what is the time charlie ??

aviril

New member
what is the time charlie ??

היום החלטתי לכתוב משהו בפורום של מר"צ ,ומיד הוגבתי בכך שאינני רצוי שם. ואילו charlie וחברו חכם-מלומד, איפכא מסתברא ,מבלים כאן בפורום הליכוד,יומם ולילה כמסתבר. שיהיה לכם לבריאות.,ניפגש ב-29 לחודש,כי יום קודם לכן,נשאל את עצמנו,את מי מעדיף ערפאת ואחמד טיבי גם., את אריאל שרון? או את עמרם מצנע?והתשובה לשאלה זו ,תהווה עבורנו קנה מידה ,באשר לבחירתנו שלנו.

עוד סיבה להצביע מחל

תשוו את הפורום הדמוקרטי שלנו לסימת הפיות שלהם. סטאלין היה גאה בצאצאיו הפוליטיים שיושבים בפורום מר"צ.

עמרי ר

New member
זו אותה מנטליות בולשביקית

שמאפיינת גם אנשים כמו כבוד השופט חשין. סתימת פיות הוא תחביב ידוע של אנשי השמאל הפלורליסטים והנאורים.

השופט חשין מזכיר לי את השופט מהסרט

"צדק לכל" שופט חביב מאד כאדם אבל גם די מטורף [אוכל על אדן החלון עם העו"ד , טס איתו ומשגע אותו]

Asaf p

New member
בקשר למנהל פורום מרצ

אני מאלה שכותבים שם בקביעות, וגם לי נמחקו שם הודעות מפעם לפעם. אבל עכשיו אני לא משחק איתו משחקים. בכל פעם שהוא מוחק לי הודעה או שאני רואה גידופים של פעילי מרצ כלפי אחרים בפורום (דווקא גידופים וקללות הוא לא מוצא לנכון למחוק) אני מעלה את זה להנהלת הפורומים. אני מציע לך גם לעשות את זה, בסופו של דבר יפול למישהו שם האסימון ויחליפו אותו. יש לי הרגשה שאיתי כבר אין לו אומץ להתעסק.

ראליסט

New member
אולי לא סתמת פה פה...

אבל הסתת כמו המסיתים שגרמו לפרא הנאצי עמיר לרצוח את רבין. בין להתנגד נחרצות להשקפת העולם המדינית של מר"ץ,(וגם אני נגד מר"ץ) ,לבין להפוך את הבחור הנכה מס. 14 במר"ץ ,או את יעל דיין-שוחרת זכויות האישה ,לממשיכי דרכו של סטאלין-או אפילו את אילו שיושבים בפורום שם-שמן הסתם יודעים יותר מחשבים מאשר משהו אחר,לסטאליניסטים,המרחק רב. מה היית אומר לו דווקא העובדה שאתה אינך מוחק את מודעתו של העלוב שכנה את מצנע "מתרומם אוכל בתחת" ,יגרום לי לחשוב שאתה ממשיכם הרחוק של הנאצים ימ"ש????????. או שאתה סופר דמוקרט-ואין לך שום מודעה שיש למחקה. אזי לבדיקה:אני קובע ששרון הוא נאצי חדש!!!-תמחק או לא?????? אני קובע שעומרי שרון גרוע מגבלס,הימלר,אייכמן ביחד-תמחק או לא??. אני קובע שביבי עדיף על גבלס כשר הסברה-תמחק או לא??? אני קובע שכשהליכוד משתף פעולה עם ש"ס,הוא שונא את היהדות יותר מכל האנטישיים הנוצרים שהשמידו יהודים על דתם בהיסטוריה-תמחק או לא?? אני קובע שבגין הוא זונה ממין זכר-תמחק או לא???? אז אילו סתם דוגמאות.מתוך כוונה ברורה הגזמתי בקיצוניות מופלגת.השאלה היא האם ,אם תופיע אחת מהמודעות הללו בפורום הזה-תמשיך לטעון שאין למחקה,או שתמחוק אותה,אבל את הלכלוך הגס של ביזארים פה,כנגד אנשי שמאל-תשאיר ללא מחיקה????

אחד הדברים הטובים שקרו לי השנה

מתבטא בהייחסות שלי להודעה כמו זו שלך, שכולה אינה אלא עלילת שקר אחת גדולה עלי. פעם הייתי רותח מזעם, נובר בדפי הפורום, מביא הוכחות לעד כמה אתה טועה, מגיב בחריפות וכו´. היום אני קורא- וזה עובר לי ליד האוזן (טוב נו, לא בדיוק, אבל אני עוד אשתפר). מצטער, אבל אני חייב להיות כזה- אם יש לי איזושהי כוונה לעשות משהו בפוליטיקה. אז שיהיה לך לבריאות, שבת שלום, תרגיש טוב, אני מאחל לך (בהן צדק) שתהיה מאושר ומודה לך על התרומה הרבה שלך בפורום. בלי טיפת ציניות, האמן לי.

Charlie

New member
aviril

1. מדוע שלא אבלה בפורום הזה? אני כאן כמעט מאז היווסדו. 2. אני חבר ליכוד לשעבר 3. פורום הליכוד בניהול בגיניסט הוא הפורום הכי דמוקרטי שניתקלתי בו. 4. יש בעיה בפורום מרצ, אתה צודק. למרות שעד כה לא סבלתי אני מכך.

../images/Emo41.gif מה את אומרת גברת לוין...

חכם מלומד שלך הוא בכלל תומך שינוי ומתנגד נחרץ למרצ. חכם מלומד שלך גם כותב בפורום ליכוד הרבה לפני שגילית שיש פורום כזה ובהחלט יותר מזדהה עם הרבה מדעות הליכוד מאשר עם מרצ (במיוחד בנושאים הבטחוניים). אם היית טורחת היית רואה שגם אני הבעתי הרבה מאד ביקורת על מרצ, פורום מרצ ועל התנהלות מנהל פורום מרצ הדיקטטור בעל המספריים המחודדות. באמת ניפגש ב29 בחודש ואתה בתור מצביע ליכוד תעשה עם עצמך חושבים טוב טוב עם מי אתה מעדיף ללכת - עם מי שמשלם איתך מיסים, משרת איתך בסדיר ובמילואים או עם מי שמשתמט משירות צבאי ומעבודה לפרנסתו.

למעלה