what the.....??? (out of my mind) q

star lili

New member
what the.....??? (out of my mind) q

או קיי, מצאתי את זה באתר תסריטים של באפי (מותר לרשום פה לינק?) שימו לב (החלום של ספייק): ~~~~~~~~~~~~ He pulls her head back ROUGHLY, thrusting her neck forward and kisses it. She MOANS softly. BUFFY I want you, Spike. He presses his body against hers, running his hands down her back. She moans softly. She CLAWS at his bare chest, scratching him with her nails. ~~~~~~~~~~~~~~ או קיי, הכל טוב ויפה עד כאן...אבל אז--- ~~~~~~~~~~~~~~ SPIKE (overwhelmed) Slayer... And then she PUSHES him hard, knocking him to the ground. She straddles him, GRINDING against him. She supports herself on her arms, brushing his face with her hair, teasing him. Spike pulls her arms out from under her, so that she falls on his chest. He rolls her over, so that now he´s on top. ~~~~~~~~~~~~~ מה??? מה לעזעזל פספסתי??? מתי *זה* קרה??? זה ממשיך רגיל: ~~~~~~~~~~~~~ SPIKE Oh Buffy. Buffy I love you. God I love you so much... SMASH CUT TO: INT. SPIKE´S CRYPT - EARLY MORNING Spike BOLTS up in bed. Next to him lies a sleeping Harmony. Spike´s eyes are wide with terror as he realizes that he´s in love with Buffy. He stares ahead, sick with the knowledge. He moans in utter torment: SPIKE God, no. Please, no. BLACK OUT. ~~~~~~~~~~~~ למישהוא יש אולי מושג מה קורה פה? זאת היתה סצנה מקורית שנחתכה, או ששוב צונזרנו? help!

taz512

New member
אני מתאר לעצמי.

שזה עוש צינזור של סטאר וורלד. אין מה לעשות הם חותכים על ימין ועל שמאל. טאז השד המצונזר

resputin

New member
דווקא לדעתי ההפך

מנסיון של כתיבת תסריטים והוצאה לפועל, אי אפשר לחתוך משהו סתם, אני חושב דווקא שאם זה תסריט שפורסם בנט, בלי קשר לסטאר <אלא אם האתר שמצאת הוא תחת אתר הבית של סטאר..>, הוא יהיה בשלמותו -אח"כ רואים את הסצינות המוצאות, וגם אלה המוצאות, עדיין נמצאות בתסריט -פשוט מסומן עליהן איקס, או הן כתבות בצבע אחר. זה תיקונים סופיים, אני לא חושב שיפורסם תסריט גנוז, כי אם כן- אז מה המטרה בזה? לא מראים משהו שלא אמור להית, או לא מקדם את העלילה -ולפיכך אני נוגד את פעולת סטאר.

buffstar

New member
טוב אתה צודק זה צונזר לפי דעתי...

כי יש תמונות של הקטע הזה עם הבגדים מהפרק... יש לי רק וולפיפיר בנתיים אבל אני יחפש תמונות יותר מוצלחות...

star lili

New member
אבל אני לא מבינה!

אני ראיתי את הפרק הזה גם מהאינטרנט- והסצנה לא היתה שם ניסיתי גם להוריד *רק* את הסצנה של החלום, כדי להיות בטוחה לגמרי, וגם שם זה לא הופיע. הם פשוט מתנשקים בעמידה ואז ישר חותכים לספייק שמתעורר אוף, אני רוצה לראות את הסצנה הזאת. זה נשמע טוב...
מישהוא פה אולי ראה אותה? ואיפה?

Buffybot

New member
סטאר וורלד באמת צינזרו את זה

וואי, לא הייתי פה הרבה זמן... בכל אופן, ראיתי את הפרקים של העונה החמישית בקלטות כשהעונה רק יצאה לווידאו. ספייק ישן לצד הרמוני. אבל בהתחלה לא רואים את זה, כי הסצינה מתחילה בחלום של ספייק, בו באפי מכוונת אליו יתד וכל זה ופתאום הוא מנשק אותה. היא דוחפת אותו בתדהמה ואז באה לנשק אותו שוב, "ספייק אני אוהבת אותך" ; "אני אוהב אותך כל כך" ואז ברגע הזה כשהוא אומר לה שהוא אוהב אותה, הוא מתעורר מהחלום, ורואים את הרמוני ישנה לידו. "אלוהים, לא. בבקשה לא". וזה כל הסצינה. כך הוא מתחיל להיות אובססי לבאפי ולחלום עליה, כשהוא בעצם לא רוצה שזה יקרה. סטאר וורלד רגישים בנוגע לדברים כאלה. כי אין שם בגדים שיורדים או משהו. anywho, יש לא מעט תמונות של הסצינה הזו, אני מצרפת כמה.

