what the hell was that

צימאון23

New member
what the hell was that

הרגע התעוררתי אני מנסה לעשות ווילד, אני מנסה להתרכז ולא מצליח...בסופו של דבר וויתרתי על הווילד ואני ינסה לעשות מילד אז אחרי שוויתרתי והלכתי לישון קודם כל אני יסביר שניסיתי לעשות ווילד זה היה המצב אמא שלי בסלון בחושך רואה טלוזיה אני בחדר ליד גם חושך.. פתאום התעוררתי לחלום מוזר לאללה, מהתחלתו ידעתי שאני בחלום, אבל לא יכולתי להיות שמח לרגע בגלל שהראיה שלי הייתה עקומה, וגם הרגשתי כבד וגרוע, זה היה אחד הדברים הלא נעימים...הראייה הייתה בזווית שונה, הרגשתי את כל הגוף כבד..לא הצלחתי כמעט ללכת..דיי נבהלתי בקטע הזאתי וחזרתי למיטה לישון.. עכשיו זה היה כל כך אמיתי, הרי באותו רגע גם הייתי בחדר בחושך, וגם היה אור מהטלוזיה והיה חושך כמו שצריך...אני בכלל בספק אם חלמתי בכלל..למרות שהמצב שהייתי בו מראה על כך שחלמתי.. ומשום מה אני מתעורר עכשיו בפרקי זמן קצרים ביותר....זה כבר מטריף אותי

צימאון23

New member
הוכחה לכך שהייתי בחלום?

הרגע נזכרתי בזה...תוך כדי כך שראיתי שאני כל כך חסר אונים בחלום הצלול הזה פקדתי על עצמי לשפר את הראייה..אמרתי לעצמי תשפר את המצב!! וכלום לא עזר :( אח"כ התעוררתי דיי נרגש מכל העסק...

../images/Emo20.gif../images/Emo9.gifהיי.. מצטערת שלא עניתי

לך באיסיי אבל זה די קל: המוח לפעמים ממש מעצבן בקטעים האלה, הוא לא מקשיב..לי זה קורה המון שאני מבינה שאני בחלום והמוח מסרב למלות אחרי מה שאני מבקשת.
ולא הבנתי הקטע של הראייה העקומה היית בחלום- וידעת שאתה חולם?

jast

New member
זה מה שקרה לי לפני כמה ימים בערך...

כתבתי על זה פה, אבל כולם ענו לי שאני חלמתי:S (אבל אני לא חלמתי.. כי כתבתי את ההודעה באותו זמן... אז מתי בידיוק התעוררתי?!) ואגב, מה שכתבת זה לא הוכחה לכך שהיית בחלום, אלא ההפך.

צימאון23

New member
אז אתה אומר לי שקמתי עקום?

אתה אומר לי שפשוט במקרה התעוררתי שאני רואה בצורה עקומה, מרגיש כבד , ולא יכול ללכת? לא הגיוני

jast

New member
זה לא מה שאמרתי.

אני חלמתי שאבא שלי אומר לי ללכת לביס'... ב6 בבוקר! ואבא שלי בכלל לא היה בבית.. זה הגיוני? לא! גם אני חלמתי.

silverhawk

New member
כתבנו לך שחלמת עד הקטע בו התעוררת

באמת וכתבת את ההודעה...

silverhawk

New member
חצלול, מן הסתם ../images/Emo13.gif

נשמע שהיית בחצלול, אך הצלילות הייתה נמוכה ביותר. להבא נסה להשתמש בשיטות להגברת הצלילות.

למעלה