תראי..זה חביב, אבל לא יותר מזה..
אני בטוחה שאת רק מתחילה בכל עבודת הגרפיקה וכ'ו... ולכן <למרות שזה לא המקום> אני אצין לך כמה נקודות לפעם הבאה. 1-החיתוך של התמונות פשוט נורא! תשימי לב שחסרים מלא חלקים בתמונה של מישל עם היד על הראש... לפעם הבאה, תנסי למחוק את הרקע ולא לגזור אותו. 2-מיקום התמונה שלך לא נכון. תשימי לב, התמונה חתוכה במקורה ולא מראה את כל הראש והחלק האמצעי של הגוף של מישל, לכן, התמונה הייתה צריכה להיות בשולי הרקע כך שהיא שהשולים של הרקע כאילו מכסים את התמונה החתוכה. התמונה לא אמורה לצאת מאמצע הדף ולהראות לנו את התמונה החתוכה. 3-תשימי לב, יש בתמונה של מישל אור שיוצא מקודקוד הראש שלה. שם היית צריכה לעשות את אפקת האור הזה שעשית...שישלים את התמונה עצמה..ושלא יצא מהצד בלי שום קשר לרקע עצמו...הוא סתם מבצבץ לו שם בלי שום יעד. 4-הרקע עצמו, רקע הלבנים, הוא פשוט לא מתאים לנושא הרקע. מה הקשר של הלבנים לתמונות? אם רציתי לבנים, היית צריכה לקחת את התמונה ולטשטש אותה כאילו שזה גרפיטי שמצויר על קיר הלבנים 5-מקום הכתב שלך, הוא פשוט לא נכון. דבר ראשון, הוא יוצא מהמסגרת. כמו כן הריבוע שיצרת בשביל התיקיות, שגם כן יוצא מן המסגרת. ואם תשימי לב התמונה השניה של מישל היא יוצאת מן הריבוע בצד. מה שכן טוב, הוא שילוב הצבעים שלכם. הכחול והסגול בהחלט הולכים ביחד בצורה נחמדה. אני מקווה שלא נפגעת מדברי. דברים אלה נכתבו כדי לעזוב לך בעתיד...