what the fuck????

אני שחף

New member
what the fuck????

אנשים.........אין לכם חיים? טוב, הפנו אותי לכאן...שיש איזה פורום... וכן, אני בין ה-21 שבורכו בניסיון, היופי הכישרון וה....... אז לכולכם: החיים לא פיירים - לא היו ולא יהיו. העולם חרא, ו-90% מהאנשים חרא. זה מה יש. תתבגרו! אני באופן אישי הגעתי לשלב האחרון בגלל פרוטקציות, סקס עם איריס קול, ואין מה לעשות - סמל מין שכמוני אכן מוכר....אה...וגם שמוליק תייר ממש מחבב אותי...:) אני מניח שהם יעיפו אותי בסוף השבוע, כי אין בי כלום מעבר.....אני ביישן, לא ממש חכם,מופנם, חסר עניין ובלי יכולת ניסוח...what so fucking ever.... אז במקום לבזבז את הזמן כאן.....לכעוס, לרטון, להתחנף או כל דבר אחר......תמצאו חיים! ממליץ בחום על למצוא זיון ב"לנסקי". איך שזה נראה כרגע - צריכים להכניס את כולנו לווילה במשך חודש....ולא אולפן (כי יש לי דרישות). להביא לנו את שרון איילון...כדיי שמישהו ייקח אותה סוף סוף. את סטיב - כדיי שישמעו עליו שוב. ואת מיכל ינאי שתראיין שוב את הדור הבא - כי בינינו היא כבר ממש זקנה! יכול להיות באמת מעניין, מקווה שההפקה רואה את הפוטנציאל - אני מוכן לתת להם קצת שעורים בשיווק ויחצ"נות...:) בהצלחה לכרמל הבלונדינית ששוברת כל מיתוס....התשובה האינטיליגנטית למורן אייזנשטיין! לעודד שוקי, כלי, תותח ומפיק מסיבות בפוטנצייה...:) ולכל מי שעוד מגיע לו....ולא בקליקה....:) ושאף אחד לא יעצבן אותי- כי יש לי פה ג'ורה ואין לי סבלנות לטיפשות. תודה מראש. ו-to life to life, לחיים! מי אני???? אה.....זה שלא סותם את הפה לעולם! לפחות ככה קיטרגו אותי....אז אני אלך עם הזרם.

למעלה