What It Really Means To Lose Your Virginity Today

aשרון

New member
What It Really Means To Lose Your Virginity Today

האם לדעתכם יש הבדל ממשי ביחס של אנשים או החברה לאובדן הבתולים בניגוד של היום לפעם? (פעם זה יכול להיות 20 שנה וגם 50 שנה לעומת היום).

ועוד שאלה:
איך בדיוק אפשר לשים או לשייך את הערכים ההטרונורמטיביים האלו בקהילה ההומולסבית?
כשמדובר בזוג סטרייט אז מובן שב"לאבד את הבתולים" הכוונה היא לחדירה בזמן קיום יחסי מין.
בעולם ההומו-לסבי העניין קצת מעורפל, כי איך בדיוק מגדירים אצלינו את "אובדן הבתולים", האם זה ע"י סקס אוראלי או חדירה?

צפו בסרטון : [URL]http://live.huffingtonpost.com/r/archive/segment/5387a7e578c90a1b76000126?cps=gravity_3546_-7008507297694407672[/URL]

מה זה בשבילך "לאבד את הבתולים"? מה זה אומר לך?

לדעתי זה מושג מיושן שמתאים לשיחות של תיכוניסטים

"אובדן בתולין"... זה נשמע לי ביטוי מאוד ילדותי. לא משהו שאמור להיות על סדר היום של אנשים בוגרים. למה צריך להגדיר אובדן בתולין אצל הומואים או לסביות? מה זה משנה? מה בדיוק מאבדים?

אתה יודע שיש הומואים שלמרות קיום יחסי

מין רבים, מרובים עדיין נחשבים בתולים?
זה סחורה יקרה מאוד - יש כאלה שמתים לזיין מישהו בפעם הראשונה שלו. חוץ מזה בתרבויות רבות בתלוין הוא ערך כלכלי, כלל לא מיושן אלא צועק, בועט וגם אחראי לאסונות אישיים רבים.

ItsikH

Member
בחברה השבטית-ילידית-מפגרת קדומה ש-ונטי מייצג, בתולים
היו אך ורק ואגינאליים, כי נשים היו מצרך לשירות גברים - לסיפוק ולהולדת צאצאים שיעבדו את האדמה וירעו את הצאן בשביל ראש השבט. באותה חברה, בחסות ציווי אלוהי מומצא, היו שוחטים נשים ש"איבדו את בתוליהן" לגבר שלא שילם את תמורתן המלאה לבעלים החוקיים של פרת ההרבעה, כלומר אביהן.

מה משמעות השאלה? הבחירה לראות ביחסי מין אקט אינטימי בעל משמעות מיוחדת היא שלנו - והיא ראויה בעיני - המשמעות היא שאנחנו בוחרים ארוע מיני מסוים בחיינו להיות מייצג רגע משמעותי - זו בחירה אישית לגמרי, כל אחד בוחר לעצמו את הרגע המשמעותי עבורו - אם זו הנשיקה, או המציצה, או החדירה, או הגמירה המשותפת - הרי בפועל אלו הרגשות שקובעים ולא האקט הספציפי.

Acoustic 3

New member
נראה לי שלקחת דיון שיכול להיות מאוד פורה

והעמקת אותו עד לאופן בו הוא כבר לא רלוונטי לשיח בפורום.
&nbsp
למה?
כי "אובדן בתולים" יכול להתפרש במובנים מאוד יפים של התנסויות מיניות ראשונות שלנו כהומואים עם נשים ועם גברים - מגע, אוראלי, ולבסוף גם אנאלי בכל צורה שהיא.
מדובר בשלב משמעותי מאוד אצל גברים ונשים (נערות ונערים), של מימוש המיניות שהתוודעו לה יחד עם השינוי הפיזיולוגי שחל בגוף.
אני זוכר את הפעם הראשונה שנגעתי בשדיים של אישה והו, כמה אהבתי את זה.
אני זוכר שכשהתחלתי לשכב עם גברים - רציתי גבר יפה ושרירי שישכב במיטה ויאפשר לי לגעת, לטעום ולאהוב, מבלי שיהיו לו דרישות לגבי - וזאת כדי להבין את עצמי, ואת מה שאני באמת אוהב, רוצה וצריך.
אצלינו, תהליך המיניות הוא מורכב בטיפה יותר משל סטרייטים (לפחות לנו קל יותר להשיג פרטנר
).
&nbsp
אין לי עניין להגיב על כל מה שקשור במעמד האישה, בהיסטוריה ובדתות. פשוט כי זה לא אקטואלי ולא רלוונטי לעולם בו אני חי.
בעולם בו אני חי, אין ערך לבתולין כ"בתולין". להיפך. הפסקתי לייחס לזה חשיבות ברגע שהתבגרתי והבנתי שזה דבר צריך "להפטר ממנו" מיד כשיש מוכנות נפשית לכך, וזה בהחלט לא דבר שצריך להוקיר ולשמור.
מצד שני, קל לי להגיד את הדברים האלה כי אני גבר. אינני יודע מה הייתי חושב לו הייתי אישה.

בתולין יש רק אצל אשה. אבל להיות בתול/ה זה ענין חוויתי.

אז מטבע הדברים, מה שנכון בשנות ה-90 מבחינה חוויתית לא נכון לשנות ה-2000+ ולא נכון לתחילת המאה.
כל התאורים הגרפיים בנושא מיותרים בהחלט, כי חוויה זה ענין סובייקטיבי. חוץ מלנשים שנגיד מתאשפזות עקב דימום רב מידי בחדירה הראשונה. זה כמובן שונה מדימום ראשון אצל הגבר כי אצלו לא מדובר בקריעת קרום בתולין אלא בפיצוץ חור התחת ו/או קריעת המעי - כלומר בעיה טכנית בלבד של גדול הזין שחודר וטכניקת החדירה.

למעלה