What I Like About Me(
מוטי)

o r t a l13

New member
טוב אני....

דברים חיצוניים שטובים בי: העיניים שלי הידיים שלי השיער שלי האף שלי מממ.. הבטן שלי
ותכונות טובות שיש לי: מתחיקה חברותית מאוד... עוזרת חרוצה אנרגטית ולא יודעת...

j u l i a 1 3

New member
עונה

חיצוני: העיינים שלי (ירוקות ומסביב חום בהיר) השיער שלי (חום וחלק, לא משהו מיוחד אבל אני פשוט אוהבת אותו...) השפתיים השיניים בעיקרון אני די אוהבת את הכל אצלי... אין לי בעיה עם אף חלק בגוף...אבל אין לי כוח לפרט... פנימי: שאני פתוחה וספונטנית אני סבלנית אני מלאת שמחת חיים אני רגישה אני אמיצה אני חייכנית אני יפה אני חכמה אני תמיד מוכנה לעזור ונדיבה ואני אוהבת ומעריכה את עצמי שזה הכי חשוב לדעתי

נעמקה19

New member
אממ...אני! ../images/Emo3.gif

10 דברים חיצוניים 1. זה שרק השנה גיליתי שהוא יפה...לא אומר שהוא לא
2. השפתיים שלי...
3. הידיים שלי, האצבעות ארוכות כאלה
4. הכתפיים שלי
זהו... 10 דברים תכונות טובות שיש לי 1. מנהיגות... 2. לצחוק מכל דבר. אני הומוריסטית ומצחיקה
3. יש לי טעם טוב בבגדים
4. "סודיות זה השם השני שלי"
5. אני מחייכת תמיד, ונותנת הרגשה טובה
6. אני בנאדם אופטימי. אלא אם זה קשור ל...לא חשוב
7. אני פתוחה וחברותית
8. אני בדרך כלל ספונטנית... 9. אני רגישה לדברים כמו שירים רומנטיים או עצובים ומרגשים, לקטעים המרגשים בסרטים, ולנשיקות של דדי ודגנית שכאשר אני רואה אותן בפעם הראשונה אני בוכה כמו מטורפת
טוב, עם כל הכבוד, עבדתי על זה מארבע בערך
אז אין לי כח למצוא עשירי...חחחחח...

אני....

חיצוני 1. העיינים שלי... יש לי עיניים ירוקות כחולות וחלקות.... תמיד אומרים לי שיש לי עיניים יפות 2. השיער- יש לי שיער מאוד אבל מאוד סמיך.... אבל יפה 3. החיוך- יש לי חיוך יפה 4.הידיים- יש לי ידיים מאוד שימושיות... אני טובה בנגינה ובבנית טיסנים וכל מיני דברים שקשורים ליצירה... ואפילו להדוף מכות... 5.הרגליים- אני טובה בכדורסל.... מכבי תל אביב כדורסל שולטת!!!!! תכונות 1.הדמיון- יש לי דמיון מאוד מפותח... בגלל זה אני טובה בdnd 2.חברות- אני חברה מאוד טובה!!!! לא שאני משוויצה.... אבל אנ החברה הכי טובה שאני מכירה חוץ מהילה ועוד 2 חברות שלי 3. רגישות.... אני מאוד רגישה 4. חוזק.... רגישה אבל חזקה.... אני יודעת לספוג עלבונות והתעלם מהם 5.המוח שלי- זה לא ממש תכונה אבל להיות מחוננת זאת תכונה... אפילו תכונה טובה.... עוד כמה שנים אני אולי אגיע לשמיניה 6. ההתחשבות שלי... אני מאוד מתחשבת בדרך כלל.... 7. זה שאני משתפרת במתמטיקה... רוני וסבא שלי ז"ל נותנים לי מוטיבציה שאיני מודעת לה במתמטיקה... אפילו שאני לא מאמינה המורה אמרה עלי משהו טוב... 8. זה שאני שונאת את המורה שלי.... אני שונאת אותה ואני אשנא אותה!!!! ואני גאה בזה!!!! 9.ההומור שלי.... יש לי בדיחות טובות והומור לא רע... 10.הפתיחות שלי- אני פתוחה לנסות דברים חדשים אחרי שמשכנעים אותי ששווה לי

chen010189

New member
מכבי ת"א בכדורסל ומכבי חיפה בכדורגל

אחותי, יש לנו אותו ראש

רק דבר אחד מעצבן.......

ששאראס עזב....... הוא היה אחד השחקנים הכי טובים במכבי!!! מכבי תל אביב כדורסל!!!!!! מכבי חיפה כדורגל!!!!!!!!!

chen010189

New member
חחחחחח לא מבינה בזה הרבה,

גם שמעתי על הנטישה של שאראס ודווקא בזה התמצאתי, אבל נגיד, שמות של השחקנים שם אני לא יודעת ובמכבי חיפה אמ.....אני מכירה רק את יוסי בניון וגם זה כי פעם כל בת שניה שעברה לידי הייתה משתמשת במילות המפתח "איזה כוסון-הורס-מושלם יוסי בניון"

חחחחחח

אני לא ממש מתמצאת במכבי חיפה אבל אני בקושי מפסידה משחקים ביורוליג... ביום חמישי אני דבוקה למסך

בטח שמגיע לו!!!!

אבל בלעדיו מכבי מתדרדרת.... כבר הפסדנו השנה בכמה משחקים..... עם כל הכבוד... שאראס הוא השחקן שזיכה את מכבי בפיינל פור הרבה פעמים ובהחלט מגיע לו להיות בNBA

למעלה