?What muppet are you

hatul

New member
?What muppet are you

מצאתי את הקישור לסקר הזה, והוא ממש חמוד
האם אתה אנימל? וולדוף? פוזי? או אולי הטבח השוודי? ----------- Your score is 68. Yuoo ere-a zee Svedeesh Cheff! Yuoo ere-a a guud cuuk, thuoogh yuoo cun´t speek Ingleesh fery vell. Bork Bork Bork! ----------

גלעד יא

New member
אני חושב שפעם כבר עשינו את המבחן...

אבל הפעם התוצאה שלי שונה... YOU ARE MISS PIGGY You´re something of a diva, but that´s only because it would be a crime to let your looks and talent go to waste. Vous êtes magnifique! מה אני אגיד? שלא כמו סקר הסקס "איזו חיה אתה?" (גמל, תודה לכל המודאגים), כאן התוצאה משקפת את המציאות. תודה לכל המעריצים

BlueCat

New member
פוזי בר?../images/Emo107.gif(<-אז מה אם זה כלב)

וואקה וואקה!

ELP

New member
Rowlf

You are Rowlf! You don´t draw attention to yourself much, preferring to keep your cool and stay in the background.

LeeCooper69

New member
אני גונזו!! (עכשיו תגידו לי מי זה)

מצטער... זה אתם זקנים מדיי בשבילי. החבובות זה לא ממש מהדור שלי. אני חי על פוקימון, בייבלייד, דיג´ימון והתאומות אולסן. אה כן, והפאוור פאף!!!
You´re a bit loopy, and many people have trouble figuring out exactly what you´re supposed to be. You take pride
in your eccentricity and originality

BlueCat

New member
גונזו?

החייזר הכוחל והנוצתי במקצת עם האף המתעקל... באחת מהסרטים של החבובות הוא מוצא את המשפחה שלו שבאה מכוכב אחר לכדה"א

לירונר

New member
../images/Emo6.gif הירוק המקרקר חוזר ../images/Emo105.gif

יצאתי קרמיט *למי שלא מבין - גיא היה קורא לי ירוק מקרקר. מתגעגע
*

גלעד יא

New member
זיול´ה - תרגיעי את עצמך.

חוץ מזה, אתה לא יודע שקרמיט הולך רק עם מיס פיגי? תסתכל קצת למעלה, ותראה מה יצא לי
(תעמיד פנים שזאת מיס פיגי)

למעלה