. אך כנראה מתוך בלבול שידרו שידור חוזר של הראיון שלנו עם קפי גולי (ראיון מצוין אז לא נורא)..
בכל מקרה פלייליסט לתכנית תעלה כאשר התוכנית תשודר בוקר טוב! עודד

orensieg

New member
לילה טוב!

ציפור לחשה לי שאנשים לא יודעים מי הוא דילן קארלסון. דילן הוא האיש מאחורי earth. אלבומו השני נחשב לאבי ז'אנר מוסיקה חדש: drone הוא ניגן עם קורט קוביין בשני אלבומים, האלבום הראשון ועוד אלבום חי, היה השושבין של קוביין בחתונתו ואף קנה את הרובה שאיתו התאבד. הוא ניגן גם עם ג'ו פרסטון, אחד הבאסיסטים המוערכים בסצנת הסטונר, סלאדג', ומטאל שניגן גם עם melvins, sunn o))), boris earth נחשבת ע"י מגזיני מוזיקה אינטליגנטים לאחת מהלהקות החשובות של דורנו. למי שלא מכיר, נא לקרוא את the wire, ואם תזדקקו לעוד מידע - תגידו http://www.thronesanddominions.com

ofluss

New member
הידעת?

השיר של נירוונה In Bloom נכתב על דילן קרסון.. מיאו!

Trixerin

New member
הידעתם?

השיר של נירוונה rape me הוחרם במועדונים מסויימים בעיר

fugitive

New member
אני שמעתי את דיצ'לו

וקצת מאומאלי. באמת היה נשמע שהם נהנים. ג'יימי לידל היה בארץ ממש לא מזמן, לא?

orensieg

New member
כיף לשמוע!

כן - היינו בהופעה, ולרות שהיה ממש קצרה מאוד נהננו משם נוצר הקשר הראשוני עמו - תמונה בפייסבוק כמובן!

למעלה