What's aching ya?

• פותח הנושא E K O
  • פורסם בתאריך

E K O

New member
What's aching ya?

טוב נו, גם זה יש - כאב וסבל ^_^ מה כואב לכם היום? -לי אישית יש רשימה מסודרת: -כלים [לשטוף ולסדר במקום אחרי שהם יבשים -כביסה [לתלות, להוריד, לקפל, לחלק לאיפה שצריך] -חגורה לגב [אאוץ'] -גומייה מעצבנת לגשר [אאוץ'2] -רסן [אאוץ'3] -כאב בצוואר [אאוץ'4] -מתמטיקה [אאוץ'5!] -דפקתי את המרפק שלי בעוצמה שהייתה הורגת סוס בקרמיקה.... ועד עכשיו [יומיים] לא עבר לי [אאוץ'6] טוב נו, אז הנושא של ההודעה הזאת -קצת- קשור לכאב שמשגע אותי עכשיו, אני תוהה לכמה אנשים גרוע יותר המצב =]

Janem

New member
אגב, איזה יציע את? או שאת בדשא?

כי בסוף הציעו לי כרטיסים ליציע 11 ב170 שקל במקום ב220, ולא קניתי. אני ראסמי חושב לשבת מחוץ לאיצטדיון, שומעים טוב גם שם...

AeroSlash

New member
4 נדמה לי...

הכרטיסים לא אצלי פשוט. קנינו 4 ביחד והם אצל זאת שקנתה. עזוב אותך מלשמוע, הם אחת הלהקות שאני סוגדת להם - צריך לראות
. לא שאני חושבת שאני אראה טוב מדי אבל לא אכפת לי יותר מדי. בדשא רציתי להיות אבל אז החלטתי לוותר מחשש לחיים שלי עם כל הבלגן שיהיה.

Drunk Bullet

New member
למה שיהיה בלאגן בדשא?

ועוד בהופעה של סקורפיונס? זה לא הופעה של Dark Funeral במועדון סגור, עם 4 מעגלי פוגו, אז באמת היה חשש לחיים..

AeroSlash

New member
זה אמנם סקורפיונס אבל עדיין

יהיו שם דחיפות, להדחף כמה שיותר קדימה לבמה וכו'. אין לי כוח לזה. אני גם ככה מתקרבת לנמלה בגודל שלי - לא רוצה להסתכן שידרסו אותי וגם לא לראות כלום כי 100% הרוב המוחלט שם יותר גבוהים ממני בראש לפחות.

Janem

New member
לא כואב לי כלום טפו טפו טפו....

הכל לכאורה דבש. יש אפילו זיקוקים מחוץ לחלון שלי כל יום, ואני תוהה למה... אבל משעמם. החופש הזה ארוך מדי. אני לא מאמין שאני אומר את זה... תירו בי.

AeroSlash

New member
תודה רבה...

מקווה שהכל יעבור טוב.. אני פשוט מכירה את זה, דווקא מחר, ימצאו פצצה מונחת על מסילת הרכבת, יחליפו רכבות, יכניסו אותנו לרכבת משנות ה-70 שתגיע לשם כשסקורפיונס כבר ירדו. טפו טפו טפו
|למסה| אגב, מחממי אותם להקה שמשלבת מזרחית עם מטאל והיא נקראת "ריח מטאל" - כאילו WTF!?!? איזה בולשיט מאמא רודנייה..

למעלה