what`s the story (mornign glory)

צוגיבוי

New member
what`s the story (mornign glory)

השגתי את האלבום הזה ואני יכול לסכם אותו במילה אחת: גרוע. במשפט: גרוע, חוץ מונדרוול, דונט לוק באק אין אנגר ושמפיין סופרנובה. בשורה התחונה: דאפ מייבי הרבה יותר טובה. לא מבין איך שכנעתם אותי ללכת על הדרעק הזה. ואני אוהב אואזיס דווקא. איזה נפילה

shmuelr

New member
גרוע חוץ מ: וונרדרוול , דונט לוק

באק אין אנגר , שמפיין סופרנובה , רולל ויט איט , קאסט נו שאדו , שיס אלקטריק , מורנינג גלורי , סומ מיי סיי ,הלו..

YOasis

New member
אוה, הלוואי שכל האלבומים בעולם היו

גרועים כמו האלבום המופתי הזה. אם האלבום הזה "גרוע", לדעתך, אתה בטח שומע מוזיקה ברמה שעוד לא שמענו... אני חייבת לדעת מה אתה שומע, חבל להפסיד כזאת איכות...

sok777

New member
מה?!

לא יאומן. פשוט אין מילים.. נכון שדאפ מאייבי אלבום ענק ואולי ההכי ענק, אבל בלי קשר, ואני לא עושה השוואות מי יותר טוב כי אין לי דעה בזה, מורנינג גלורי אלבום ענק. כל שיר שם ענק, כולל Hey now שהוא הכי פחות בסגנון כזה. קח למשל את Hello, את She's Electric והשיר, בה' הידיעה, שנואל אמר שהוא ואקוויאס הם אואזיס בשבילו - Some Might Say. אכזבת!

LetThereBeLove

New member
אולי דפ מייבי יותר טוב

(והאמת שלפי דעתי לא) אבל אין שום מצב שבעולם שאת האלבום הזה ניתן לסכם ב"גרוע". באמת שזה אחד האלבומים היותר מוצלחים ויפים של שנות ה90. כל מצעד, כל טבלה וכל סטטיסטיקה תגיד לך את זה. אבל עזוב סטיסטיקות- האלבום הזה מכיל כל כך הרבה שירים, כל אחד יותר טוב מהשני, ורובם אפילו מאוד מוכרים. הוא מכיל הרבה מהקלאסיקות של אואזיס, ובכלל הוא פשוט אלבום נהדר וזורם שכיף לשמוע כל פעם מחדש.

צוגיבוי

New member
רגע רגע!

זה אפשרי שפשוט טעיתי באלבום. האם באלבום יש משהו כמו 12 שירים עם 2 "שירי מעבר" קצרצרים באמצע? הלו הלו, אני אואזיסאי בדיוק כמוכם! אז לא אהבתי. מה קרה? P:

LetThereBeLove

New member
לא לא, זה מורנינג גלורי כמו שחשבת.

חח סבבה, רק הבענו את דעתנו המהוללת על האלבום
אני מציעה שתקשיב לו עוד כמה פעמים. בטוח תלמד לאהוב אותו!

sok777

New member
לפי התיאור שלך אתה מדבר על

Heathen Chemistry. נכון שהט'ן לא אלבום מוצלח מאוד, אבל גם הוא די טוב לדעתי.. גם אותו חבל מאוד שלא אהבת. ולא תקפנו אותך, אם הרגשת ככה אז סליחה וזה לא. פשוט.. לדבר עם מובן שלילי על מורנינג גלורי זה נוראי. אני מכבד אותך בלי קשר..

RoySupernova

New member
לא הוא דווקא מדבר על מורנינג..

שני שירי המעבר זה הנגינה של דה סוואמפ סונג.. ולדעתי הוא גם אמר את זה בציניות. שמע, אתה לא חושב שנסחפת קצת? כמה אלבומים כבר שמעת שהיו יותר טובים מהאלבום הזה? תן שמות כדי שנלמד מנסיונך הרב ונודה בטעותנו, שזה לא אלבום ענק מהגדולים ביותר שהיו ויהיו. ואיך אפשר להגיד שאהבת את וונדרוול, דונט לוק באק ושמפיין ואת השאר תיעבת כל כך? חחח הרי הם כולם באים מאותו מקום, הם מאותה רוח ואותה נשמה, הם אואזיס! חח אם אתה שונא את סאם מייט סיי צר לי לבשר לך אבל מעריץ אואזיס אתה לא.

sok777

New member
אהא, נכון

קודם כל - ברוך שובך גברגבר. מה נשמע? חסרת לנו. וגם לי בפרט. אמרת בסכ"ה די מה שאני חושב, רק שאני לא רציתי להגיד בצורה בוטה :) כמו שאמרתי, סאם מיי סאי זה אחד ה-שירים.

