what thing makes you saddest?.. And why so..?
L light angel New member 10/10/05 #2 ממממממ ../images/Emo4.gif חורף, ים, שקיעות, ובעיקר להיזכר במחשבות שלי באותו מקום בשנה שעברה. למה? כי היום כבר אין לי קשר חשוב עם מישהו שהיה אז.
ממממממ ../images/Emo4.gif חורף, ים, שקיעות, ובעיקר להיזכר במחשבות שלי באותו מקום בשנה שעברה. למה? כי היום כבר אין לי קשר חשוב עם מישהו שהיה אז.
ת תות מהוליווד New member 10/10/05 #3 ../images/Emo12.gifוואו.. רגע איזה מזל את?.. (לוידת מה כל הסרט עם האסטרולוגיה, אבל יכול להיות שבאיזשהו מקום זה כן אומר דברים על אנשים.. סתם מסקרן..)
../images/Emo12.gifוואו.. רגע איזה מזל את?.. (לוידת מה כל הסרט עם האסטרולוגיה, אבל יכול להיות שבאיזשהו מקום זה כן אומר דברים על אנשים.. סתם מסקרן..)
L light angel New member 10/10/05 #4 מה זה קשור? לכל המזלות יכולים להיות קשרים חשובים שנגמרו... אני מזל סרטן.
ת תות מהוליווד New member 10/10/05 #5 ../images/Emo29.gif בגלל החורף, וכל הדברים האלה שקשורים לים ומים וכאלה.. לא בגלל הקשרים שנגמרו.
ת תות מהוליווד New member 10/10/05 #7 ../images/Emo46.gif פיכס, די כבר- אתה לא כזה מעצבן וחסר רגשות באמת, אז למה אתה מנסה ליצור רושם שכזה? לא מאמינה לך בכלל.
../images/Emo46.gif פיכס, די כבר- אתה לא כזה מעצבן וחסר רגשות באמת, אז למה אתה מנסה ליצור רושם שכזה? לא מאמינה לך בכלל.
ת תות מהוליווד New member 10/10/05 #12 ../images/Emo4.gif לוידת, ככה. לא מאמינה באנשים כאלה, זה אף פעם לא באמת..
L light angel New member 10/10/05 #18 ../images/Emo13.gif והנה בא מוגלי לפרוש בפנינו את משנתו עתיקת היומין
S ShukyD New member 10/10/05 #15 מי אמר שאני מעצבן וחסר רגשות צאי מהסרט כולה אמרתי שאני לא אהיה עצוב בגלל שמישהו יצא מהחיים שלי אם הוא יצא מהחיים שלי יש סיבה לזה אם הוא לא מת אפשר עוד להחזיר אותו לחיים שלך אז למה לבכות על זה?
מי אמר שאני מעצבן וחסר רגשות צאי מהסרט כולה אמרתי שאני לא אהיה עצוב בגלל שמישהו יצא מהחיים שלי אם הוא יצא מהחיים שלי יש סיבה לזה אם הוא לא מת אפשר עוד להחזיר אותו לחיים שלך אז למה לבכות על זה?
מ מכורה לפיתוי שלך New member 10/10/05 #10 סתם דברים לא גורמים להיות עצובה אלא יותר מעשים שלי או אחרים.
ס סיונתו New member 10/10/05 #13 אממממ להיות עצובה שירים, זכרונות, מחשבות, סרטים, ספרים, וכו'... אוף הוא לא יוצא לי מהראש...
כ כרמית וזהו New member 10/10/05 #11 כמעט הכל ../images/Emo2.gif. כי אמ אני לוקחת כל דבר ביתר רצינות ומתעמקת בזה. לאחשוב.