"what the hell "semi final episode

טים ג

New member
"what the hell "semi final episode

mean
שמעתי את זה בפרק 10 עונה 7, בסוף כאשר אומרים מה יהיה בשבוע הבא אמרו שם: next week at the semi-final episode of the season מה זאת אומרת SEMI FUNAL

J3di

New member
זה חצי עונה

בארה"ב הם מביאים עונות בחצאים... לפחות את סטארגייט כן... יש הפסקה של כמה חודשים ואז זה ממשיך

aשרון

New member
לא מבין את ההגיון בזה............

למה להפסיק את העונה באמצע, זה טיפשי. האם יש משהו שהאמריקנים יודעים ואנחנו לא?

TUVIX

New member
כי לסדרות בארה"ב שי שתי עונות

בשנה או לפחות עונה וחצי אז כדי שסייפי לא יצתרך להביא עוד עונה הוא מחלק את השידור לשידוריי קייץ וחורף הוא משדר כ10 פרקים עד ליל כל הקדושים(סוף הקיץ) ואז הוא חוזר לשדר אותם אחרים 3 חודשים בבריטניה מתחילים לשדר ~חודש אחרין ארה"ב אבל הם לא עושים הפסקה לך לנו ההפסקה תיהיה כחודש וא שוב נוחל להוריד והפעם ריפים מBBC2 ולר מSCI-FI קפיש?

wolf359

New member
בארה"ב מפיקים את העונה בשלבים

כדי להיות קשובים לקהל ולשיקולי רייטינג גם במהלך העונה

aשרון

New member
תראה...................

זה לא מסביר את דרך שידורן של סדרות כמו:ER, חברים, סקס והעיר, אלי מקביל וכו', הן משודרות לאורך חצי שנה שלמה בלי הפסקה של חודשים באמצע. אני תוהה, אולי זה בגלל ש: sci-fi הוא ערוץ נישה בכבלים?

wolf359

New member
תבדוק שוב

כל הסדרות, מצולמות 3-5 פרקים, פרק או שניים בשידור חוזר ושוב פרקים חדשים (המצולמים במהלך תקופת השידורים החוזרים, לצד ניתוח נתוני צפייה). גם חברים ואי.אר מצולמות כך. גם בבילון חמש צולמה כך.

TUVIX

New member
לא נכון הבריטים משדרים

את זה ללא הפסקה אם הייתה הפסקה לצילומים, הבריטים לא יכלו לשדר את זה רצוף וגם צילומים לוקחים הרבה יותר מ3 חודשים

amirze

New member
מה??? מה פתאום!!!

הכריזו על העונה השמינית אבל הם ממש אבל ממש רחוקים משלבי הפקה שלה...

amirze

New member
חחחחח מאיפה הגעת לזה????

אל תגיד דברים סתם! כנס לאתר gateworld.net, האתר הכי גדול ומעודכן שקשור לסידרה ותראה שאין מילה על העונה התשיעית, שלא לדבר על כך שלא קרובים עדיין לסיים את השביעית אז אתה רוצה שיצלמו כבר שמינית?? אני חושב שקצת התבלבלת, העונה השביעית לא הסתיימה עדיין, היא רק בחצי, והם עשו הפסקה ועכשיו הם יסיימו לצלם את הכל... אני ממש לא אוהב שאנשים מדברים סתם ועוד בפורומים, ומטעים אנשים אחרים על דברים שהם לא יודעים ולא בדקו לפני כן!

JackDaniels

New member
זהו

למי שזוכר את האתר הרשמי של הSGC אז באמת היו מפסיקים להוסיף פרקים חדשים פתאום באמצע עונה ומה זה לא הבנתי מה הקטע שלהם :)

למעלה