צוגיבוי

New member
אני לא שומע רק אואזיס.

אלבומים שאני אוהב? Guns N' Roses: Appetie For distruction. Use Your Illusion I, II. Bon Jovi: Crossroads. New Jersey. Keep The Faith. אני אוהב את האלבום הראשון של בי ג'יז. אוהב רוקסט שהם מעולים. פורט מינור. אואזיס אני גם אוהב... תודה כל אדם, לא משנה איזה. בפעםה ראשונה שהוא שומע אואזיס חושב לעצמו. פאק הם משעממים... עד שאתה מתחבר למוזיקה, לליריקה, לנגנים. ל"אופי" של חברי הלהקה וכו'. כמו שאמר פה עוד אחד. נראה לי זה היה sok. לפופ הכי קל להתחבר, לרוק פחות... במיוחד לסוג הזה של הרוק...

sok777

New member
כן, זה היה אני, ואתה מוזמן

לקרוא לי סער. או- אדוני המנהל מס' 1 בעולם כולו. אבל סער זה טיפה ארוך.. אז עדיף השני.

לנון2

New member
20 מיליון איש לא טועים !!!

יותר מ20 מיליון איש קנו ונהנו מ what the story וממשיכים להנות מהאלבום הזה גם כיום....

RoySupernova

New member
המספרים היום כבר מדברים על

70 מיליון עותקים.. בבריטניה הוא שני במכירות רק לסרג'נט פפר שיצא כמעט 30 שנה לפניו.. אתם מבינים כמה אלבומים האלבום הזה הותיר מאחור? ואנגליה זה לא אמריקה, זה לא מכירות מטורפות של בריטני ופיפטי סנט, באנגליה יש כבוד למכובדים.

sok777

New member
כן..

הרבה יותר ממה שהוא כתב לפני כמה זמן ראיתי בויקיפדיה.. או 70 או אפילו יותר. שניה אני נכנס לבדוק.. כתוב 20 מיליון עותקים ברחבי העולם, אבל זה לא הגיוני.. זה הרבה יותר. בכל אופן.. אלבום חלומי.

אל תגזימו

האלבום הכי מצליח בכל הזמנים-THIRLER של מייקל ג'קסון מכר איזה 40-50 מיליון...מורנינג גלורי מכר 20.

RoySupernova

New member
אתה זה שמגזים..

THRILER הזה מכר מעל 100 מיליון.. והוא לא האלבום היחיד שהגיע למספר הזה.. מה לעשות, המספרים של המכירות בארצות הברית מטורפים, ומי שאהוב שם מצליח בענק. בגלל זה ההישג של אואזיס רק גדול יותר- כי הפופולאריות שלהם שם לא מדהימה והם מגיעים למספרים כאלה שעוד אפשר לחשוב שהיא דווקא כן.

sok777

New member
לצערי-

זה ברור שמוזיקת פופ תמכור יותר עותקים מלהקת רוק, זה היה ככה תמיד ויהיה ככה תמיד. רוב אחוז שומעי המוזיקה בכלליות בעולם שומעים שיט [וסליחה על הבוטות] והשיט הזה זה מוזיקת פופ לרוב כי זו מוזיקה שהכי קל להתחבר אליה והיא הכי בנאלית ומטומטמת ולכן היא גם תמכור הכי הרבה עותקים. אבל בלי קשר, אמריקאים, עם כל הכבוד, אין להם טעם מי יודע מה במוזיקה לרוב ולכן הצלחה של אואזיס שם זה משהו יפה מאוד.. האנשים ששומעים את המוזיקה היותר מורכבת לרוב פשוט יותר איכותיים ויותר מתחברים למוזיקה, כי לפופ כל אחד מתחבר. אז כן, אתם כאלו, תחמיאו לעצמכם!

למעלה