Buffybot

New member
ואחרונה לסיכום

שהיא התמונה שיש ברקע של buffystar Buffy & Spike 4ever

star lili

New member
buffybot

החלק שהם עומדים ומתנשקים כן היה בסטאר, אני התכוונתי לחלק השני, אחרי שבאפי דוחפת אותו לריצפה- זה החלק שלא הראו, ולפי התמונות *כן* צולם. בסטאר פשוט חתכו מהנשיקה שלהם בעמידה לספייק מתעורר במיטה אני תהיתי אם זאת סצנה שמישהוא פה באמת ראה, או שאולי היא נשארה על רצפת חדר העריכה...? נב- תמונות מדהימות!!!! כבר הפכני אחת מהם לוולפייפר שלי

זה עוד כלום......./images/Emo58.gif

יש פרק(לדעתיבעונה השישית )שהם נילחמים בביניין נתוש ובאפי דוחפת אותו לקיר, מנשקת אותו והצליל הבא ששומעים הוא צליל של רוחסנים נפתחים ובאפי עולה עליו והם מתחילים .... ונופלים לקומה למטה(כי הביניין מתפרק בקלות. ניראה לי שגוס התחיל לקרא חלק מהפנפיקים שמעריצים כותבים. אם את רוצה לדעת אין הוא יכול להילחם איתה כשיש לו שבב בראש, טוב, זה ספויילר אחר לגמריי(וגדול יותר )

dr15

New member
צופת פורמים

רגע אז סטאר וורלד חתכו את הקטע או שזה נחתך בעריכה?

SaidinsTaint

New member
כיוון שאף אחד לא ממש ראה את הקטע

כנראה שהוא לא צולפ אף פעם - או לחלופין שג´וס וודון עצמו צינזר אותו.

talytal

New member
הקטע באמת...

לא הופיע בפרק המקורי. אני ראיתי אותו מעט אחרי השידור בהעברה מ-WB לאינטרנט, והסצינה שודרה בדיוק כמו בפרק בסטאר וורלד.

resputin

New member
יכול להיות ש...

... שמה שראית זה בעצם חלק שנכלל בחומר גלם של הפרק, הרי כל 45 דק´ שאנחנו רואים זה בערך מינימום 5 קלטות מלאות של חומר גלם, רק אם מצלמים את המאסטרים זה לוקח שתיים -שלוש קלטות. יכול להיות שזה נחתך בעריכה, כי אני לא חושב שסטאר יכולים להוריד סצנות בלי לשאול את ג´וס, מפני שאולי יש באותה הסצינה מפתח לפרקים עתידניים <כמו למשל, הפרק עם ווילו הערפדה, סמל מקדים לזה שהיא לסבית>. אני פשוט חושב שהחליטו להוריד את הסצינה מחמת זמן, דבר שקורה הרבה בסדרות, מפני שאם סטאר היו מורידים חלקי סצנות או סצינות שלמות והיה להם ערוץ מתחרה שמראה את הסדרה בשלמותה, היו צופים בו. סטאר שמרנים, אבל לא טיפשים, הם מורידים מה שהם רואים ל"לא נחוץ", בין אם הם טועים או לא, הם חייבים לפעול ברשות המפיק והבמאי, וכל עוד אין הם מורידים סמלים מקדמי עלילה.

Buffybot

New member
זה גורם לחשוב

אילו עוד דברים נגזלו ממנו בעריכה. מה נשאר בחדר העריכה שרק הצוות עצמו יכולים לדעת עליו והמעריצים לא? באופן כללי, בטח בכל פרק ישנם דברים כאלה וזה גורם לחשוב: מה אנחנו מחמיצים...?

למעלה